Goud Verkopen Amsterdam
Ceintuurbaan 33, 1072ES AMSTERDAM

Panerai verkopen

Panerai verkopen

Jouw Panerai verkopen voor een mooie prijs? Bij ons ontvang je direct contant geld of een bedrag op je bankrekening. Panerai is een bijzonder Italiaans horlogemerk. De horlogemodellen hebben altijd een luxueus en sportief design. Het bedrijf Panerai is in 1860 door Giovanni Panerai opgericht. In Florence werd de eerste horlogewinkel geopend.

Panerai produceerde tot het einde van de tweede wereld oorlog verschillende onder water kompassen, dieptemeters, calculators en zelf een lichtende instrumenten. In 1936 werd in opdracht het eerste duikhorloge ontworpen. Ook werden er horloges voor zowel de Egyptische als de Italiaanse marine gemaakt. Hierna volgde modellen die bedoeld waren voor de consument. Bijzonder is het manifattura-uurwerk dat in 2005 door Panerai werd bedacht.

Panerai is in 1860 door Giovanni Panerai opgericht.

Panerai horlogemodellen

Een Panerai horloge is verkrijgbaar in twee verschillende modellen. Van elk model zijn er wel ontzettend veel variaties op de markt gebracht.

De Panerai Luminor heeft een kastdiameter met een afmeting van 40, 44 of 47 mm. De kast heeft altijd een ronde vorm. Er is keuze uit verschillende modellen waaronder de gewone Luminor, de Chrono of de 1950. De Panerai Luminor 1950 kenmerkt zich door een militair design en een flyerbackfunctie. Dit model heeft de grootste kast.

De Panerai Luminor is beroemd geworden dankzij de Amerikaanse acteur Sylvester Stallone. In de speelfilm Daylight droeg deze acteur de nu zo bekende Luminor. Deze horloges zijn ontwikkeld voor gevechtsduikers maar zijn wereldwijd populair.

De Radiomir modellen

Binnen de serie Radiomir kom je ook weer verschillende modellen tegen. Bijvoorbeeld de Radiomir Black Seal. Dit model is in 2004 voor het eerst uitgebracht. De benaming heeft een link met naar vechters. Dit horloge is opwindbaar of voorzien van automatisch kaliber. Er wordt bij deze modellen altijd gebruik gemaakt van stevige materialen waaronder keramiek en aluminium.

De Panerai Radiomir is het basismodel van deze serie. Het gaat hier om een fors polshorloge met een diameter van 45 mm of meer. Het design voert terug naar de jaren 30. Ook deze luxe horloges zijn erg in trek. Uiteraard zijn er nog meer variaties van de Panerai modellen verkrijgbaar.

Wij taxeren je horloge gratis voor de inkoop.

Panerai horloge verkopen

Je Panerai verkopen? Dit doe je bij een betrouwbare inkoper. Een horloge van het merk Panerai verkopen kan soms een hoge opbrengst realiseren. We taxeren het Panerai horloge ter plaatse. Kom naar ons toe en neem het originele doosje en documentatie mee, mits aanwezig. Vergeet dit niet want het verhoogt de waarde van het polshorloge.

Een Panerai horloge verkopen levert het meest op wanneer dit in onbeschadigde en originele staat is. We letten goed op de aanwezigheid van beschadigingen of krasjes. Aan de hand van een aantal zaken bepalen we de waarde en doen we een goed bod. Neem gerust horloges van andere waardevolle merken mee, deze taxeren we ook graag. Je kunt ons dus ook bezoeken voor o.a. Rolex, Breitling en Audemars Piguet inkoop. Wanneer je met ons bod akkoord gaat dan ontvang je van ons contant geld of we storten het bedrag op je rekening. Je ziet, je Panerai verkopen is zo geregeld. Waar wacht je nog op?

Panerai verkopen?

Goud verkopen Amsterdam

Kom naar de winkel

Breng jouw Panerai horloge naar onze inkoopwinkel in Amsterdam. Heb je de originele doos of documentatie nog? Neem deze ook mee.

Taxatie van sieraden

Wij taxeren de waarde

Wij toetsen en taxeren de inkoopwaarde van jouw Panerai horloge direct waar je bij staat. Zo weet je gelijk hoeveel dit jou gaat opleveren.

Direct geld voor uw goud

Ontvang direct geld

Het getaxeerde bedrag betalen wij gelijk uit in cash of maken wij over naar jouw bankrekening. Vergeet niet je geldige ID-bewijs mee te nemen!