Goud Verkopen Amsterdam
Ceintuurbaan 33, 1072ES AMSTERDAM

Horloge verkopen

Goud Verkopen in Amsterdam > Horloge verkopen
Audemars Piguet verkopen

Audemars Piguet verkopen

Audemars Piguet horloge verkopen

Breitling verkopen

Breitling verkopen

Breitling horloge verkopen

Cartier horloge verkopen

Chopard verkopen

Chopard verkopen

Chopard horloge verkopen

Hublot verkopen

Hublot verkopen

Hublot horloge verkopen

IWC verkopen

IWC verkopen

IWC horloge verkopen

Jaeger-Le-Coultre-verkopen

Jaeger-Le Coultre verkopen

Jaeger-Le Coultre horloge verkopen

Panerai verkopen

Panerai horloge verkopen

Patek Philippe verkopen

Patek Philippe horloge verkopen

Omega verkopen

Omega verkopen

Omega horloge verkopen

Rolex verkopen

Rolex verkopen

Rolex horloge verkopen

Tudor verkopen

Tudor horloge verkopen

Horloge verkopen

H

et eerste polshorloge stamt uit het begin van de 19e eeuw dragen en werd gemaakt voor de Koningin van Napels. In eerste instantie werd het een sieraad voor vrouwen omdat dit soort horloges zeer makkelijk beschadigden. Pas in de Eerste Wereldoorlog werd het dragen van polshorloges populair onder soldaten, die hierdoor hun handen niet meer hoefden te gebruiken bij het in de gaten houden van de tijd.

Niet alleen militairpersoneel, maar ook gewone burgers toonden interesse in deze uitvinding. Het polshorloge bleek veel handiger in gebruik dan een zakhorloge. Onder andere merken als TAG Heuer, Cartier, Breitling en Audemars Piguet hebben allemaal een rol gespeeld in de ontwikkeling van kwalitatieve, draagbare horloges.

Tegenwoordig is een horloge onderdeel van ons dagelijkse leven geworden. Naast de praktische toepassingen, wordt het horloge beschouwd als een mode item en bovendien een echte statussymbool. Koop je een horloge in het luxe segment, dan kun je deze ook jaren later weer aanbieden voor de verkoop. Jouw horloge verkopen? Dat kan bij ons!

 

I

n Nederland kan het een uitdaging zijn om een betrouwbare inkoper van luxe horloges te vinden. Ons bedrijf is meer dan een decennium een gevestigde naam in edelmetaal- en luxe sieradeninkoop. Zo weten onze horlogespecialisten op vakkundige wijze jouw een passend bod te doen op jouw merkhorloge. Wij zijn gespecialiseerd in de inkoop van onder andere de merken als Rolex, IWC, Breitling, Cartier en Omega.

Heb jij zo’n horloge in je bezit en wil je weten wat wij vandaag de dag kunnen bieden? Plan dan een taxatieafspraak met onze horlogespecialist in onze beveiligde inkoopwinkel in Amsterdam. Neem bij je bezoek ook de originele bewaardoos en documentatie mee. Hoe completer, des te hoger het bedrag die we kunnen uitkeren.

Jouw merkhorloge verkopen gebeurt direct in onze winkel. Bel ons voor een persoonlijke afspraak of loop gewoon binnen – wij proberen je dan waar mogelijk direct te helpen. Naast het laten zien van je horloge in toebehoren, is het ook belangrijk dat je je kunt legitemeren. Een geldig ID-bewijs is namelijk vereist voor de inkoop.

 

Horloge verkopen?

Goud verkopen Amsterdam

Kom naar de winkel

Breng jouw horloge naar onze inkoopwinkel in Amsterdam. Heb je de originele doos of documentatie nog? Neem deze ook mee.

Taxatie van sieraden

Wij taxeren de waarde

Wij taxeren de inkoopwaarde van jouw horloge direct waar je bij staat. Zo weet je gelijk hoeveel dit jou gaat opleveren.

Direct geld voor uw goud

Ontvang direct geld

Het getaxeerde bedrag betalen wij gelijk uit in cash of maken wij over naar jouw bankrekening. Vergeet niet je geldige ID-bewijs mee te nemen!