Goud Verkopen Amsterdam
Ceintuurbaan 33, 1072ES AMSTERDAM

Tudor verkopen

Tudor verkopen

We richten ons op de inkoop van Tudor horloges maar ook andere luxueuze horloge- of sieraadmerken. We hebben het hier over een Zwitserse horlogefabrikant, gevestigd in Genève. Het bedrijf Tudor is in 1926 door Hans Wilsdorf opgericht. Dit is dezelfde oprichter als het bekende bedrijf Rolex. Tudor is dus een zusterbedrijf dat vooral bekend staat vanwege de duikershorloges en polshorloges voor het leger.

Tudor heeft een duidelijk doel: betaalbare polshorloges van een goede kwaliteit. Hierbij is het belangrijk om de Rolex reputatie te waarborgen. Niet iedereen heeft in de gaten dat Tudor onderdeel uitmaakt van Rolex. Toch is het merk zeer geliefd. In 1970 kwam dit horlogemerk met de eerste chronograaf (combinatie van horloge en stopwatch). Inmiddels zijn er veel Tudor modellen uitgebracht.

De Tudor Pelagos is tot wel 500 meter waterdicht.

Tudor horlogemodellen

De oudere Tudor horloges kunnen een hogere waarde hebben. Inkoopprijzen van enkele duizenden euro’s zijn geen vreemd verschijnsel. Je Tudor verkopen en weten wat het waard is? Laat het dan taxeren. De waarde hangt onder andere van het model af. Dit zijn de meest populaire Tudor horlogemodellen:

Submariner – een van de bekendere modellen van Tudor. Dit duikershorloge is waterdicht en voorzien van een robuuste horlogekast. Vanaf 2012 is de Heritage Black Bay uitgebracht, duikershorloges die verwijzen naar de vroegere submariner modellen.

Pelagos – elegant en stijlvol en ook nog eens tot 500 meter waterdicht. De kast van de Pelagos is van licht titanium gemaakt. Ook is er een titanium horlogeband aanwezig.

Fastrider – deze collectie is ontstaan vanuit een samenwerking met de Italiaanse Ducati fabrikant. Het design van deze polshorloges verwijst naar de echte racemachines.

Overige modellen die erg in trek zijn: de Grantour, Classic, Heritage Chroo, Heritage Ranger en de North Flag.

Overige Tudor modellen

Overige modellen van het horlogemerk Tudor die erg in trek zijn: de Grantour, Classic, Heritage Chroo, Heritage Ranger en de North Flag. Bezit je een van deze modellen of heb je een andere Tudor horloge die je niet meer draagt, dan is een bezoek aan onze winkel de moeite waard. Onze ervaren taxateurs voorzien je ter plekke van een gratis inkooptaxatie. Verkoop hierna je horloge direct aan ons of neem nog even de tijd voordat je definitief beslist. Wij staan voor je klaar!

Hoeveel is jouw horloge waard?

Tudor horloge verkopen

Je oude Tudor verkopen en hier direct geld voor ontvangen, dat regel je zelf. Kom met je Tudor horloge naar ons toe en neem het originele doosje en documentatie mee. Heb je dit niet (meer) in je bezit? Geen zorgen, dan kunnen we nog steeds een goede prijs voor het horloge bieden.

Je Tudor verkopen is zo gebeurd, we taxeren namelijk ter plaatse. Hiervoor hoef je vooraf geen afspraak te maken. Wandel dus gerust binnen en neem eventuele andere horloges of sieraden mee. We zijn geïnteresseerd in luxe merken, zo kun je ons bezoeken voor o.a. Panerai, Rolex en Hublot inkoop. Je ontvangt van ons altijd een goed en vrijblijvend bod. Wanneer je hiermee akkoord gaat ruilen we je horloge in tegen contant geld of storten dit op je rekening. We doen graag zaken met je, het taxeren van het Tudor horloge is altijd gratis en verplicht je tot niets. Kom vandaag langs en ontdek hoeveel jouw horloge waard is.

Tudor verkopen?

Goud verkopen Amsterdam

Kom naar de winkel

Breng jouw Tudor horloge naar onze inkoopwinkel in Amsterdam. Heb je de originele doos of documentatie nog? Neem deze ook mee.

Taxatie van sieraden

Wij taxeren de waarde

Wij toetsen en taxeren de inkoopwaarde van jouw Tudor horloge direct waar je bij staat. Zo weet je gelijk hoeveel dit jou gaat opleveren.

Direct geld voor uw goud

Ontvang direct geld

Het getaxeerde bedrag betalen wij gelijk uit in cash of maken wij over naar jouw bankrekening. Vergeet niet je geldige ID-bewijs mee te nemen!