Goud Verkopen Amsterdam
Ceintuurbaan 33, 1072ES AMSTERDAM

Zilveren kandelaars

Zilveren kandelaars verkopen

Het gebruik van zilveren kandelaars is in de afgelopen decennia flink afgenomen. Veel mensen beschouwen kaarslicht als ouderwets of hebben geen zin om hun zilverwerk te onderhouden. Om deze reden is het ook heel moeilijk om kandelaars door te verkopen. Wat wel kan is jouw zilveren kandelaars en andere zilveren voorwerpen in te wisselen voor geld. Ben je dus jouw huis aan het opruimen en vraag je je af waar je terecht kan? Breng dan binnenkort een bezoek aan onze inkoopwinkel en lever oud zilver in tegen de beste inkoopprijs. Zilveren kandelaars verkopen doe je bij Goud Verkopen Amsterdam. Wil je weten hoeveel dit jou kan opleveren? Kom langs voor een gratis en vrijblijvende taxatie.

Zilver blaker verkopen

Inkoop van zilveren kandelaars

Het verkopen van oud zilver is zeer eenvoudig. Bovendien hoef je bij ons geen afspraak te maken om een bezoek te brengen aan ons inkoopadres in Amsterdam. Tijdens onze openingsuren staan wij klaar om jouw direct te helpen met de inkoop van zilver. Voorafgaand aan de inkoop taxeren we jouw zilveren voorwerpen om deze te beoordelen op zilvergehalte en gewicht. Zilver verkopen bij ons gaat gemakkelijk en discreet.  Zijn jouw kandelaars niet van massief zilver gemaakt, maar verzilverd, dan kunnen wij deze helaas niet van je inkopen; verzilverde items vertegenwoordigen zo goed als geen zilverwaarde. Een zilveren kandelaar heeft meestal een kern van gips of lak, maar het zilver is dan wel van massief zilver. Massief zilver is goed te herkennen door een officiële keurteken. Aan de hand van het gehalte zilver berekenen we dan de inkoopwaarde door het totaalgewicht aan zilver te vermenigvuldigen met de inkoopprijs per gram. Dit wel min de aftrek van de gips of lak in de kern van een zilveren kandelaar.

Altijd direct geld

Natuurlijk wil je de beste prijs voor jouw zilveren kandelaars ontvangen. Bij het verkopen van je zilveren kandelaars houden wij de internationale zilverkoers nauwlettend in de gaten zodat wij jou altijd de meest actuele inkoopprijs kunnen bieden. Ook zilveren blakers worden door ons ingekocht. Een zilveren blaker kan bij ons geld opleveren. Wanneer je oud zilver komt inwisselen voor geld, betalen wij je altijd direct uit. Om dit te kunnen doen hebben wij jouw geldige identiteitsbewijs (ID kaart, paspoort of verblijfsvergunning) nodig en zullen we je vragen naar je adresgegevens. Het inkoopbedrag voor de zilveren kandelaars ontvang je direct in contanten of wordt bijgeschreven op je bankrekening. Bezoek ons vandaag en ontdek het zelf hoeveel je krijgt voor je zilveren kandelaars bij Goud Verkopen Amsterdam!

Wanneer je oud zilver komt inwisselen voor geld, betalen wij je altijd direct uit.

Zilveren kandelaars verkopen?

Goud verkopen Amsterdam

Kom naar de winkel

Breng jouw zilveren kandelaars naar onze inkoopwinkel in Amsterdam. Heb je de originele doos of documentatie nog? Neem deze ook mee.

Taxatie van sieraden

Wij taxeren de waarde

Wij toetsen, wegen en taxeren de inkoopwaarde van jouw zilveren kandelaars direct waar je bij staat. Zo weet je gelijk hoeveel dit jou gaat opleveren.

Direct geld voor uw goud

Ontvang direct geld

Het getaxeerde bedrag betalen wij gelijk uit in cash of maken wij over naar jouw bankrekening. Vergeet niet je geldige ID-bewijs mee te nemen!