Goud Verkopen Amsterdam
Ceintuurbaan 33, 1072ES AMSTERDAM

Dental goud

Dental goud verkopen

Goud is al eeuwen het meest gezochte metaal op aarde en wordt al duizenden jaren als betaalmiddel gebruikt. Het metaal is al sinds de oudheid begeerd vanwege zijn bijzondere verschijning en zeldzaamheid. De meest voorkomende toepassing van goud is in de productie van sieraden. Naar schatting is ruim 80% van al het goud in omloop tot sieraad verwerkt. Daarnaast wordt goud in de tandheelkunde gebruikt. Gek genoeg heeft goud veel overeenkomsten met onze eigen tanden. Zo is goud stevig, maar tegelijkertijd ook wel flexibel. Bovendien gaat goud lang mee en is niet giftig voor de mens.

Dentaal goud verkopen
Gouden kiezen verkopen

Tandgoud is geld waard

Wist je dat je je tandarts mag vragen jouw tandgoud mee te geven? Goud dat door de tandarts in jouw gebit wordt geplaatst is jouw eigendom. Wanneer je oud tandgoud bij ons inlevert, kopen wij dit in voor sloop. Je kunt dit zien als een soort recycling. Omdat tandgoud niet puur is, doorloopt het een proces van een aantal stappen om het goud te scheiden van andere metalen, waarna het uiteindelijk omgesmolten kan worden tot iets nieuws. Zo kan de goudproductie op een duurzame manier worden voortgezet. Heb je dentaal goud meegekregen van de tandarts en zoek je een goud inkoop Amsterdam? Bezoek ons en wissel jouw tandgoud in voor contante uitbetaling. Dental goud verkopen gaat makkelijk en discreet bij Goud Verkopen Amsterdam.

Dental goud verkopen zonder afspraak

Ben jij benieuwd hoeveel jouw gouden tand, brug of kroon vandaag de dag waard is? Kom dan jouw goud verkopen in Amsterdam. Onze inkoopexperts staan klaar om al jouw dental goud te beoordelen en zorgvuldig te testen. Aan de hand hiervan kunnen we je snel vertellen hoeveel het tandgoud oplevert. Jij ontvangt altijd een inkoopprijs uitgerekend aan de hand van de actuele goudkoers en uitbetaling direct in contanten als je dat wenst. Een afspraak maken is niet nodig, loop gewoon bij ons binnen met jouw geldige ID-bewijs. Jouw dental goud kan geld waard zijn.

Goud dat door de tandarts in jouw gebit wordt geplaatst is jouw eigendom.

Dental goud verkopen?

Goud verkopen Amsterdam

Kom naar de winkel

Breng jouw gouden tand, brug, kroon en overig dental goud naar onze goudwinkel in Amsterdam. Tandoverblijfselen hoeft u niet per se te verwijderen.

Taxatie van sieraden

Wij taxeren de waarde

Wij toetsen, wegen en taxeren de inkoopwaarde van jouw dental goud direct waar je bij staat. Zo weet je gelijk hoeveel dit jou gaat opleveren.

Direct geld voor uw goud

Ontvang direct geld

Het getaxeerde bedrag betalen wij gelijk uit in cash of maken wij over naar jouw bankrekening. Vergeet niet je geldige ID-bewijs mee te nemen!