Goud Verkopen Amsterdam
Ceintuurbaan 33, 1072ES AMSTERDAM

Hublot verkopen

Hublot verkopen

Een ongebruikt merkhorloge levert misschien wel veel geld op. Dat laat je toch niet liggen? Een Hublot verkopen kan dan ook erg interessant zijn. Wij kopen al jaren horloges van deze Zwitserse horlogefabrikant op. Misschien wist je het nog niet maar de oprichter van dit bedrijf is de Italiaanse Carlo Crocco. In 1975 verkocht hij horloges onder de naam van zijn vrouw, in 1980 werd het merk Hublot geregistreerd.

Opvallend is dat de allereerste modellen van Marie-Daniel-Montre leken op de latere Hublot horloges. De Zwitserse horlogefabrikant groeide al snel uit tot een groot bedrijf. In 2009 werd de bekende Big Bang- modellenreeks geïntroduceerd. In 2007 opende het bedrijf de allereerste boetiek in Parijs. Inmiddels bestaan er meer dan 30 van deze boetieks wereldwijd waar je terecht kunt voor de meest luxe Hublot horloges.

Hublot verkopen

Bekend van tijdloze, sportieve en opvallende horloge designs.

Bekende modellen van Hublot

Wil je een Hublot verkopen, dan is het belangrijk om te weten welk model je hebt. Kom je hier niet uit dan zien we dit vanzelf. Hublot heeft verschillende modellen uitgebracht. Dit zijn de populairste modellen:

Big Bang
Horloges van deze serie hebben een eeuwigdurende kalender en een uitstekende chronograaf. De kasten zijn gemaakt van saffierglas, carbon en Magic Gold. Er zijn verschillende special editions uitgebracht, dit soort horloges kan een hoge waarde hebben.

Big Bang Unico
Volgens veel liefhebbers het neusje van de zalm. Het gaat hier om een opvallend sporthorloge met een uitdagend design. De horlogekast heeft in veel gevallen een groot design.

Classic Fusion
Heb je een Hublot horloge van het model Classic Fusion? Dit kenmerkt zich door een plat patrijspoortdesign en een kast van goud, titanium, keramiek of carbon.

Overige modellen Hublot horloges

Natuurlijk zijn bovenstaande modellen niet de enige series, Hublot heeft nog veel meer modellen op de markt gebracht. Bijvoorbeeld de King Power, een horloge met een bijzonder design. Deze modellen zijn vaak in gelimiteerde oplages, waardoor je Hublot verkopen extra interessant wordt. Ook zijn deze horloges tot 4000 meter waterdicht.

Heb je de Spirit of Big Bang in je bezit? Deze modellen hebben een ovaalvormige/vierkante kast, dit noem je ook wel tonneau. Allen hebben ze een bijzonder design, zowel tijdloos als opvallend.

De Classic Hublot horloges mogen er ook wezen. Strak en modern, betaalbaar en voorzien van het bekende handelsmerk. Overige modellen zijn de Big Bang Ferrari of de Aerofusion uit de serie Classic Fusio.

Hublot verkopen

Een inkooptaxatie is bij ons gratis.

Hublot verkopen en meer

Een Hublot horloge verkopen en hier direct geld voor ontvangen, beter kun je het niet regelen. Neem je Hublot horloge, het eventuele originele doosje en de documentatie mee. We taxeren het horloge direct. Dit betekent dat we je ter plaatse een goed bod doen.

Ben je tevreden over ons bod? Verkoop je Hublot aan ons, je ontvangt zeker een goede prijs. Het geld storten we op je rekening of je ontvangt dit contant, aan jou de keuze. We zijn ook geïnteresseerd in andere polshorloges en sieraden van luxe merken. Wil je bijvoorbeeld ook een gedragen Rolex verkopen, dan kunnen we je ook van dienst zijn. Zit je nog met vragen, neem dan vooraf contact met ons op.

Hublot verkopen?

Goud verkopen Amsterdam

Kom naar de winkel

Breng jouw Hublot horloge naar onze inkoopwinkel in Amsterdam. Heb je de originele doos of documentatie nog? Neem deze ook mee.

Taxatie van sieraden

Wij taxeren de waarde

Wij toetsen en taxeren de inkoopwaarde van jouw Hublot horloge direct waar je bij staat. Zo weet je gelijk hoeveel dit jou gaat opleveren.

Direct geld voor uw goud

Ontvang direct geld

Het getaxeerde bedrag betalen wij gelijk uit in cash of maken wij over naar jouw bankrekening. Vergeet niet je geldige ID-bewijs mee te nemen!