Goud Verkopen Amsterdam
Ceintuurbaan 33, 1072ES AMSTERDAM

Antiek goud

Antiek goud verkopen

Met antiek goud bedoelen we goud op leeftijd. Goud wordt natuurlijk al eeuwen gedragen als sieraad of gevormd tot een gebruiksvoorwerp, maar door de jaren heen verandert ook onze smaak. Misschien heb jij oud goud in huis waar je niets mee doet. Zonde, want antiek goud kan je heel makkelijk inwisselen voor geld. Bezoek daarom Goud Verkopen Amsterdam wanneer je jouw antieke goud wil verkopen. Misschien heb je het goud gekregen of geërfd. Welke reden je ook hebt om antiek goud te verkopen, jij bent van harte welkom in onze goudwinkel in Amsterdam, waar onze goudexperts je graag verder helpen.

Goud verkopen antiek
Antiek verkopen goud

Waarde van antiek goud

In welke vorm je antiek goud aanbiedt, is niet van belang. Van sieraden tot kleine gouden voorwerpen, wij kunnen de waarde van het goud nauwkeurig bepalen en desgewenst ter plekke van je inkopen. In de meeste gevallen is het karaatgehalte en het gewicht bepalend voor de inkoopprijs van jouw goud. Uiteraard kunnen bepaalde antieke voorwerpen meer waard zijn dan alleen de goudprijs. Denk aan antieke merksieraden of voorwerpen die bezet zijn met mooie diamanten. Soms is het niet altijd duidelijk of een antieke voorwerp echt van goud is gemaakt. In dit geval kunnen wij de echtheid en karaatgehalte voor je testen. Alleen massief gouden items zijn interessant voor de goud inkoop omdat gewicht bepalend is voor de goudwaarde.

Antiek goud verkopen zonder afspraak

Ook jouw antieke goud verkopen? Bezoek dan onze winkel zonder afspraak. Onze goudexperts gaan dan aan de slag met een gratis en vrijblijvende taxatie. Bovendien ontvang je de uitbetaling per bankoverschrijving of in contanten indien mogelijk. Neem bij een bezoek aan ons adres in ieder geval alle items mee samen met jouw geldige identiteitsbewijs – deze hebben wij altijd nodig om de inkoop te kunnen voltooien en om je gelijk uit te betalen.

Wij kopen uitsluitend massief gouden items in.

Antiek goud verkopen?

Goud verkopen Amsterdam

Kom naar de winkel

Breng jouw antieke goud naar onze goudwinkel in Amsterdam. Heb je de originele doos of documentatie nog? Neem deze ook mee.

Taxatie van sieraden

Wij taxeren de waarde

Wij toetsen, wegen en taxeren de inkoopwaarde van jouw antieke goud direct waar je bij staat. Zo weet je gelijk hoeveel dit jou gaat opleveren.

Direct geld voor uw goud

Ontvang direct geld

Het getaxeerde bedrag betalen wij gelijk uit in cash of maken wij over naar jouw bankrekening. Vergeet niet je geldige ID-bewijs mee te nemen!