Goud Verkopen Amsterdam
Ceintuurbaan 33, 1072ES AMSTERDAM

Breitling verkopen

Breitling verkopen

Je Breitling verkopen maar wel tegen een goede prijs. We kopen verschillende merken en modellen horloges in. Dit Zwitsers horlogemerk heeft een lange geschiedenis die teruggaat tot 1884. In dit jaar opende de Zwitserse technicus Léon Breitling een fabriek in meetinstrumenten voor horlogemakers. Breitling was dus leverancier van horlogeonderdelen.

In 1899 kwam het eerste polshorloge op de markt. Voor Breitling was het belangrijk om kwalitatieve horloges ontwikkelen. Zoon Gaston ontwierp in 1923 een horloge-uurwerk inclusief stopwatch. In 1926 volgt er een automatisch uurwerk. Het grote succes volgde in 1936, toen Breitling officieel leverancier aan de Britse luchtmacht werd. Tijdens de wereldoorlog maakt dit bedrijf ook horloges voor zowel de Britse als de Duitse strijdkrachten en later ook voor de Amerikaanse luchtmacht.

Breitling verkopen

In 1899 verscheen het eerste Breitling horloge.

Bekende modellen Breitling horloges

Chronomat
Breitling horloges hebben een grote binding met de luchtmacht. Inmiddels zijn er verschillende modellen verkrijgbaar. Bijvoorbeeld de Chronomat die voor het eerst in 1947 op de markt kwam. De stijlvolle Chronomat modellen uit de jaren ‘60 zijn terug te vinden in de moderne premiercollectie. Deze modellen zijn tot 500 meter waterdicht.

Navitimer
Een ander populair model is de Navitimer. Dit Breitling horloge werd in 1952 geïntroduceerd. Dit model is geschikt voor het maken van wiskundige berekeningen, iets dat veel tijdens de navigatie wordt gebruikt. Het design van de moderne Navitimer is terug te leiden naar het oorspronkelijke horloge. Bepaalde modellen werden in gelimiteerde oplage uitgebracht, bijvoorbeeld de Navitimer met blauwe wijzerplaat.

Avenger
Dan is er nog dat Breitling Avenger. Dit horloge is geschikt voor professioneel gebruik. Het is waterdicht tot 3000 meter en beschikt over nauwkeurige automatische kalibers. Het gaat hier om een mooie collectie pilotenhorloges of duikhorloges.

Heren- en damescollectie Breitling

Wil je een Breitling horloge verkopen, bekijk dan vooraf de mogelijkheden. Van dit merk is er zowel een heren- als damescollectie beschikbaar. De dameshorloges van Breitling zijn kleiner en hebben een elegant design. Deze horloges hebben vaak een net zo hoge waarde als de herenmodellen van dit merk.

Wat je ook in bezit hebt, het merk staat altijd voor onvervalste Zwitserse kwaliteit. De beroemde collecties zijn erg geliefd. Daarom is je Breitling horloge verkopen zeker een goed idee.

Breitling verkopen

Wij kopen ook merksieraden van je in.

Breitling horloge verkopen

Je ongebruikte Breitling horloge levert geld op. Kom naar ons toe, we taxeren het horloge ter plaatse. De waarde van het horloge is mede afhankelijk van de staat van onderhoud. Is het model in perfecte staat of zijn er krasjes aanwezig? Ook de aanwezigheid van het originele doosje en papieren speelt een belangrijke rol. Wil je een Breitling horloge verkopen dan raden we je aan om alles mee te nemen.

Je ontvangt van ons een waardebepaling. Ben je tevreden over ons bod, dan kopen we het Breitling horloge direct in. Je ontvangt dan geld of we storten het op je rekening. Mocht je nog andere horloges of kostbare sieraden hebben, neem deze dan gerust mee. Naast Breitling horloge inkoop richten we ons namelijk ook op andere bekende sieraadmerken. Wil je dus naast je merkhorloge andere sieraden verkopen? Ook dan helpen we je graag verder. Bezoek ons vandaag!

Breitling verkopen?

Goud verkopen Amsterdam

Kom naar de winkel

Breng jouw Breitling horloge naar onze inkoopwinkel in Amsterdam. Heb je de originele doos of documentatie nog? Neem deze ook mee.

Taxatie van sieraden

Wij taxeren de waarde

Wij toetsen en taxeren de inkoopwaarde van jouw Breitling horloge direct waar je bij staat. Zo weet je gelijk hoeveel dit jou gaat opleveren.

Direct geld voor uw goud

Ontvang direct geld

Het getaxeerde bedrag betalen wij gelijk uit in cash of maken wij over naar jouw bankrekening. Vergeet niet je geldige ID-bewijs mee te nemen!