Goud Verkopen Amsterdam
Ceintuurbaan 33, 1072ES AMSTERDAM

Sterling zilver

93% puur zilver

Sterling zilver verkopen

De term “sterling zilver” wordt vaak gebruikt in verband met sieraden. Dit geeft de zuiverheid van het zilver weer. Sterling zilver is puur zilver gemengd met een klein beetje ander metaal om het sterker te maken. Dit soort zilver is ook bekend onder de termen eerste gehalte zilver en 925 zilver. Het komt overeen met 92,5 % zuiver zilver. Wanneer je jouw oude zilver aan ons verkoopt, ontvang je een inkoopprijs gebaseerd op deze zuiverheid. Wil jij weten hoeveel dit oplevert? Sterling zilver verkopen kan zonder afspraak. Kom direct langs in onze winkel en ontdek het zelf!

Sterling zilver verkopen in Amsterdam
Percentage zilver93%

Wat is sterling zilver?

Nu dat je weet dat sterling zilver hetzelfde is als 925 zilver en eerste gehalte zilver, is het een stuk makkelijker te herkennen. Soms staat er “sterling zilver” “sterling silver” of in het voorwerp gegraveerd maar in Nederland worden grote zilveren objecten in de meeste gevallen voorzien van een stempel van een afbeelding van een staande leeuw samen met “I”. Kleine voorwerpen worden vaak voorzien van een zwaardje met daarin “925” of anders met de stempel “ZI”.  Buitenlands zilver kan ook bestempeld zijn, maar dit is niet altijd het geval. Zie je helemaal geen zilverkeur of een ander soort stempel in het zilver? Dan kan het zijn dat het om een verzilverd object gaat. Verzilverde objecten bevatten een dun laagje zilver wat zo goed als geen zilverwaarde vertegenwoordigt

Direct sterling zilver verkopen

Onze zilver inkoopprijzen zijn altijd actueel. Deze prijs is namelijk gekoppeld aan de zilverkoers en beweegt continu mee. De inkoop van zilver gaat op gewicht, dus hoe zwaarder jouw zilveren items, des te meer dit bij de inkoop oplevert. Natuurlijk kan je ook zilver van verschillende gehaltes tegelijktijdig aan ons verkopen. Wil jij weten hoeveel jouw zilver waard is? Onze inkoopspecialisten staan tijdens onze openingsuren voor je klaar. Bij ons hoef je geen afspraak te maken. Zilver verkopen is makkelijker dan je denkt. Neem alle zilveren items mee naar onze inkoopwinkel en vergeet niet om jouw geldige legitimatiebewijs mee te nemen, deze hebben wij van je nodig om de inkoop te registreren.

Sterling zilver is een andere term voor 925 zilver en eerste gehalte zilver.

Sterling zilver verkopen?

Goud verkopen Amsterdam

Kom naar de winkel

Breng jouw sterling zilver object naar onze goudwinkel in Amsterdam. Heb je de originele doos of documentatie nog? Neem deze ook mee.

Taxatie van sieraden

Wij taxeren de waarde

Wij toetsen, wegen en taxeren de inkoopwaarde van jouw sterling zilver direct waar je bij staat. Zo weet je gelijk hoeveel dit jou gaat opleveren.

Direct geld voor uw goud

Ontvang direct geld

Het getaxeerde bedrag betalen wij gelijk uit in cash of maken wij over naar jouw bankrekening. Vergeet niet je geldige ID-bewijs mee te nemen!