Goud Verkopen Amsterdam
Ceintuurbaan 33, 1072ES AMSTERDAM

Van Cleef & Arpels verkopen

Goud Verkopen in Amsterdam > Sieraden verkopen > Van Cleef & Arpels verkopen

Van Cleef & Arpels verkopen

Je Van Cleef & Arpels verkopen tegen een goede prijs? Laat het sieraad vrijblijvend door onze ervaren inkopers taxeren. Van Cleef & Arpels is een Frans bedrijf dat zich richt op luxe sieraden en horloges. Alfred van Kleef en zijn schoonvader Salomon Arpels richtten dit bedrijf in 1896 op. Dit gebeurde in de Franse hoofdstad Parijs. In het jaar 1906 overleed Arpels en kwam het bedrijf in handen van familie.

Van Cleef & Arpels opende vanaf 1913 verschillende boetieks in bekende vakantieoorden. In 1925 stond het bedrijf onder de aandacht toen het een hoofdprijs won met het uitbrengen van een armband bezet met diamanten en robijnen in de vorm van rozen. In 1967 ontwierp het bedrijf de kroon van de Iraanse keizerin.

Inkoop Van Cleef Arpels Alhambra ketting armband

Alfred van Kleef en Salomon Arpels richtten dit bedrijf in 1896 op.

Sieraden van het merk Van Cleef & Arpels

Onder de merknaam van Cleef & Arpels zijn verschillende bijzondere sieraden en horloges verkrijgbaar. In 1933 vroeg het bedrijf een octrooi aan voor een officiëlere productietechniek waarbij edelstenen op gouden rails worden geplaatst. Deze techniek is vrij ingewikkeld en om deze reden worden er maar enkele sieraden uit de “Mystery Setting” collectie geproduceerd.

Verschillende sieraden van dit merk zijn erg geliefd of waardevol. Bijvoorbeeld het polshorloge in hangslotvorm uit 1936 of de Alhambra ketting uit 1968. In 2009 werd een sieraad met “Mystery Setting” (geproduceerd in 1936) geveild voor een bedrag van maar liefst $ 326.000. Veel sieraden van dit juwelenhuis kenmerken zich door een versiering van bloemen, feeën of dieren. Verschillende bekende artiesten hebben deze sieraden gedragen, waaronder de actrices Elisabeth Taylor, Grace Kelly en de Argentijnse icoon Eva Peron.

Bijzondere Van Cleef horloges

Van Cleef & Arpels staat niet alleen bekend vanwege de prachtige sieraden maar ook om de bijzondere horloges. De verkoop van horloges bedraagt ongeveer 10% van de totale omzet. Horloges van dit merk kunnen erg kostbaar zijn en sommige modellen worden voor meer dan € 50.000 verkocht. Andere modellen zijn voordeliger geprijsd, hier tussenin vind je nog veel meer. Een limited edition horloge verkopen is altijd interessant, je ontvangt hier een goede prijs voor.

Enkele bekende modellen van Van Cleef & Arpels horloges zijn de Roma, Classique Diamonds of de Quartz Diamond Dial. Ook de Sapphires is een geliefd model, dit horloge is voorzien van 18 karaats goud en afgewerkt met diamanten. Of u nu Van Cleef sieraden wilt verkopen of een horloge. Kom hiermee langs in onze winkel.

Laat je Van Cleef & Arpels sieraden gratis taxeren.

Van Cleef & Arpels sieraden verkopen

En nu de vraag: wat levert de verkoop van een Van Cleef & Arpels sieraad of horloge op? Dit is afhankelijk van het model, jaar van uitgifte en staat van onderhoud. Sieraden of horloges met het originele doosje of documentatie hebben een hogere waarde. Een Van Cleef & Arpels verkopen is zeker aan te raden. We taxeren het sieraad gratis en vrijblijvend. Hierna ontvang je van ons een bod op het sieraad.

Tevreden over het bod? We ruilen het sieraad of het horloge tegen contant geld in. Ook is het mogelijk om dit geld op je rekening te laten storten. Kom met je Van Cleef & Arpels naar ons toe en laat het ter plaatse taxeren. Heb je nog meer (merkloze) sieraden om aan te bieden? Wij kunnen je ook helpen met oud goud inkoop en inkoop van merkhorloges.

Van Cleef & Arpels verkopen?

Goud verkopen Amsterdam

Kom naar de winkel

Breng jouw Van Cleef & Arpels sieraden naar onze inkoopwinkel in Amsterdam. Heb je de originele doos of documentatie nog? Neem deze ook mee.

Taxatie van sieraden

Wij taxeren de waarde

Wij toetsen en taxeren de inkoopwaarde van jouw Van Cleef & Arpels sieraad direct waar je bij staat. Zo weet je gelijk hoeveel dit jou gaat opleveren.

Direct geld voor uw goud

Ontvang direct geld

Het getaxeerde bedrag betalen wij gelijk uit in cash of maken wij over naar jouw bankrekening. Vergeet niet je geldige ID-bewijs mee te nemen!