Goud Verkopen Amsterdam
Ceintuurbaan 33, 1072ES AMSTERDAM

Zilveren penningen

Zilveren penningen verkopen

Penningen zijn zowel munten zonder vaste waarde als objecten die gemaakt worden ter ere van iets, bijvoorbeeld in de vorm van een medaille. Ook munthuizen zoals het Koninklijke Nederlandse Munt geven penningen uit. Deze ronde, platte ‘munten’ vieren een bepaalde thema of een bijzonder moment. Heb jij zilveren penningen waar je niets mee doet en niet wenst te bewaren? Lever dan jouw zilveren penningen bij ons in tegen de beste inkoopprijs. Zilveren penningen verkopen gaat snel en discreet bij Goud Verkopen Amsterdam. Ben je benieuwd hoeveel dit jou oplevert? Kom vandaag langs voor een gratis en vrijblijvende taxatie.

Penningen zilver verkopen

Inkoop van zilveren penningen

Het verkopen van oud zilveren penningen is heel eenvoudig. Bovendien hoef je bij ons vooraf geen afspraak te maken om langs te komen op ons inkoopadres in Amsterdam. Tijdens onze openingsuren staan wij klaar om jouw direct te helpen met de inkoop van oud zilver. Voorafgaand aan de inkoop taxeren we jouw zilveren penningen om deze te beoordelen op zilvergehalte en gewicht. Let op: wij kopen alleen massief zilver in. Zijn jouw penningen niet gemaakt van massief zilver en zijn ze verzilverd? Dan heeft dit helaas geen zilverwaarde voor de inkoop. Massief zilver is goed te herkennen door officiële keurtekens. Zilver verkopen levert alleen geld op als deze van massief zilver is. Aan de hand van de zuiverheid van het zilver berekenen we de inkoopwaarde door het gewicht te vermenigvuldigen met de inkoopprijs per gram.

Altijd direct uitbetaald

Wij begrijpen dat je de beste prijs voor jouw zilver wilt ontvangen. Daarom houden wij de zilverkoers nauwlettend in de gaten. Op deze manier kunnen wij jou altijd de meest actuele inkoopprijs bieden. Wanneer je zilveren penningen komt verkopen aan ons adres, betalen wij je altijd direct uit. Om dit te kunnen doen hebben wij jouw geldige identiteitsbewijs (ID kaart, paspoort of verblijfsvergunning) nodig en zullen we je vragen naar je adresgegevens. Het inkoopbedrag ontvang je direct in cash of wordt bijgeschreven op je bankrekening. Bezoek ons vandaag en profiteer van onze snelle service!

Het inkoopbedrag ontvang je direct in cash of wordt op jouw rekening gestort.

Snel je zilveren penningen verkopen?

Goud verkopen Amsterdam

Kom naar de winkel

Breng jouw zilveren penningen naar onze inkoopwinkel in Amsterdam. Heb je de originele doos of documentatie nog? Neem deze ook mee.

Taxatie van sieraden

Wij taxeren de waarde

Wij toetsen, wegen en taxeren de inkoopwaarde van jouw zilveren penningen direct waar je bij staat. Zo weet je gelijk hoeveel dit jou gaat opleveren.

Direct geld voor uw goud

Ontvang direct geld

Het getaxeerde bedrag betalen wij gelijk uit in cash of maken wij over naar jouw bankrekening. Vergeet niet je geldige ID-bewijs mee te nemen!