Goud Verkopen Amsterdam
Ceintuurbaan 33, 1072ES AMSTERDAM

Pomellato verkopen

Pomellato verkopen

Verkoop je Italiaanse sieraden in onze inkoopwinkel tegen een goede prijs. Pomellato is een juweliershuis dat in 1967 werd opgericht. Pino Rabolini was de oprichter en kwam met de zogenaamde prêt-à-porter-sieraden. Het idee hierachter was dat sieraden niet alleen een statussymbool zijn maar een accessoire voor iedereen. Dit idee werd een groot succes want Pomellato is uitgegroeid tot een bekend Italiaans juweliershuis. En door de populariteit van dit merk is Pomellato verkopen nu een aantrekkelijk voorstel.

In 2004 bestond het bedrijf 40 jaar. In die periode werd de PomPom collectie geïntroduceerd, dit zijn luxe en exclusieve sieraden waarvan er slechts 40 stuks van werden verkocht. In 2013 kwam Pomellato in handen van Kering, een Franse holding op het gebied van luxe goederen merken. Andere bekende merken in de portefeuille van Kering zijn Gucci en Yves Saint Laurents.

Pomellato sieraad verkopen

Pomellato staat voor modern en tijdloos.

De sieraden van Pomellato

Pomellato sieraden zijn voor iedereen en hierdoor ook betaalbaar. Het is helemaal niet vreemd dat deze sieraden ontzettend geliefd zijn. Aan de andere kant hebben ze ook wel een zekere status, de sieraden zien er namelijk stijlvol en luxe uit. Er zijn echte liefhebbers van Pomellato sieraden. De collectie is erg groot, variërend van standaard tot zeer bijzondere ringen, armbanden, oorknoppen en nog veel meer.

Als merk staat Pomellato bekend om de gekleurde steencombinaties. Hierbij is gebruik gemaakt van speciale edelstenen en bijzondere ontwerpen. Dit is een kenmerk dat veel liefhebber zullen herkennen en dat helemaal bij dit merk hoort. De sieraden zijn niet alleen modern maar ook tijdloos, eigenlijk is het de perfecte mix. Sommige van deze sieraden hebben een verrassend hoge waarde. Je Pomellato verkopen kan dus meer opleveren dan je denkt. Draag je het niet meer? Lever het dan bij ons in voor cash!

Jouw Pomellato sieraad verkopen

Wij begrijpen het, je wil je Pomellato sieraad verkopen maar dan wel tegen een goede prijs. Hier kunnen we je bij helpen. We taxeren het sieraad geheel gratis en vrijblijvend. Kom naar ons toe aan neem een of meerdere sieraden mee, eventueel inclusief origineel doosje, indien nog in je bezit. Tijdens het taxeren letten we goed op de kwaliteit maar ook binnen welke collectie het sieraad valt. Gaat het om een exclusief sieraad dan heeft dit vaak een hogere waarde. Met sieraden is het lastig om vooraf telefonisch een prijsindicatie te geven, daarom is het van belang dat je het sieraad in het echt aan ons kunt laten zien.

Na het taxeren ontvang je van ons een vrijblijvend bod. Hebben we meerdere sieraden getaxeerd dan geven we een waardebepaling voor elk sieraad afzonderlijk. Zo bepaal je zelf welke Pomellato sieraad je wil verkopen. Ga je akkoord? Dan nemen we het sieraad graag van je over. Je ontvangt van ons een contante betaling maar we kunnen het geld ook op je rekening storten. In veel gevallen staat het geld binnen twee werkdagen op je rekening. Heb je nog een mooi Pomellato sieraad liggen en wil je hier geld voor ontvangen? Twijfel niet en kom naar ons toe. Ook voor andere sieraden, waaronder Bulgari verkopen, kan je bij ons terecht.

Pomellato sieraad verkopen

Pomellato verkopen?

Goud verkopen Amsterdam

Kom naar de winkel

Breng jouw Pomellato sieraad naar onze inkoopwinkel in Amsterdam. Heb je de originele doos of documentatie nog? Neem deze ook mee.

Taxatie van sieraden

Wij taxeren de waarde

Wij toetsen en taxeren de inkoopwaarde van jouw Pomellato sieraad direct waar je bij staat. Zo weet je gelijk hoeveel dit jou gaat opleveren.

Direct geld voor uw goud

Ontvang direct geld

Het getaxeerde bedrag betalen wij gelijk uit in cash of maken wij over naar jouw bankrekening. Vergeet niet je geldige ID-bewijs mee te nemen!