Goud Verkopen Amsterdam . NL
Ceintuurbaan 33, 1072ES AMSTERDAM

Gouden horloge

Jouw gouden horloge verkopen?

Heb jij een gouden horloge in je bezit die je niet meer draagt omdat je het niet meer past of omdat het niet meer bij modieus genoeg is? Misschien heb je een gouden horloge of andere gouden sieraden geërfd die je wil inwisselen voor geld om te verdelen onder de erfgenamen. Welke reden je ook hebt om jouw gouden horloge in te wisselen, goud verkopen kan direct in onze goud inkoopwinkel in Amsterdam.

Direct verkopen in Amsterdam

Wanneer je bij ons langskomt met oud goud, gaan onze inkoopexperts aan de slag om jouw gouden horloge zorgvuldig te beoordelen voor de inkoop. De waarde van een gouden horloge is van verschillende factoren afhankelijk. Allereest kijken we welke onderdelen daadwerkelijk van goud gemaakt zijn. Hierna wordt het karaatgehalte bepaald en het goud gewogen. Ook letten wij op eventuele andere waardevolle eigenschappen, zoals of het horloge van een bekend merk afkomstig is. Deze service is gratis en doen wij in jouw bijzijn zodat je ook direct weet welk geldbedrag we je kunnen uitbetalen. Laat je gouden horloge daarom niet in liggen wanneer je ze niet meer draagt. Zo kan je het geld die je ervoor ontvangt besteden aan iets nieuws.

Contant geld voor je goud

Wij begrijpen dat jij een goede prijs wil ontvangen voor jouw gouden horloge. Doordat wij onze inkoopprijzen voortdurend aanpassen volgens ontwikkelingen op de goudmarkt, kunnen wij jou altijd het hoogste bedrag mogelijk bieden. Uiteraard beslis je altijd zelf of je voor dit bedrag afscheid wenst te nemen van je goud. Mocht dit wel het geval zijn, dan kunnen wij de transactie meteen voltooien. Het enige wat wij van je nodig hebben is jouw geldige identiteitsbewijs (ID kaart, paspoort of verblijfsvergunning) en je adresgegevens. Het geld ontvang je direct in contanten of via een overschrijvingen naar je bankrekening. Weten hoeveel wij jou kunnen uitbetalen? Kom vandaag bij ons langs!

De inkoopwaarde van jouw gouden horloge taxeren we geheel gratis.

Gouden horloge verkopen?

Goud verkopen Amsterdam

Breng jouw gouden horloge naar onze goudwinkel in Amsterdam. Heb je de originele doos of documentatie nog? Neem deze ook mee.

Taxatie van sieraden

Wij toetsen, wegen en taxeren de inkoopwaarde van jouw gouden horloge direct waar je bij staat. Zo weet je gelijk hoeveel dit jou gaat opleveren.

Direct geld voor uw goud

Het getaxeerde bedrag betalen wij gelijk uit in cash of maken wij over naar jouw bankrekening. Vergeet niet je geldige ID-bewijs mee te nemen!