Goud Verkopen Amsterdam
Ceintuurbaan 33, 1072ES AMSTERDAM

Zilveren bestek

Zilveren bestek verkopen

Er zijn tegenwoordig weinig huishoudens die nog gebruik maken van zilveren bestek. Dit is goed te begrijpen als je bedenkt dat RVS een veel gebruiksvriendelijker materiaal is en bovendien niet gepoetst hoeft te worden. Om deze reden leveren steeds meer mensen tafelzilver bij ons in. Heb jij ook zilveren bestek thuis die in de kast is blijven liggen? Lever oude zilveren bestek bij ons tegen de beste inkoopprijs. Ben je benieuwd hoeveel dit jou kan opleveren? Zilveren bestek verkopen gaat gemakkelijk en discreet. Kom vandaag langs voor een gratis en vrijblijvende taxatie voor jouw zilveren bestek.

Zilveren lepels en botermesjes verkopen

Inkoop van zilveren bestek

Het verkopen van oud zilveren bestek is gaat bij ons heel eenvoudig. Bovendien hoef je vooraf geen afspraak te maken om een bezoek te brengen aan ons inkoopadres in Amsterdam. Tijdens onze openingsuren staan wij klaar om jouw direct te helpen met de inkoop van zilver. Voorafgaand aan de inkoop taxeren we jouw zilveren voorwerpen om deze te beoordelen op zilvergehalte en gewicht. Let op: wij kopen alleen massief zilver in. Is jouw bestek niet van massief zilver gemaakt, dan heeft dit geen zilverwaarde voor de inkoop. Zilveren voorwerpen verkopen kan veel geld opleveren. Massief zilver is goed te herkennen door officiële keurtekens. Aan de hand van de zuiverheid van het zilver berekenen we de inkoopwaarde door het gewicht te vermenigvuldigen met de inkoopprijs per gram.

Ontvang direct geld

Natuurlijk wil je de beste prijs voor jouw zilver ontvangen. Daarom houden wij de internationale zilverkoers nauwlettend in de gaten. Op deze manier kunnen wij jou altijd de meest actuele inkoopprijs bieden. Wanneer je zilveren bestek komt inwisselen voor geld, betalen wij je altijd direct uit. Om dit te kunnen doen hebben wij jouw geldige identiteitsbewijs (ID kaart, paspoort of verblijfsvergunning) nodig en zullen we je vragen naar je adresgegevens. Het inkoopbedrag ontvang je direct in contanten of wordt bijgeschreven op je bankrekening. Bezoek ons vandaag en ontdek het zelf!

Wij houden de internationale zilverkoers nauwlettend in de gaten.

Zilveren bestek verkopen?

Goud verkopen Amsterdam

Kom naar de winkel

Breng jouw zilveren bestek naar onze inkoopwinkel in Amsterdam. Heb je de originele doos of documentatie nog? Neem deze ook mee.

Taxatie van sieraden

Wij taxeren de waarde

Wij toetsen, wegen en taxeren de inkoopwaarde van jouw zilveren bestek direct waar je bij staat. Zo weet je gelijk hoeveel dit jou gaat opleveren.

Direct geld voor uw goud

Ontvang direct geld

Het getaxeerde bedrag betalen wij gelijk uit in cash of maken wij over naar jouw bankrekening. Vergeet niet je geldige ID-bewijs mee te nemen!