Goud Verkopen Amsterdam
Ceintuurbaan 33, 1072ES AMSTERDAM

Zilveren bekers

Zilveren bekers verkopen

Zilveren bekers worden vaak niet meer in huis gebruikt. Veel mensen gebruiken liever glas or ceramiek en hebben bovendien geen zin om hun zilverwerk te onderhouden. Dit kan een reden zijn om jouw zilveren bekers te verkopen. Ben je dus jouw huis aan het opruimen en vraag je je af waar je met jouw zilver terecht kan? Breng dan binnenkort een bezoek aan onze inkoopwinkel en lever oud zilver in tegen de beste inkoopprijs. Oud zilver verkopen gaat gemakkelijk en discreet bij Goud Verkopen Amsterdam. Weten hoeveel dit jou kan opleveren? Kom langs voor een gratis en vrijblijvende taxatie.

Beker van zilver verkopen

Inkoop van zilveren bekers

Oud zilveren bekers verkopen gaat heel eenvoudig. Bovendien hoef je bij ons geen afspraak te maken om een bezoek te brengen aan onze winkel in Amsterdam. Tijdens onze openingsuren staan wij klaar om jouw direct te helpen met de inkoop van zilver. Voorafgaand aan de inkoop taxeren we jouw zilveren bekers om deze te beoordelen op zilvergehalte en gewicht. Zijn jouw bekers niet van massief zilver gemaakt, maar verzilverd, dan kunnen wij deze helaas niet van je inkopen; verzilverde bekers vertegenwoordigen zo goed als geen zilverwaarde. Bij zilveren bekers verkopen is het belang dat deze van massief zilver is.  Massief zilver is goed te herkennen door een officiële keurteken. Aan de hand van het gehalte zilver berekenen we dan de inkoopwaarde door het totaalgewicht aan zilver te vermenigvuldigen met de inkoopprijs per gram.

Ontvang direct geld

Natuurlijk wil je de beste prijs voor jouw zilveren bekers ontvangen. Daarom houden wij de internationale zilverkoers nauwlettend in de gaten zodat wij jou altijd de meest actuele inkoopprijs kunnen bieden. Wanneer je oud zilver komt inwisselen voor geld, betalen wij je altijd direct uit. Om dit te kunnen doen hebben wij jouw geldige identiteitsbewijs (ID kaart, paspoort of verblijfsvergunning) nodig en zullen we je vragen naar je adresgegevens. Het inkoopbedrag ontvang je direct in contanten of wordt bijgeschreven op je bankrekening. Bezoek ons vandaag en ontdek het zelf!

Een afspraak maken is niet nodig. Tijdens onze openingsuren staan wij klaar om jouw te helpen met de inkoop van zilver.

Zilveren bekers verkopen?

Goud verkopen Amsterdam

Kom naar de winkel

Breng jouw zilveren bekers naar onze inkoopwinkel in Amsterdam. Heb je de originele doos of documentatie nog? Neem deze ook mee.

Taxatie van sieraden

Wij taxeren de waarde

Wij toetsen, wegen en taxeren de inkoopwaarde van jouw zilveren bekers direct waar je bij staat. Zo weet je gelijk hoeveel dit jou gaat opleveren.

Direct geld voor uw goud

Ontvang direct geld

Het getaxeerde bedrag betalen wij gelijk uit in cash of maken wij over naar jouw bankrekening. Vergeet niet je geldige ID-bewijs mee te nemen!