Goud Verkopen Amsterdam
Ceintuurbaan 33, 1072ES AMSTERDAM

Chaumet verkopen

Chaumet verkopen

Je hebt prachtige sieraden van Chaumet liggen en wil deze verkopen. Uiteraard tegen een goede prijs. Klinkt dit bekend? Chaumet is ontwerper van luxe sieraden en horloges. Dit bedrijf is in 1780 door de Franse Marie-Étienne Nitot opgericht. Het bedrijf is in Parijs gevestigd, van hieruit werken een aantal ambachtslieden aan de productie van de mooiste sieraden.

Sinds 2012 is Chaumet in handen van de Franse multinationale onderneming LVMH. Ondertussen heeft het bedrijf een lange geschiedenis achter de rug. Bijvoorbeeld de beginperiode waarbij de oprichter juwelier was bij koningin Marie-Antoinette. Of het creëren van sieraden voor het huwelijk van Napoleon. Geen wonder dat je Chaumet verkopen zeker de moeite waard kan zijn.

Chaumet sieraad verkopen

Sieraden van Chaumet hebben altijd een bijzondere uitstraling.

Sieraden van Chaumet

De sieraden van Chaumet hebben altijd een bijzondere uitstraling. Het is belangrijk om te weten dat Chaumet over de volledige ontwerpen en productieprocessen beschikt. De horloges van Chaumet worden in Zwitserland vervaardigd. Ook hiermee is het merk groot geworden, vanaf de 19e eeuw zijn er prachtige horloges verkrijgbaar.

De collectie van dit merk is zeer divers. Je hebt bijvoorbeeld de sieradencollectie Liens, het gaat hier om sieraden met een schakelmotief. De eerste Liens verscheen eind jaren 70. Bee my love is geïnspireerd op het embleem van Napoleon en het huis van Chaumet. Deze collectie moet romantische gevoelens losmaken. Het zijn dan ook de trouwringen die het goed doen.

Attrape-moi is weer een andere collectie, voor het eerst in 2007 gelanceerd. Deze sieraden zijn vaak voorzien van een spinnenweb motief. Dan heb je nog de Josephine collectie die sinds 2010 bestaat. Deze collectie is ontstaan vanuit een eerbetoon richting de keizerin.

Chaumet sieraad verkopen

Je draagt je Chaumet sieraad niet meer en wil dit verkopen. Een prima keuze, we tonen altijd interesse in sieraden van dit merk. Sommige sieraden hebben een verrassend hoge waarde. Een en ander hangt van het model, de kwaliteit en de populariteit af. Kom met je Chaumet sieraad naar ons toe. We taxeren dit direct en bepalen de waarde. Aan de hand hiervan ontvang je van ons een vrijblijvend bod.

Hoe werkt een Chaumet verkopen? Wanneer je akkoord gaat met ons bod dan nemen we het Chaumet sieraad van je over. Dit ruilen we in tegen contant geld. Ook is het mogelijk om dit geld op je bankrekening te laten storten. Heb je meerdere Chaumet sieraden in je bezit en wil je deze ook verkopen? Geen probleem, we bieden de mogelijkheid om meerdere sieraden tegelijkertijd te laten taxeren en zijn o.a. gespecialiseerd in in Piaget, Cartier en Chopard inkoop. Ook andere sieraden of horloges van grote merken zijn welkom. Loop gerust bij ons binnen, de actuele openingstijden vind je op de website.

Chaumet sieraad verkopen

Chaumet verkopen?

Goud verkopen Amsterdam

Kom naar de winkel

Breng jouw Chaumet sieraad naar onze inkoopwinkel in Amsterdam. Heb je de originele doos of documentatie nog? Neem deze ook mee.

Taxatie van sieraden

Wij taxeren de waarde

Wij toetsen en taxeren de inkoopwaarde van jouw Chaumet sieraad direct waar je bij staat. Zo weet je gelijk hoeveel dit jou gaat opleveren.

Direct geld voor uw goud

Ontvang direct geld

Het getaxeerde bedrag betalen wij gelijk uit in cash of maken wij over naar jouw bankrekening. Vergeet niet je geldige ID-bewijs mee te nemen!