Goud Verkopen Amsterdam
Ceintuurbaan 33, 1072ES AMSTERDAM

Zilveren muntbaar

Zilveren muntbaar verkopen

Een zilveren muntbaar kan je beschouwen als een hybride tussen een zilverbaar en een zilveren munt. Zo heeft het de vorm van een baar met de stempels van een munt. Hierdoor is een muntbaar ook in het land van uitgifte een wettelijk betaalmiddel. Wie in fysiek belegt, kan kiezen voor een zilveren muntbaar in verschillende gewichten. Zo’n baar is gegoten in puur zilver en net als een munt bestempeld. Dit product wordt uitgegeven in verschillende landen, waaronder Andorra, Canada en Cook Islands. Een zilveren muntbaar verkopen is gemakkelijk bij Goud Verkopen Amsterdam.

Munt baar zilver verkopen
Muntbaar zilver verkopen

Hoeveel zijn zilveren muntbaren waard?

Net als zilverbaren, worden muntbaren gemaakt van zeer zuiver zilver. Hierdoor is de waarde altijd goed te koppelen aan de actuele zilverprijs. Deze marktprijs van zilver is altijd in beweging en dit heeft invloed op de waarde van fysieke zilverproducten. Hoe meer vraag er naar zilver is, des te gunstiger voor de zilverprijs. Heb je één of meerdere zilveren muntbaren die je zou willen kopen? Wij kunnen je verder helpen. Neem ze mee naar onze inkoopwinkel waar wij de waarde kunnen taxeren. Deze taxatie is geheel vrijblijvend en kan direct zonder afspraak.

Zilveren muntbaren verkopen zonder afspraak

Wanneer je jouw zilveren muntbaar wilt verkopen, zullen we deze op echtheid en zuiverheid controleren. Hierna kunnen wij de waarde bepalen door het gewicht te vermenigvuldigen met de zilver inkoopprijs per gram. Dit gebeurt direct aan de balie. Zo kan je zelf bepalen of je door wenst te gaan met de verkoop. Wil jij snel weten hoeveel jouw zilveren muntbaar vandaag de dag waard is? Bezoek ons dan zonder afspraak! Onze inkoopexperts staan tijdens onze openingsuren voor je klaar. Uitbetaling gebeurt direct en is mogelijk in contanten. Zilver verkopen gaat snel en discreet. Om dit te voltooien zullen we vragen om je geldige legitimatiebewijs te zien zodat we de inkoop kunnen registreren.

Weten wat jouw zilveren muntbaren opleveren? Verkoop ze zonder afspraak in onze winkel!

Zilveren muntbaar verkopen?

Goud verkopen Amsterdam

Kom naar de winkel

Breng jouw zilveren muntbaar naar onze winkel in Amsterdam. Heb je de originele doos of documentatie nog? Neem deze ook mee.

Taxatie van sieraden

Wij taxeren de waarde

Wij toetsen, wegen en taxeren de inkoopwaarde van jouw zilveren muntbaar direct waar je bij staat. Zo weet je gelijk hoeveel dit jou gaat opleveren.

Direct geld voor uw goud

Ontvang direct geld

Het getaxeerde bedrag betalen wij gelijk uit in cash of maken wij over naar jouw bankrekening. Vergeet niet je geldige ID-bewijs mee te nemen!