Goud Verkopen Amsterdam
Ceintuurbaan 33, 1072ES AMSTERDAM

Piaget verkopen

Piaget sieraad verkopen

We richten ons op de inkoop van luxe juwelen. Zo helpen we onze klanten met onder andere  Piaget sieraden verkopen. Het bedrijf Piaget SA is in Zwitserland gevestigd en is in 1874 opgericht door Georges Piaget. Tegenwoordig maakt het bedrijf onderdeel uit van de Zwitserse groep Richemont. Dit bedrijf houdt zich bezig met de verkoop van sieraden, horloges en andere luxe artikelen.

De oprichter stond voornamelijk bekend om de productie van zakhorloges. Grote horlogehuizen bestelden zijn beroemde horloges. In 1911 werd de leiding overgenomen door de zoon van de oprichter. In de beginperiode lag de focus vooral op de productie van luxe polshorloges. Toen het bedrijf overging naar Richemont kwamen hier luxe sieraden bij.

Piaget sieraad verkopen

Dit merk staat ook bekend om zijn trouwringen.

Bekendheid in de media

Piaget is geen onbekende wanneer het om prachtige en luxe sieraden en horloges gaat. Het bedrijf beschikt over honderden boetieks die zich voornamelijk in de grote steden bevinden waaronder Palm Beach Florida, Berlijn en Miami. Daarnaast valt dit merk in de smaak bij verschillende beroemden, waaronder de actrices Eva Longoria em Sienna Miller alsook de Jordaanse koningin Rania. In 2000 werd een horlogemodel van dit merk uitgeroepen tot Horloge van het jaar. In 2006 ontvingen ze de Prijs van het Dames Juweelhorloge. Ook in 2007 ontvingen ze diverse prijzen.

Piaget collectie sieraden

Welke sieraden van het merk Piaget zijn verkrijgbaar? Er is veel keuze, van ringen tot armbanden en van colliers tot hangertjes. Maar natuurlijk ook de bekende polshorloges. Alles is onder verschillende collecties of modellen uitgebracht. Bijvoorbeeld de Piaget Spang armband Possession die niet geheel gesloten is. Of het gouden collier met hanger, ook weer uit de gelijknamige collectie.

Binnen de Piaget collecties tref je ook mooie trouwringen aan. Voor hem en voor haar, waarbij er keuze is uit verschillende materialen. Bijvoorbeeld witgoud, geelgoud of rozegoud. Het mooie aan Piaget sieraden is dat ze sierlijk maar tegelijkertijd betaalbaar zijn. Dit maakt dat er veel vraag naar deze sieraden is.

Piaget sieraad verkopen

Piaget sinds 1874

Nu Piaget sieraad verkopen

En nu rust de vraag: wat levert de verkoop van een Piaget sieraad mij eigenlijk op? Dit is van verschillende factoren afhankelijk. Graag taxeren we het sieraad in onze inkoopwinkel en doen we je dan een goed en vrijblijvend bod. Breng het sieraad naar ons toe en neem eventueel het originele doosje en bijbehorende documentatie mee. Wanneer alles nog in originele staat is dan kunnen we het hoogste bod uitbrengen. Kleine beschadigingen verlagen de waarde iets, maar ook in dit geval kunnen we nog steeds een goede prijs geven.

Het taxeren doen we ter plaatse en kost meestal niet veel tijd. Heb je meerdere Piaget sieraden of juwelen van andere bekende merken? Neem deze gelijk mee, ook dit taxeren we graag. Wij zijn onder andere specialisten in Cartier, Chopard en Tiffany & Co. inkoop. Het taxeren voor de inkoop is kosteloos en vrijblijvend. Denk gerust over ons bod na. Ben je hier tevreden over, verkoop je Piaget sieraad dan aan ons. We geven je direct contant geld of storten het bedrag op je bankrekening. Zo hoef je niet met geld over straat.

Piaget sieraad verkopen?

Goud verkopen Amsterdam

Kom naar de winkel

Breng jouw Piaget sieraad naar onze inkoopwinkel in Amsterdam. Heb je de originele doos of documentatie nog? Neem deze ook mee.

Taxatie van sieraden

Wij taxeren de waarde

Wij toetsen en taxeren de inkoopwaarde van jouw Piaget sieraad direct waar je bij staat. Zo weet je gelijk hoeveel dit jou gaat opleveren.

Direct geld voor uw goud

Ontvang direct geld

Het getaxeerde bedrag betalen wij gelijk uit in cash of maken wij over naar jouw bankrekening. Vergeet niet je geldige ID-bewijs mee te nemen!