Goud Verkopen Amsterdam
Ceintuurbaan 33, 1072ES AMSTERDAM

Mexicaanse zilveren munten

Zilveren Mexican Libertad munt verkopen

Zilveren Mexican Libertad munt verkopen

Zilveren Mexican Libertad munten verkoop je direct en snel voor de hoogste prijs in onze inkoopwinkel. Kom langs! 

M

exico kent een lange geschiedenis van zilver en zilveren munten. Deze munten worden vandaag de dag nog steeds geslagen en verhandeld als belegging in puur zilver. De populairste en meest bekende munt uit Mexico is de zilveren Mexican Libertad.

Jaarlijks worden er miljoenen Britse zilveren munten geslagen en verkocht. Wanneer je zelf in het bezit bent van Britse zilveren munten die je wilt inwisselen voor cash, dan kunnen wij je verder helpen. Verkopen kan direct en zonder afspraak in onze winkel in Amsterdam.

Kom bij ons langs met alle munten die je wilt kopen en wij gaan voor jou aan de slag. Voorafgaand aan de inkoop zullen wij de munten controleren op echtheid en het totaalgewicht bepalen voor de inkoop. Vervolgens zullen wij de inkoopprijs berekenen aan de hand van actuele zilverkoers.

 

 

 

 

O

nze inkoopprijzen houden wij actueel door de zilverkoers nauwkeurig in de gaten te houden. Omdat inkoop op gewicht gaat, is het raadzaam om alle zilveren munten die je wilt verkopen in een keer aan te bieden voor de verkoop.

De inkoopprijs van jouw zilveren munten uit Mexico wordt vastgesteld op het moment dat jij komt verkopen. Jij ontvangt directe betaling. Voor de uitbetaling is jouw geldige identiteitsbewijs (ID kaart, paspoort of verblijfsvergunning) vereist en zullen we vragen naar je adresgegevens.

Het inkoopbedrag betalen wij uit in cash of wordt overgemaakt naar jouw bankrekening. Ook voor andere objecten gemaakt van zilver, goud of een ander edelmetaal kunnen kun je bij ons terecht. Benieuwd hoeveel dit bij elkaar oplevert? Kom langs en ontdek het zelf.

 

 

 

 

 

Mexicaanse zilveren munten verkopen?

Goud verkopen Amsterdam

Kom naar de winkel

Breng jouw Mexicaanse zilveren munten naar onze winkel in Amsterdam. Heb je de originele doos of documentatie nog? Neem deze ook mee.

Taxatie van sieraden

Wij taxeren de waarde

Wij toetsen, wegen en taxeren de inkoopwaarde van jouw zilveren munten direct waar je bij staat. Zo weet je gelijk hoeveel dit jou gaat opleveren.

Direct geld voor uw goud

Ontvang direct geld

Het getaxeerde bedrag betalen wij gelijk uit in cash of maken wij over naar jouw bankrekening. Vergeet niet je geldige ID-bewijs mee te nemen!