Goud Verkopen Amsterdam
Ceintuurbaan 33, 1072ES AMSTERDAM

21 Karaat goud

87,5 % puur goud

21 karaat goud verkopen

Heb jij 21 karaat goud in handen? Dan zou het goed kunnen dat dit goud afkomstig is uit het buitenland. In landen buiten Nederland, zoals in gebieden als het Midden Oosten, dragen namelijk sieraden gemaakt van 21 karaat goud. Dit is een vrij hoog karaatgehalte en maakt jouw goud zeer waardevol. Maar wat betekent 21 karaat? Het karaatgehalte zegt namelijk iets over het percentage puur goud. In dit geval is dat 87,5%. Wanneer je dus een gouden voorwerp of gouden sieraad met een karaatgehalte van 21 karaat komt verkopen in onze winkel, kopen wij dit goud van je in aan de hand van dit percentage.

Verkoop 21 karaat goud Amsterdam
Percentage goud88%
Amsterdam Goud Verkopen

Verkoop Direct 21 Karaat Goud

Bij Goud Verkopen Amsterdam kunt u 21 karaat goud verkopen. Veel mensen vragen zich af waarom gouden sieraden niet van puur (24 karaat) goud worden gemaakt. Dit heeft voornamelijk met twee dingen te maken: de prijs en de stevigheid van het sieraad. Ten eerste is puur goud een zeer kostbaar edelmetaal. Dit betekent: hoe meer puur goud in een sieraad wordt verwerkt, des te prijziger zo’n sieraad wordt. Daarnaast is puur goud zeer zacht en moet dit met een ander metaal vermengd worden om het steviger en draagbaar te maken. Omdat 21 karaat goud voornamelijk buitenlands goud is, waarschijnlijk uit het Midden- en Verre Oosten, is het mogelijk dat je geen keurteken ziet. Het kan zijn dat je een “21 kt” gravering ziet. Om zeker te weten het karaatgehalte klopt zullen wij altijd aan de hand van een toetssteen jouw goud ter plekke in onze winkel op echtheid en karaatgehalte controleren.

Nu cash voor 21 karaat goud

Heb jij 21 karaat goud die je wil verkopen? Bij ons kan dit heel eenvoudig en discreet. Onze inkopers staan klaar om jouw gouden sieraden van 21 karaat gratis te taxeren zodat je meteen weet hoeveel deze waard zijn. Na onze vrijblijvende taxatie kunnen wij het goud direct van je inkopen en ontvang jij het geld in contanten of via de bank. Gouden sieraden verkopen doet u dus bij Goud Verkopen Amsterdam.De prijs die je voor jouw oud goud ontvangt wordt altijd uitgerekend aan de hand van de meest actuele goudkoers en op basis van het gewicht van het ingeleverd goud. Ben jij benieuwd hoeveel wij jou kunnen uitbetalen? Kom vandaag zonder afspraak bij ons langs in Amsterdam om uw 21 karaat goud te verkopen!

21 karaat goud is vaak afkomstig uit het buitenland.

21 Karaat goud verkopen?

Goud verkopen Amsterdam

Kom naar de winkel

Breng jouw 21 karaat gouden item naar onze goudwinkel in Amsterdam. Heb je de originele doos of documentatie nog? Neem deze ook mee.

Taxatie van sieraden

Wij taxeren de waarde

Wij toetsen, wegen en taxeren de inkoopwaarde van jouw 21 karaat goud direct waar je bij staat. Zo weet je gelijk hoeveel dit jou gaat opleveren.

Direct geld voor uw goud

Ontvang direct geld

Het getaxeerde bedrag betalen wij gelijk uit in cash of maken wij over naar jouw bankrekening. Vergeet niet je geldige ID-bewijs mee te nemen!