Goud Verkopen Amsterdam
Ceintuurbaan 33, 1072ES AMSTERDAM

Zilveren sieraden

Zilveren ring verkopen

Er zijn zilveren ringen in alle soorten en maten. Pas jij je ring niet meer? Wissel dan het zilver bij ons in voor uitbetaling in contanten! 

Zilveren armband verkopen

Heb jij een zilveren armband die je niet meer past of niet meer bij je stijl vindt passen? Kom langs en ontvang direct geld!

Zilveren ketting verkopen

Is je zilveren ketting te lang, te kort of zelfs kapot? Het zilver is nog steeds geld waard. Kom langs in onze inkoopwinkel!  

Zilveren hanger verkopen

Zijn jouw zilveren hangers niet meer in de mode? Bezoek dan onze winkel en lever jouw zilver in voor uitbetaling in cash!  

Zilveren oorbellen verkopen

Draag jij je zilveren oorbellen niet meer draagt? Laat het zilver niet liggen en kom vandaag jouw zilver inwisselen voor geld!

Zilveren broche verkopen

Vind je jouw zilveren broche te ouderwets? Verkoop dan je zilver aan ons en ontvang direct geld om aan iets nieuws te besteden!

Zilveren horloge verkopen

Heb jij een zilveren horloge die je niet meer draagt? Het zilver is nog wel geld waard. Lever het daarom bij ons in en ontvang direct geld!

Zilver streeksieraden verkopen

Vind je je zilveren streeksieraad te ouderwets om nog te dragen? Wij kopen het zilver direct van je in!

Zilveren manchetknopen verkopen

Draag je jouw zilveren manchetknopen niet meer en wil je ze verkopen? Wissel ze bij ons voor uitbetaling in contanten!

Z

ilveren sieraden zijn ongekend populair over de hele wereld. Zilver is een vrij toegankelijke edelmetaal en kan makkelijk bewerkt worden. Jij hebt ongetwijfeld ook zilveren sieraden in jouw bezit. Ben je echter toe aan iets nieuws en draag je je zilveren sieraden niet meer? Lever ze dan bij ons in en wij betalen je direct uit in cash.

Zelfs beschadigde of kapotte zilveren sieraden kunnen bij ons worden ingewisseld. Inkoop van zilver gaat namelijk op gewicht en  op basis van zuiverheid. Let wel op dat het alleen zinvol is om zwaardere zilveren sieraden aan te bieden. Dit komt omdat de zilver lang niet zo waardevol is als goud. Een zilveren ring verkopen of armband van massief zilver is ook mogelijk. 

Soms heeft een sieraad de kleur van zilver, maar is eigenlijk gemaakt van een ander metaal. In dit geval is een sieraad verzilverd en heeft geen zilverwaarde. Twijfel je of jouw sieraad van massief zilver is gemaakt? Dit kan je in eerste instantie snel testen met een magneet; zilver is namelijk niet magnetisch. Daarnaast kan je zoeken naar een keurteken.

 

A

ls je goed kijkt naar jouw zilveren sieraad zal je bijna altijd een keurteken aantreffen. Keurtekens zijn namelijk verplicht volgens de Nederlandse wetgeving. Bij sieraden is zo’n keurteken meestal het getal  “925”of “835” met of zonder zwaardje. Wanneer jouw sieraad uit het buitenland afkomstig is, kan het voorkomen dat het zilver niet gekeurd is.

Jouw zilveren sieraden verkopen is zo geregeld. Breng al het zilver dat je aan ons wil verkopen mee naar onze winkel. Wij controleren de items zorgvuldig en kopen jouw sieraden in op gewicht. Benieuwd of dit voor jou interessant is? Informeer dan vooraf naar onze zilverinkoopprijs per gram. Zilver verkopen is gemakkelijk en discreet bij Goud Verkopen Amsterdam.

Wil jij bij ons langskomen met zilveren sieraden? Dat kan zonder afspraak op ons adres in Amsterdam. Vergeet nier jouw geldige identiteitsbewijs bij de hand te houden, deze hebben wij altijd nodig om de inkoop te registreren en om je te kunnen uitbetalen. Het inkoopbedrag ontvang je direct van ons in cash.

 

Zilveren sieraden verkopen?

Goud verkopen Amsterdam

Kom naar de winkel

Breng jouw zilveren sieraden naar onze winkel in Amsterdam. Heb je de originele doos of documentatie nog? Neem deze ook mee.

Taxatie van sieraden

Wij taxeren de waarde

Wij toetsen, wegen en taxeren de inkoopwaarde van jouw zilveren sieraden direct waar je bij staat. Zo weet je gelijk hoeveel dit jou gaat opleveren.

Direct geld voor uw goud

Ontvang direct geld

Het getaxeerde bedrag betalen wij gelijk uit in cash of maken wij over naar jouw bankrekening. Vergeet niet je geldige ID-bewijs mee te nemen!