Goud Verkopen Amsterdam
Ceintuurbaan 33, 1072ES AMSTERDAM

Zilver verkopen

Goud Verkopen in Amsterdam > Zilver verkopen
Oud zilver verkopen

Oud zilver in huis? Laat dit geen stof vangen en wissel jouw zilver vandaag in voor geld. Kapotte of beschadigde items geen bezwaar.

Zilveren sieraden verkopen

Zilveren sieraden kunnen bij elkaar een leuk bedrag opleveren. Meteen jouw zilver verkopen? Bezoek ons zonder afspraak!

Antiek zilver verkopen

Voor de inkoop van antiek zilver kan je in onze winkel terecht. Benieuwd wat jouw items vandaag de dag waard zijn? Kom langs!

Zilveren voorwerpen verkopen

Zilveren voorwerpen kopen wij in tegen actuele inkoopprijzen. Profiteer vandaag en kom jouw zilver inwisselen voor geld.

Zilveren baren verkopen

Wil je makkelijk en snel jouw zilverbaren verkopen? Dat kan bij ons zonder afspraak. Onze inkoopexperts staan voor je klaar.

Zilveren muntbaar verkopen

Muntbaren worden verkocht als belegging, maar kunnen natuurlijk net zo makkelijk ingewisseld worden voor geld. Bezoek ons!

Zilveren munten verkopen

Muntgeld van zilver is populair over de hele wereld. Heb jij zilveren munten om te verkopen? Kom langs in onze winkel!

J

ouw zilver verkopen in Amsterdam of heb je zilver in andere vormen? Bij ons kan je rekenen op actuele inkoopprijzen en een snelle, vakkundige service. Wij kopen zilverbaren, zilveren munten, sieraden, bestek, serviezen en meer van je in. Lever jouw oude zilveren items vandaag in voor directe uitbetaling in contant geld.

Al ruim vijfduizend jaar wordt zilver gezien als een waardevol edelmetaal. Net als goud, wordt zilver gebruikt voor het vervaardigen van sieraden en vroeger gebruikt voor het slagen van muntgeld. Bovendien is zilver een ook belangrijke grondstof voor industriële toepassingen en daardoor zeer gewild.

Zilver is niet zo schaars als goud. Er wordt ongeveer acht keer meer zilver gevonden op aarde dan goud. Maar doordat zilver veelvuldig gebruikt wordt in de industrie is het de vraag of vraag en aanbod in balans zal blijven. Dit kan in de toekomst invloed hebben op de zilverprijs.

 

B

eleggers houden ook van zilver. Door een relatief goedkope aankoopprijs is het edelmetaal toegankelijk voor kopers met een beperkt budget. Beleggingszilver is beschikbaar in de vorm van zilveren munten en zilverbaren welke makkelijk ingewisseld kunnen worden voor geld. Een zilverbaar verkopen kan direct in onze wikel. Zo een zilverbaar is meestal gemaakt van 999 puur zilver. 

Kom je jouw zilver bij ons inleveren dan kopen wij dit in aan de hand van de actuele zilverprijs. Inkoop van zilver gaat op gewicht, dus hoe zwaarder jouw zilveren item, hoe meer dit oplevert. Let wel op dat wij uitsluitend massief zilveren objecten kunnen inkopen; verzilverde items leveren helaas niets op.

Benieuwd hoeveel jouw zilver waard is? Kom dan zonder afspraak zilver verkopen in Amsterdam. Onze inkoopexperts staan voor je klaar tijdens onze openingsuren. Bovendien ontvang je de uitbetaling direct in contanten als je dat wenst.

 

Zilver verkopen?

Goud verkopen Amsterdam

Kom naar de winkel

Breng jouw zilveren items naar onze inkoopwinkel in Amsterdam. Heb je de originele doos of documentatie nog? Neem deze ook mee.

Taxatie van sieraden

Wij taxeren de waarde

Wij toetsen, wegen en taxeren de inkoopwaarde van jouw zilver direct waar je bij staat. Zo weet je gelijk hoeveel dit jou gaat opleveren.

Direct geld voor uw goud

Ontvang direct geld

Het getaxeerde bedrag betalen wij gelijk uit in cash of maken wij over naar jouw bankrekening. Vergeet niet je geldige ID-bewijs mee te nemen!