Goud Verkopen Amsterdam
Ceintuurbaan 33, 1072ES AMSTERDAM

Bulgari verkopen

Bulgari sieraad verkopen

Je Bulgari verkopen. Overweeg je dit, dan heb je bijvoorbeeld een halsketting, armband of ring die je niet meer draagt en waar je van af wilt. Maar weet ook dat andere sieraden van dit merk een mooi bedrag kunnen opleveren. Bulgari is van oorsprong een Italiaans merk dat in 1884 is opgericht. Het was de Griekse zilversmid Sotirios Boulgaris die dit merk voor het eerst registrerende. Vanaf 2011 vormt Bulgari onderdeel van de LVMH- groep. Dit is een enorm bedrijf dat luxe producten uitgeeft. In 2014 bestond Bulgari 130 jaar. Ter ere hiervan werd een winkel in een modieuze Italiaanse winkelstraat opnieuw ontworpen door architect Peter Marino.

Wist je trouwens dat je dit Italiaanse sieradenmerk eigenlijk als Bvlgari schrijft? De naam is een afgeleide van de oprichter. De luxeartikelen van dit merk zijn al vele jaren erg in trek. Denk hierbij aan de mooiste horloges, elegante sieraden maar ook waardevolle accessoires. Goed om te weten: wij kopen uitsluitend Bulgari sieraden van je in.

Sieraden Bvlgari verkopen

Merknaam Bulgari wordt eigenlijk als Bvlgari geschreven.

Het Bvlgari assortiment

Het assortiment van Bvlgari (Bulgari) is groot, maar wij richten ons uitsluitend op de inkoop van juwelen van dit merk. Wil je een Bulgari sieraad verkopen dan tonen we hier zeker interesse in. Elk model sieraad heeft zijn specifieke kenmerken. Bijvoorbeeld de Bulgari B.Zero1 collectie uit 1999. Deze is geinspireerd door het Colosseum in Rome. De ringen uit deze collectie worden tegenwoordig als echte Bulgari klassiekers beschouwd en zij nog steeds razend populair.
In het algemeen zijn de sieraden of juwelen van Bulgari redelijk geprijsd en altijd van een mooie kwaliteit. Dit maakt een Bulgari sieraad voor iedereen betaalbaar. De mooiste juwelen bestaan uit gouden en zilveren hangars, armbanden en ringen. Vaak van een bijzonder design of met een gedetailleerde afwerking. Hierbij is er keuze uit verschillende edelmetalen en materialen.

Jouw luxe Bulgari sieraad verkopen

Je hebt een Bulgari horloge of sieraad in je bezit. Draag je hem niet meer? Het Bulgari sieraad verkopen is een aantrekkelijke gedachte. Je ontvangt namelijk direct geld, iets dat je mooi weer kunt besteden. Hoe werkt een Bulgari verkopen? Eenvoudig, kom met het horloge of het sieraad naar ons toe. Wanneer je het originele doosje of documentatie in bezit hebt dan verzoeken we je om dit mee te nemen. Dit verhoogt namelijk de prijs.

Het is belangrijk dat we je een goed bod kunnen doen. Daarom taxeren we het sieraad ter plaatse. We vertellen je de waarde en doen je een bod waar je gerust over na mag denken. Ben je tevreden over het bod? Verkoop je Bulgari aan ons. We ruilen dit tegen contant geld, maar we kunnen het bedrag ook op je bankrekening storten. Zo beschik je op korte termijn over een extra tegoed. Wil je ook andere sieraden of luxe horloges verkopen of wil je deze laten taxeren? Geen probleem, neem je luxueuze of waardevolle sieraden gerust mee.

Bulgari verkopen?

Goud verkopen Amsterdam

Kom naar de winkel

Breng jouw Bulgari sieraad naar onze inkoopwinkel in Amsterdam. Heb je de originele doos of documentatie nog? Neem deze ook mee.

Taxatie van sieraden

Wij taxeren de waarde

Wij toetsen en taxeren de inkoopwaarde van jouw Bulgari sieraad direct waar je bij staat. Zo weet je gelijk hoeveel dit jou gaat opleveren.

Direct geld voor uw goud

Ontvang direct geld

Het getaxeerde bedrag betalen wij gelijk uit in cash of maken wij over naar jouw bankrekening. Vergeet niet je geldige ID-bewijs mee te nemen!