Goud Verkopen Amsterdam
Ceintuurbaan 33, 1072ES AMSTERDAM

Chinese zilveren munten

Zilveren Chinese Panda munt verkopen

Zilveren Chinese Panda munt verkopen

Zilveren Panda munten uit China verkoop je direct en snel voor de hoogste prijs in onze inkoopwinkel. Kom langs! 

H

et land China heeft zilveren munten geproduceerd voor handel over de hele wereld. Deze zilveren munten worden verkocht als beleggingsobject. Een zeer populaire zilveren munt uit China heet de Chinese Panda en wordt elk jaar geslagen met een ander ontwerp.  

Op jaarbasis worden er miljoenen Chinese zilveren munten geslagen. Wanneer je zelf in het bezit bent van zilveren munten uit China die je wilt inwisselen voor cash, bezoek dan onze winkel. Deze is centraal gevestigd in de hoofdstad Amsterdam. Voor deze service hoeft u geen afspraak te maken.

Kom langs met alle Chinese zilveren munten die je wilt kopen en wij gaan voor jou aan de slag. Voorafgaand aan de inkoop zullen wij de munten controleren op echtheid en het totaal inkoopgewicht aan zilver bepalen.

 

 

 

 

O

mdat zilverinkoop op gewicht gaat is het raadzaam om alle munten die je wilt verkopen in een keer aan te bieden voor de verkoop. Om jou de beste prijs voor jouw Chinese zilveren munten te bieden zijn onze inkoopprijs gekoppeld aan de actuele zilverkoers.

Jouw zilveren Chinese munten verkopen kan gemakkelijk en snel. Bovendien hoef je niet wachten op je geld; wij betalen je altijd direct uit. Om dit te kunnen doen hebben wij jouw geldige identiteitsbewijs (ID kaart, paspoort of verblijfsvergunning) nodig en zullen we je vragen naar je adresgegevens.

Ben jij benieuwd hoeveel jouw Chinese munten waard zijn? Kom langs en ontdek het zelf. Je kan ook bij ons terecht met andere objecten gemaakt van zilver en goud. In dat geval kunnen wij alles in een keer van je inkopen. Onze inkoopexperts taan klaar om je verder te helpen.

 

 

 

 

 

Chinese zilveren munten verkopen?

Goud verkopen Amsterdam

Kom naar de winkel

Breng jouw Chinese zilveren munten naar onze winkel in Amsterdam. Heb je de originele doos of documentatie nog? Neem deze ook mee.

Taxatie van sieraden

Wij taxeren de waarde

Wij toetsen, wegen en taxeren de inkoopwaarde van jouw zilveren munten direct waar je bij staat. Zo weet je gelijk hoeveel dit jou gaat opleveren.

Direct geld voor uw goud

Ontvang direct geld

Het getaxeerde bedrag betalen wij gelijk uit in cash of maken wij over naar jouw bankrekening. Vergeet niet je geldige ID-bewijs mee te nemen!