Goud Verkopen Amsterdam
Ceintuurbaan 33, 1072ES AMSTERDAM

IWC verkopen

IWC verkopen

Je IWC verkopen tegen een goede prijs. We bieden je de mogelijkheid om je horloge in te ruilen tegen directe uitbetaling. Maar eerst: wie of wat is IWC? Dit is de afkorting van de International Watch Company. Een bekend horlogemerk uit Zwitserland en opgericht in 1868. Overigens was het de Amerikaan Florentine Ariosto die dit bedrijf opgebouwde.

Omdat de oprichter op enig verzet stuitte, besloot hij om samen met de Zwitserse zakenman Johann Heinrich Moser verder te gaan. Al snel werd IWC de eerste en enige horlogemaker in Noord-Zwitserland. Het bedrijfsmotto van IWC: goed, solide vakmanschap uit Zwitserland. Inmiddels is IWC in handen van het Zwitsers bedrijf Richemont, hieronder vallen ook de horlogemerken Jaeger-LeCoultre, Piaget en Panerai.

IWC verkopen

Aquatimer, Portugese en Portofino zijn bekende IWC modellen.

IWC horloge modellen

De beste prijs voor je IWC horloge, dat kunnen we je bieden. Het hangt er dan helemaal vanaf welk model je in bezit hebt. We leggen iets uit over de meest populaire modellen van IWC.

Portugese: een serie IWC horloges met een klassieke vorm. Deze modellen beschikken over een stopwatch en eeuwigdurende kalender. Bovendien is er ook een sterrenkaart aanwezig.

Portofino: ga je voor een mooi design dan kom je bij deze modellen uit. Ronde kasten met dunne wijzers waarbij vooral veel gebruik is gemaakt van goud of zilver.

Pilot: ook het pilotmodel mag er wezen. Deze pilotehorloges zijn voor het eerst in 1936 uitgebracht, toen nog bedoeld voor de luchtvaart. Wil je een IWC verkopen van dit model dan kan dit een verrassende waarde hebben.

Aquatimer: dit IWC horloge kenmerkt zich door een draairingsysteem. Het model is tot 2000 meter waterdicht, iets dat hem zeer geliefd maakt.

Wat je nog over IWC moet weten

Bovenstaande modellen zijn populair, hier is altijd wel vraag naar. Dat een horloge verkopen soms veel geld oplevert is dus helemaal niet vreemd. Wist je dat er nog steeds nieuwe modellen worden uitgebracht? Bijvoorbeeld de afgeslankte Big Pilot die begin 2021 veel aandacht kreeg. Schroom dus niet om nieuwere modellen mee te nemen, ook hierin hebben we interesse.

IWC verkopen

Heb je de originele doos en documentatie nog?

IWC horloge verkopen

Wat levert de verkoop van je IWC horloge op? De staat van onderhoud is erg belangrijk, maar ook het model of de serie. We kijken naar verschillende zaken waaronder het materiaal, kleur, design maar ook de aan- of afwezigheid van beschadigingen. Het taxeren doen we direct, kom dus gerust naar ons toe.

Wil je meer voor je IWC ontvangen? Neem dan vooral het originele doosje en documentatie mee. Dit kan de waarde flink omhoog halen. Heb je dit niet meer in je bezit dan is het nog steeds interessant om langs te komen. Na acceptatie van ons bod ontvang je contant geld of we storten het op je rekening. Je mag naast je IWC horloge ook andere merken aanbieden. Wij bieden o.a. ook Omega inkoop aan. Nieuwsgierig geworden, kom dan naar ons toe of neem voor meer informatie contact op.

IWC verkopen?

Goud verkopen Amsterdam

Kom naar de winkel

Breng jouw IWC horloge naar onze inkoopwinkel in Amsterdam. Heb je de originele doos of documentatie nog? Neem deze ook mee.

Taxatie van sieraden

Wij taxeren de waarde

Wij toetsen en taxeren de inkoopwaarde van jouw IWC horloge direct waar je bij staat. Zo weet je gelijk hoeveel dit jou gaat opleveren.

Direct geld voor uw goud

Ontvang direct geld

Het getaxeerde bedrag betalen wij gelijk uit in cash of maken wij over naar jouw bankrekening. Vergeet niet je geldige ID-bewijs mee te nemen!