Goud Verkopen Amsterdam
Ceintuurbaan 33, 1072ES AMSTERDAM

Oostenrijkse zilveren munten

Goud Verkopen in Amsterdam > Zilver verkopen > Zilveren munten > Oostenrijkse zilveren munten
Zilveren Wiener Philharmoniker munt verkopen

Zilveren Wiener Philharmoniker munt verkopen

Jouw zilveren Canadese Maple Leaf munten verkoop je direct voor de hoogste prijs in onze inkoopwinkel. Kom langs! 

O

ostenrijk produceert een van de meest verhandelde zilveren munten uit Europa, de Wiener Philharmoniker. Deze Oostenrijkse munt wordt verkocht als belegging in zilver en is uitgegeven door Munze Osterreich. Heb jij Oostenrijkse zilveren munten om te verkopen? Dat kan bij ons in de inkoopwinkel.

Ieder jaar worden er miljoenen Oostenrijkse zilveren munten geslagen en verkocht over de hele wereld. Wanneer je zelf in het bezit bent van zilveren munten uit Oostenrijk kan je er voor kiezen om deze in te wisselen voor cash. Verkopen kan direct en zonder afspraak in op ons adres in Amsterdam.

Kom bij ons langs met de zilveren munten die je wilt kopen en wij gaan voor jou aan de slag. Wij zullen eerst jouw zilveren munten controleren op echtheid en vervolgens het totaalgewicht bepalen. De inkoopprijs wordt hierna berekend aan de hand van huidige zilverkoers.

 

 

 

 

O

m jou de beste prijs voor jouw zilver te geven, houden wij de zilverkoers nauwkeurig in de gaten en passen wij onze inkoopprijzen hierop aan. Omdat inkoop van zilveren munten op gewicht gaat, is het raadzaam om alle zilveren munten en andere zilveren objecten die je wilt verkopen in een keer aan te bieden voor de verkoop.

De inkoopprijs van jouw Oostenrijkse zilveren munten wordt vastgesteld op het moment dat jij komt verkopen. Bovendien betalen wij je altijd direct uit. Voor de uitbetaling is jouw geldige identiteitsbewijs (ID kaart, paspoort of verblijfsvergunning) vereist en zullen we vragen naar je adresgegevens.

Het inkoopbedrag betalen wij uit in contanten of wordt overgemaakt naar jouw bankrekening. Ook voor andere objecten gemaakt van goud of een ander edelmetaal kunnen bij ons ingeleverd worden. Benieuwd hoeveel dit bij elkaar oplevert? Kom langs en ontdek het zelf.

 

 

 

 

 

Oostenrijkse zilveren munten verkopen?

Goud verkopen Amsterdam

Kom naar de winkel

Breng jouw Oostenrijkse zilveren munten naar onze winkel in Amsterdam. Heb je de originele doos of documentatie nog? Neem deze ook mee.

Taxatie van sieraden

Wij taxeren de waarde

Wij toetsen, wegen en taxeren de inkoopwaarde van jouw zilveren munten direct waar je bij staat. Zo weet je gelijk hoeveel dit jou gaat opleveren.

Direct geld voor uw goud

Ontvang direct geld

Het getaxeerde bedrag betalen wij gelijk uit in cash of maken wij over naar jouw bankrekening. Vergeet niet je geldige ID-bewijs mee te nemen!