Goud Verkopen Amsterdam . NL
Ceintuurbaan 33, 1072ES AMSTERDAM

Gouden manchetknopen

Gouden manchetknopen verkopen?

Streeksieraden zijn voorwerpen die niet vaak gedragen worden. Veel mensen hebben zo’n streeksieraad geërfd van een ouder of van een grootouder. Wanneer je niets met het goud doet zou je ervoor kunnen kiezen om jouw gouden streeksieraad te verkopen. Welke reden je ook hebt om jouw goud van de hand te doen, wij helpen je graag verder met een gratis taxatie en de beste actuele inkoopprijs.

Goud Manchetknoop verkopen

Gouden Manchetknopen verkopen in Amsterdam

Tijdens een bezoek aan onze winkel, zullen onze inkoopexperts met alle zorg jouw gouden manchetknopen beoordelen voor de inkoop. Dit noemen wij een taxatie en deze dienst is helemaal gratis. De waarde is afhankelijk van verschillende factoren. Zo kijken we onder andere naar het karaatgehalte van het goud; hoe hoger het karaatgehalte, des te waardevoller het goud. Daarnaast wordt jouw broche gewogen en gaan we ook naar eventuele andere eigenschappen kijken. Dit gebeurt allemaal in jouw bijzijn. Hierdoor weet je meteen wat jouw gouden manchetknopen vandaag de dag nog waard. Laat jouw goud daarom geen stof vangen wanneer je het niet meer draagt en ontvang direct geld die je kunt besteden aan iets nieuws.

Altijd direct geld

Natuurlijk wil jij de beste prijs wil ontvangen voor manchetknopen. Daarom zijn onze inkoopprijzen gedurende de dag gekoppeld aan de actuele goudkoers zodat wij jou altijd het hoogst mogelijk bedrag kunnen uitbetalen. Jij beslist altijd zelf of je voor dit bedrag afscheid wenst te nemen van je goud. Mocht dit het geval zijn, dan kunnen wij de transactie meteen voor je in orde maken. Het enige wat wij van je nodig hebben is jouw geldige identiteitsbewijs (paspoort, Nederlandse ID kaart of verblijfsvergunning) en jouw adresgegevens. Het geldbedrag ontvang je direct uitbetaald in cash of via een overschrijving naar je bankrekening. Benieuwd hoeveel wij jou kunnen meegeven? Kom dan vandaag bij ons langs!  

Onze inkoopprijzen zijn gedurende de dag gekoppeld aan de actuele goudkoers.

Gouden manchetknopen verkopen?

Goud verkopen Amsterdam

Breng jouw gouden manchetknopen naar onze goudwinkel in Amsterdam. Heb je de originele doos of documentatie nog? Neem deze ook mee.

Taxatie van sieraden

Wij toetsen, wegen en taxeren de inkoopwaarde van jouw goud direct waar je bij staat. Zo weet je gelijk hoeveel dit jou gaat opleveren.

Direct geld voor uw goud

Het getaxeerde bedrag betalen wij gelijk uit in cash of maken wij over naar jouw bankrekening. Vergeet niet je geldige ID-bewijs mee te nemen!