Goud Verkopen in Amsterdam
Ceintuurbaan 33, 1072ES Amsterdam

Gouden munten

Oud goud

Heb jij een Nederlandse gouden munt om te verkopen? Bij ons kan je jouw Hollandse munt heel makkelijk inwisselen voor geld!  

Gouden sieraden verkopen

Heb jij een gouden armband die je niet meer draagt omdat deze niet meer past of niet meer modieus is? Wij kopen het van je in!

Antiek goud verkopen

Is je gouden ketting te lang, te kort of zelfs kapot? Het goud is nog steeds waardevol. Kom langs in onze goudwinkel!  

Gouden munten verkopen

Vind je je gouden hanger niet meer bij je passen? Bezoek dan ons adres en lever jouw goud in voor uitbetaling in contanten!  

Dental goud verkopen

Heb jij gouden oorbellen in je bezit die je niet meer draagt? Laat het goud niet liggen en kom vandaag naar ons inkoopadres!

Goudbaar verkopen

Vind je jouw gouden broche niet meer bij jouw stijl passen? Lever dan het goud bij ons in en ontvang directe uitbetaling in cash!

Gouden munten verkopen

Draag jij je gouden horloge niet meer? Deze is nog wel geld waard. Lever je goud daarom bij ons in en ontvang direct geld!

Dental goud verkopen

Streeksieraden zijn voorwerpen die niet vaak gedragen worden. Wil je jouw sieraad verkopen? Kom langs!

Gouden munten verkopen

G

oud wordt al eeuwen gebruikt in de vorm van muntgeld. Vandaag de dag heeft een gouden munt nog steeds veel waarde en wordt door veel mensen gekocht als belegging in edelmetaal. Heb je een gouden munt die je wil inwisselen voor geld? Bezoek dan onze inkoopwinkel, waar onze goudexperts je graag van dienst zijn.

Gouden munten werden en worden nog over de hele wereld geslagen en verhandeld. Bekende munten zijn de Canadese Maple Leaf, American Buffalo, Krugerrand uit Zuid Afrika en Nederlandse Tientje. Heb je deze of andere gouden munten in je bezit? Wij taxeren de munten in jouw bijzijn zodat je direct weet hoeveel deze waard zijn.

Wanneer je ons bezoekt controleren wij jouw gouden munt op echtheid, gewicht en zuiverheid. De inkoopprijs is namelijk afhankelijk van al deze factoren. Omdat de goudkoers altijd in beweging is, wordt de inkoopprijs van jouw gouden munt bepaald op het moment dat je in onze winkel staat.

 

I

n sommige  gevallen kunnen bepaalde munten iets meer waarde vertegenwoordigen dan alleen de goudprijs. Denk aan munten die geslagen zijn in een zeer beperkte oplage of als proofeditie. Onze inkoopspecialisten zullen dit onderzoeken tijdens een gratis en vrijblijvende taxatie van de gouden munten die jij aanbiedt.

Soms is het niet gelijk duidelijk of een munt origineel of een naslag is. In dit geval kunnen wij de echtheid en karaatgehalte voor je testen. Alleen massief gouden munten zijn interessant voor de goud inkoop omdat gewicht bepalend is voor de goudwaarde. Naslag munten kunnen wel van goud zijn maar hebben vaak een lagere karaatgehalte.

Ook jouw gouden munt verkopen? Bezoek ons vandaag zonder afspraak. Neem alle item mee die je wilt verkopen samen met jouw geldige identiteitsbewijs – deze hebben wij altijd nodig om de inkoop te kunnen voltooien en om je gelijk uit te betalen.

 

Gouden munten verkopen?

Goud verkopen Amsterdam

Kom naar de winkel

Breng jouw gouden munt naar onze winkel in Amsterdam. Heb je de originele verpakking of documentatie nog? Neem deze ook mee.

Taxatie van sieraden

Wij taxeren de waarde

Wij toetsen, wegen en taxeren de inkoopwaarde van jouw gouden munt direct waar je bij staat. Zo weet je gelijk hoeveel dit jou gaat opleveren.

Direct geld voor uw goud

Ontvang direct geld

Het getaxeerde bedrag betalen wij gelijk uit in cash of maken wij over naar jouw bankrekening. Vergeet niet je geldige ID-bewijs mee te nemen!