Goud Verkopen Amsterdam
Ceintuurbaan 33, 1072ES AMSTERDAM

Zilveren servies

Zilveren servies verkopen

Tegenwoordig maken weinig mensen die nog gebruik maken van zilveren servies. Dit is goed te begrijpen als je bedenkt dat materialen als RVS veel gebruiksvriendelijker zijn en bovendien bijna geen onderhoud vereisen. Om deze reden leveren steeds meer mensen tafelzilver bij ons in. Zo kan zilveren servies verkopen jou geld opleveren. Heb jij ook zilveren servies thuis die in de kast is blijven liggen? Lever in dat geval jouw oude zilver bij ons tegen de beste inkoopprijs. Ben je benieuwd hoeveel het zilver jou kan opleveren? Kom vandaag langs met je zilveren servies voor een gratis en vrijblijvende taxatie.

Inkoop van zilveren servies

Het verkopen van oud zilveren bestek gaat bij ons heel eenvoudig. Bovendien hoef je vooraf geen afspraak te maken om een bezoek te brengen aan ons inkoopadres in Amsterdam. Tijdens onze openingsuren staan wij klaar om jouw direct te helpen met de inkoop van zilver. Voorafgaand aan de inkoop taxeren we jouw zilveren voorwerpen om deze te beoordelen op zilvergehalte en gewicht. Let op: wij kopen alleen massief zilver in. Is jouw servies niet massief maar verzilverd? Dan heeft dit helaas geen zilverwaarde voor de inkoop. Massief zilver is goed te herkennen door officiële keurtekens. Aan de hand van de zuiverheid van het zilver berekenen we de inkoopwaarde door het gewicht te vermenigvuldigen met de inkoopprijs per gram.

Altijd direct geld

Wij begrijpen dat je de beste prijs voor jouw zilver wilt ontvangen. Daarom houden wij de zilverkoers nauwlettend in de gaten. Op deze manier kunnen wij jou altijd de meest actuele inkoopprijs bieden voor jouw zilveren servies. Wanneer je zilveren servies komt inwisselen voor geld, betalen wij je altijd direct uit. Wil je zilveren bestek verkopen? Neem deze dan ook mee. Om dit te kunnen doen hebben wij jouw geldige identiteitsbewijs (ID kaart, paspoort of verblijfsvergunning) nodig en zullen we je vragen naar je adresgegevens. Het inkoopbedrag ontvang je direct in contanten of wordt bijgeschreven op je bankrekening. Bezoek ons vandaag en ontdek het zelf hoeveel je zilveren servies kan opleveren!

Let op: wij kopen alleen massief zilver in.

Zilveren servies verkopen?

Goud verkopen Amsterdam

Kom naar de winkel

Breng jouw zilveren servies naar onze inkoopwinkel in Amsterdam. Heb je de originele doos of documentatie nog? Neem deze ook mee.

Taxatie van sieraden

Wij taxeren de waarde

Wij toetsen, wegen en taxeren de inkoopwaarde van jouw zilveren servies direct waar je bij staat. Zo weet je gelijk hoeveel dit jou gaat opleveren.

Direct geld voor uw goud

Ontvang direct geld

Het getaxeerde bedrag betalen wij gelijk uit in cash of maken wij over naar jouw bankrekening. Vergeet niet je geldige ID-bewijs mee te nemen!