Goud Verkopen Amsterdam
Ceintuurbaan 33, 1072ES AMSTERDAM

Horloge verkopen

Goud Verkopen in Amsterdam > Horloge verkopen
H

oe je horloge verkopen? Het eerste polshorloge stamt uit het begin van de 19e eeuw en werd speciaal gemaakt voor de Koningin van Napels. In eerste instantie werd het een sieraad voor vrouwen omdat dit soort horloges zeer makkelijk beschadigden. Pas in de Eerste Wereldoorlog werd het dragen van polshorloges populair onder soldaten, hierdoor hoefden zij hun handen niet meer te gebruiken bij het in de gaten houden van de tijd.

Niet alleen militairpersoneel, maar ook gewone burgers toonden interesse in deze uitvinding. Het polshorloge bleek veel handiger in gebruik dan een zakhorloge. Onder andere merken als TAG Heuer, Cartier, Breitling en Audemars Piguet hebben allemaal een rol gespeeld in de ontwikkeling van kwalitatieve, draagbare horloges.

Tegenwoordig is een horloge onderdeel van ons dagelijkse leven geworden. Naast de praktische toepassingen, wordt het horloge beschouwd als een mode item en bovendien een echt statussymbool. Koop je een horloge in het luxe segment, dan kun je deze ook jaren later weer aanbieden voor de verkoop. Jouw horloge verkopen? Dat kan bij ons!

 

I

n Nederland kan het een uitdaging zijn om een betrouwbare inkoper van luxe horloges te vinden. Ons bedrijf is meer dan een decennium een gevestigde naam in edelmetaal- en luxe sieradeninkoop. Zo weten onze horlogespecialisten op vakkundige wijze jou een passend bod te doen op jouw merkhorloge. Wij zijn gespecialiseerd in de inkoop van onder andere merken als Rolex, IWC, Breitling, Cartier en Omega.

Heb jij zo’n horloge in je bezit en wil je weten wat wij vandaag de dag kunnen bieden? Plan dan een taxatieafspraak met onze horlogespecialist in onze beveiligde inkoopwinkel in Amsterdam. Neem bij je bezoek ook de originele bewaardoos en documentatie mee. Hoe completer, des te hoger het bedrag die we kunnen uitkeren.

Jouw merkhorloge verkopen gebeurt direct in onze winkel. Bel ons voor een persoonlijke afspraak of loop gewoon binnen – wij proberen je dan waar mogelijk direct te helpen. Naast het laten zien van je horloge in toebehoren, is het ook belangrijk dat je je kunt legitemeren. Een geldig ID-bewijs is namelijk vereist voor de inkoop.

 

Audemars Piguet verkopen

Kom jouw Audemars Piguet horloge verkopen in Amsterdam. Een taxatie gratis en je wordt direct uitbetaald!

Breitling verkopen

Een gedragen of vintage Breitling horloge verkopen regel je direct in onze winkel. Kom langs voor snelle uitbetaling.

Wil je jouw Cartier horloge verkopen? Bezoek onze ervaren taxateurs en ontvang vandaag al geld.

Chopard verkopen

Jouw Chopard horloge verkopen kan vandaag nog. Onze taxateurs staan voor je klaar met een vakkundige offerte.

Hublot verkopen

Wil je een Hublot horloge verkopen aan een inkoper met ervaring? Bezoek onze winkel voor een gratis taxatie!

IWC verkopen

Een IWC horloge verkopen doe je bij ons in Amsterdam. Altijd een gratis taxatie en eerlijk inkoopbedrag.

Jaeger-Le-Coultre-verkopen

Een vintage Jaeger-Le Coultre horloge verkopen regel je in onze inkoopwinkel. Taxatie is gratis!

Omega verkopen

Jouw Omega horloge verkopen kan moeiteloos en snel in Amsterdam. Onze taxateurs staan klaar!

Een Panerai horloge verkopen kan vandaag. Bezoek ons voor een gratis taxatie en snel geld voor jouw kostbaarheden.

Patek Philippe horloge verkopen? Wij helpen je graag verder met vakkundig advies en een eerlijke inkoopprijs.

Rolex verkopen

Jouw Rolex horloge verkopen? Kom langs met o.a. gedragen en vintage exemplaren voor een gratis taxatie!

Je Tudor horloge verkopen kan vandaag nog. Bezoek onze inkoopwinkel in Amsterdam en onze taxateurs helpen je verder!

Direct je horloge verkopen

I

n de wereld van horloge-inkoop is expertise en nauwkeurigheid van cruciaal belang. Als een toonaangevend inkoopkantoor is het essentieel om te begrijpen hoe je horloges moet taxeren. Een gediplomeerde horloge taxateur zal dan ook jouw horloge onder de loep nemen. Elke horloge is anders waardoor een inkoop niet zo gedaan is. Zo wordt elke horloge deskundig getaxeerd op zijn inkoopwaarde.

Goud Verkopen Amsterdam koopt buiten horloges ook sieraden en andere edelmetalen in. Door onze uitgebreide expertise kunt u ook voor goud verkopen, zilver verkopen of sieraden verkopen bij ons terecht. Wij weten wat jouw horloge in de markt doet. Het is namelijk van belang om de markttrends te herkennen en hierop in te spelen. Een grondige kennis van de horlogemarkt is onmisbaar. Wij moeten op de hoogte zijn van de laatste trends, populaire merken en modellen, en de fluctuaties in de vraag. Een diepgaande marktanalyse stelt inkoopprofessionals in staat om weloverwogen beslissingen te nemen en inkoopprijzen aan te passen op basis van de evoluerende trends.

Een van de sleutelfuncties van een inkoopkantoor is het bepalen van eerlijke prijzen voor aangeboden horloges. Dit vereist niet alleen kennis van de huidige marktprijzen, maar ook vaardigheden in onderhandeling. Effectieve onderhandelingen zijn van vitaal belang om zowel de verkoper als de uiteindelijke koper tevreden te stellen en winstgevende transacties te garanderen.

B

etrouwbaarheid is de sleutel in de horlogebranche. Inkoopkantoren moeten in staat zijn om de authenticiteit van horloges te waarborgen en grondige kwaliteitscontroles uit te voeren. Het vermogen om onderscheid te maken tussen originele horloges en vervalsingen is essentieel om het vertrouwen van klanten te behouden en de integriteit van het inkoopkantoor te waarborgen.

Een succesvol inkoopkantoor begrijpt de behoeften en wensen van zijn klanten. Of het nu gaat om verzamelaars die op zoek zijn naar zeldzame stukken of particulieren die hun horloge willen verkopen, het inkoopkantoor moet klantgericht zijn en in staat zijn om op maat gemaakte oplossingen te bieden.

Nu je horloge verkopen?

Goud verkopen Amsterdam

Kom naar de winkel

Breng jouw horloge naar onze inkoopwinkel in Amsterdam. Heb je de originele doos of documentatie nog? Neem deze ook mee.

Taxatie van sieraden

Wij taxeren jouw horloge

Wij taxeren de inkoopwaarde van jouw horloge direct waar je bij staat. Zo weet je gelijk hoeveel dit jou gaat opleveren.

Direct geld voor uw goud

Ontvang direct geld

Het getaxeerde bedrag betalen wij gelijk uit in cash of maken wij over naar jouw bankrekening. Vergeet niet je geldige ID-bewijs mee te nemen!