Goud Verkopen Amsterdam
Ceintuurbaan 33, 1072ES AMSTERDAM

21,6 Karaat goud

90 % puur goud

21,6 karaat goud verkopen

In Nederland vindt men 21,6 karaat goud terug in gouden munten. Geliefde oud Nederlandse munten als het gouden Tientje of gouden Vijfje zijn geslagen in 21,6 karaat goud. Bij Goud Verkopen Amsterdam kan je ook gouden tientjes verkopen. Omdat 21,6 karaat goud een vrij hoog karaatgehalte is, maakt dit jouw goud zeer waardevol. Maar wat betekent karaatgehalte eigenlijk? Het karaatgehalte zegt namelijk iets over het percentage puur goud. In dit geval is dat 90%. Wanneer je dus een gouden munt of voorwerp met een karaatgehalte van 21,6 karaat komt verkopen aan ons, berekenen wij de waarde van jouw goud  aan de hand van dit percentage.

Amsterdam Goud Verkopen
Percentage goud90%
Amsterdam Goud Verkopen

Verkoop nu 21,6 Karaat Goud

Veel mensen vragen zich af waarom goud geproduceerd wordt in verschillende karaatgehaltes . Dit heeft voornamelijk met twee dingen te maken: de prijs en de stevigheid van het voorwerp. Ten eerste is puur goud een zeer kostbaar edelmetaal. Daarnaast is puur goud van nature zeer zacht en moet dit met een ander metaal worden vermengd om het steviger en slijtvast te maken. Vooral voor muntgeld en sieraden is dit belangrijk. In dit geval wordt er voor 10% aan ander metaal toegevoegd aan het voorwerp.

Directe uitbetaling voor 21,6 karaat goud

Heb jij een object of een munt gemaakt van 21,6 karaat goud die je wil verkopen? Bij ons kan dit heel eenvoudig. Wil je ook 21,6 karaat goud verkopen in Amsterdam? Onze inkopers staan klaar om jouw gouden voorwerpen gratis te taxeren zodat je meteen weet hoeveel deze waard zijn. Na onze vrijblijvende taxatie kunnen wij het goud direct van je inkopen en ontvang jij het geld in contanten of op je bankrekening. De prijs die je voor jouw oud goud ontvangt wordt altijd uitgerekend aan de hand van de meest actuele goudkoers en op basis van het gewicht van het ingeleverd goud. Ben jij benieuwd hoeveel wij jou kunnen uitbetalen? Kom vandaag zonder afspraak bij ons langs in Amsterdam!

Het Nederlandse gouden Tientje bevat 21,6 karaat goud.

21,6 Karaat goud verkopen?

Goud verkopen Amsterdam

Kom naar de winkel

Breng jouw 21,6 karaat gouden item naar onze goudwinkel in Amsterdam. Heb je de originele doos of documentatie nog? Neem deze ook mee.

Taxatie van sieraden

Wij taxeren de waarde

Wij toetsen, wegen en taxeren de inkoopwaarde van jouw 21,6 karaat goud direct waar je bij staat. Zo weet je gelijk hoeveel dit jou gaat opleveren.

Direct geld voor uw goud

Ontvang direct geld

Het getaxeerde bedrag betalen wij gelijk uit in cash of maken wij over naar jouw bankrekening. Vergeet niet je geldige ID-bewijs mee te nemen!