Goud Verkopen Amsterdam
Ceintuurbaan 33, 1072ES AMSTERDAM

Nederlandse zilveren munten

Zilveren halve gulden munt verkopen

Zilveren halve gulden munt verkopen

Wil je Nederlandse zilveren munten als Guldens, Rijksdaalders of Tientjes verkopen? Breng ze langs en ontvang direct cash! 

Zilver gulden Nederland verkopen

Zilveren gulden munt verkopen

Heb jij nog zilveren gulden munten in huis en wil je die makkelijk en snel verkopen? Kom bij ons langs en ontvang direct geld!

Zilver rijksdaalder verkopen munt

Zilveren rijksdaalder munt verkopen

Zilveren rijksdaalder munten verkoop je direct en snel voor de hoogste prijs in onze inkoopwinkel in Amsterdam. Kom langs! 

Zilveren tientje munt verkopen

Zilveren tientje munt verkopen

Nederlandse zilveren tientjes kan je direct inwisselen voor geld. Benieuwd hoeveel dit opbrengt? Bezoek dan onze winkel!  

Zilveren vijftig gulden munt verkopen

Zilveren vijftig gulden munt verkopen

Zilveren vijftig gulden munten verkoop je makkelijk en snel in onze winkel. Ontdek onze actuele inkoopprijzen!

V

roeger gebruikte men zilveren munten als ruilmiddel. In Nederland kennen we nog zilveren guldens, zilveren rijksdaalders, zilveren tientjes en zilveren vijftigjes. Deze muntstukken zijn allemaal in omloop geweest als wettig betaalmiddel.

Later zijn de zilveren varianten vervangen door munten geslagen in minder waardevol metaal. Vandaag de dag hebben veel mensen nog een voorraad echte zilveren guldens. Heb jij deze munten ook? Dan kun je ze heel gemakkelijk inwisselen voor  geld op onze locatie in Amsterdam.

Het verkopen van oud zilveren Nederlandse munten is heel eenvoudig. Dit kan direct zonder afspraak op ons inkoopadres in Amsterdam. Tijdens onze openingsuren staan wij klaar om jouw direct te helpen met de inkoop van oud zilver. Het is belangrijk om te weten dat wij uitsluitend de zilveren guldens van je kunnen inkopen en niet de ‘gewone’ guldens.

 

 

 

V

oorafgaand aan de inkoop zullen wij jouw munten controleren, wegen en de inkoopprijs berekenen aan de hand van de huidige zilverkoers. Omdat zilver inkoop op gewicht gaat, is het aan te raden om jouw hele verzameling in een keer aan te bieden.

Wij begrijpen dat je de beste prijs voor jouw zilver wilt ontvangen. Daarom houden wij de zilverkoers nauwlettend in de gaten. Bovendien betalen wij je altijd direct uit. Om dit te kunnen doen hebben wij jouw geldige identiteitsbewijs (ID kaart, paspoort of verblijfsvergunning) nodig.

Wanneer je zilveren Nederlandse munten komt verkopen aan ons adres ontvang je het inkoopbedrag direct in cash of wordt dit bedrag bijgeschreven op jouw bankrekening. Benieuwd hoeveel dit jou oplevert? Bezoek dan vandaag onze winkel om jouw zilveren munten in te wisselen. Zilver verkopen is gemakkelijker dan je denkt, kom daarom direct langs en het levert je geld op. 

 

 

 

Nederlandse zilveren munten verkopen?

Goud verkopen Amsterdam

Kom naar de winkel

Breng jouw Nederlandse zilveren munten naar onze winkel in Amsterdam. Heb je de originele doos of documentatie nog? Neem deze ook mee.

Taxatie van sieraden

Wij taxeren de waarde

Wij toetsen, wegen en taxeren de inkoopwaarde van jouw zilveren munten direct waar je bij staat. Zo weet je gelijk hoeveel dit jou gaat opleveren.

Direct geld voor uw goud

Ontvang direct geld

Het getaxeerde bedrag betalen wij gelijk uit in cash of maken wij over naar jouw bankrekening. Vergeet niet je geldige ID-bewijs mee te nemen!