Goud Verkopen Amsterdam
Ceintuurbaan 33, 1072ES AMSTERDAM

Australische zilveren munten

Goud Verkopen in Amsterdam > Zilver verkopen > Zilveren munten > Australische zilveren munten
Zilveren Kangoeroe munt verkopen

Zilveren Kangoeroe munt verkopen

Zilveren Australische Kangoeroe munten verkoop je direct voor de hoogste prijs in onze winkel. Kom snel langs! 

Zilver Lunar Series verkopen Australie

Zilveren Lunar munt verkopen

Heb jij zilveren Australische Lunar munten in huis en wil je die makkelijk en snel verkopen? Kom langs en ontvang direct geld!

Zilveren Koala munt verkopen

Zilveren Koala munt verkopen

Jouw zilveren Koala munten verkoop je direct en snel voor de hoogste prijs in onze inkoopwinkel in Amsterdam. Kom langs! 

Zilveren Kookaburra munt verkopen

Zilveren Kookaburra munt verkopen

Australische zilveren Koala munten kan je direct inwisselen voor geld. Benieuwd hoeveel dit opbrengt? Bezoek onze winkel!  

H

et land Australië staat bekend als producent van zilveren munten. De wereldbekende munthuizen Royal Australian Mint en Perth Mint slagen jaarlijks miljoenen munten voor verkoop over de hele wereld. Denk aan zilveren munten als de Kangoeroe, zilveren Koala en de zeer populaire Lunar serie.

Heb jij zilveren Australische munten die je wilt verkopen? Wissel ze dan direct in voor cash. Australische zilveren munten verkopen is heel eenvoudig. Dit kan direct en zonder afspraak op ons adres in Amsterdam. Tijdens onze openingsuren staan wij klaar om jouw direct te helpen met de inkoop van zilveren munten en andere vormen van oud zilver.

Voorafgaand aan de inkoop vindt er een taxatie plaats. Dit betekent dat wij jouw zilveren munten controleren op echtheid en de inkoopprijs berekenen aan de hand van de huidige zilverprijs. Omdat zilver inkoop op gewicht gaat, is het aan te raden om alle munten die je wilt verkopen in een keer aan te bieden.

W

ij begrijpen dat je de beste prijs voor jouw zilveren munten wilt ontvangen. Daarom passen wij onze inkoopprijzen aan de actuele zilverkoers. Zo kunnen wij jou altijd de meest actuele inkoopprijs voor jouw munten bieden. Bovendien hoef je niet lang op je geld te wachten; bij ons kan je rekenen op een snelle service en directe uitbetaling van het inkoopbedrag.

Om de transactie te kunnen voltooien hebben wij jouw geldige identiteitsbewijs (ID kaart, paspoort of verblijfsvergunning) nodig. Tevens zullen we je vragen naar je adresgegevens. Dit is een wettelijke verplichting. Zonder deze gegevens mogen wij niet van jou inkopen.

Jij kiest zelf hoe je het inkoopbedrag wilt ontvangen. Dit kan in contanten of door middel van een overboeking naar jouw bankrekening. Wil je weten hoeveel wij jou kunnen uitbetalen? Bezoek dan snel onze winkel in Amsterdam.

 

Australische zilveren munten verkopen?

Goud verkopen Amsterdam

Kom naar de winkel

Breng jouw Australische zilveren munten naar onze winkel in Amsterdam. Heb je de originele doos of documentatie nog? Neem deze ook mee.

Taxatie van sieraden

Wij taxeren de waarde

Wij toetsen, wegen en taxeren de inkoopwaarde van jouw zilveren munten direct waar je bij staat. Zo weet je gelijk hoeveel dit jou gaat opleveren.

Direct geld voor uw goud

Ontvang direct geld

Het getaxeerde bedrag betalen wij gelijk uit in cash of maken wij over naar jouw bankrekening. Vergeet niet je geldige ID-bewijs mee te nemen!