Goud Verkopen Amsterdam
Ceintuurbaan 33, 1072ES AMSTERDAM

24 Karaat goud

100 % puur goud

24 karaat goud verkopen

24 karaat goud spreekt het meest tot de verbeelding. Dit is namelijk het karaatgehalte van puur goud en het goud wat gebruikt wordt om goudbaren en beleggingsmunten van te maken. Wanneer je dus een goudbaar, gouden munt of andere voorwerpen met een karaatgehalte van 24 karaat komt verkopen, ontvang je de hoogst mogelijke prijs per gram. Goudbaren verkopen kan in onze winkel in Amsterdam.

24 karaat goud verkopen Amsterdam
Percentage goud100%
Goud verkopen 24 karaat 9999

Verkoop vandaag 24 Karaat Goud

Veel mensen vragen zich af waarom goud verschillende karaatgehaltes kent. Dit komt voornamelijk doordat zuiver goud van nature zeer zacht is. Om een gebruiksvoorwerp te maken is het nodig om het goud te mengen met andere metalen (een legering) om het stevig en slijtvast te maken. Dit is dan ook de reden waarom je vrijwel nooit een sieraad zult tegenkomen gemaakt van 24 karaat goud, het sieraad zou namelijk ontzettend buigzaam zijn en snel krassen en deuken oplopen. Voor het maken van baren en munten verlangt men juist 24 karaat goud. Deze objecten worden namelijk niet gedragen of gebruikt en worden verhandeld omdat ze zuiver goud bevatten. Dit is dan ook de reden dat populaire munten, als de gouden Maple Leaf uit Canada, als beleggingsobject worden verkocht. Voor gouden munten verkopen uit diverse landen kom je bij ons.

Nu geld voor 24 karaat goud

Heb jij een baar, munt of ander object gemaakt 24 karaat goud en wil je jouw goud verkopen? Bij ons kan dit heel eenvoudig. Onze inkopers staan klaar om jouw gouden voorwerpen gratis te taxeren zodat je meteen weet hoeveel deze waard zijn. Na onze vrijblijvende taxatie kunnen wij het goud direct van je inkopen en ontvang jij het geld direct in contanten of maken wij het bedrag over op je bankrekening. De prijs die je voor jouw oud goud ontvangt wordt altijd uitgerekend aan de hand van de meest actuele goudkoers en op basis van het gewicht van het ingeleverd goud. Ben jij benieuwd hoeveel wij jou kunnen uitbetalen? 24 Karaat goud verkopen doe je dus bij Goud Verkopen Amsterdam. Kom vandaag zonder afspraak bij ons langs!

Veel beleggingsmunten worden geslagen in 24 karaat goud.

24 Karaat goud verkopen?

Goud verkopen Amsterdam

Kom naar de winkel

Breng jouw 24 karaat gouden item naar onze goudwinkel in Amsterdam. Heb je de originele doos of documentatie nog? Neem deze ook mee.

Taxatie van sieraden

Wij taxeren de waarde

Wij toetsen, wegen en taxeren de inkoopwaarde van jouw 24 karaat goud direct waar je bij staat. Zo weet je gelijk hoeveel dit jou gaat opleveren.

Direct geld voor uw goud

Ontvang direct geld

Het getaxeerde bedrag betalen wij gelijk uit in cash of maken wij over naar jouw bankrekening. Vergeet niet je geldige ID-bewijs mee te nemen!