Goud Verkopen Amsterdam
Ceintuurbaan 33, 1072ES AMSTERDAM

Zilver verkopen

Goud Verkopen in Amsterdam > Zilver verkopen
J

ouw zilver verkopen in Amsterdam of heb je zilver in andere vormen? Bij ons kan je rekenen op actuele inkoopprijzen en een snelle, vakkundige service. Wij kopen zilverbaren, zilveren munten verkopen, sieraden, bestek, serviezen en meer van je in. Lever jouw oude zilveren items vandaag in voor directe uitbetaling in contant geld.

Al ruim vijfduizend jaar wordt zilver gezien als een waardevol edelmetaal. Net als goud, wordt zilver gebruikt voor het vervaardigen van sieraden en vroeger gebruikt voor het slagen van muntgeld. Bovendien is zilver een ook belangrijke grondstof voor industriële toepassingen en daardoor zeer gewild. In Nederland hebben zijn er veel zilveren munten in circulatie geweest. Bij Nederlandse zilveren munten verkopen moet je denken aan de zilveren gulden of de zilveren rijksdaalder.

Zilver is niet zo schaars als goud. Er wordt ongeveer acht keer meer zilver gevonden op aarde dan goud. Maar doordat zilver veelvuldig gebruikt wordt in de industrie is het de vraag of vraag en aanbod in balans zal blijven. Dit kan in de toekomst invloed hebben op de zilverprijs.

 

B

eleggers houden ook van zilver. Door een relatief goedkope aankoopprijs is het edelmetaal toegankelijk voor kopers met een beperkt budget. Beleggingszilver is beschikbaar in de vorm van zilveren munten en zilverbaren welke makkelijk ingewisseld kunnen worden voor geld. Een zilverbaar verkopen kan direct in onze wikel. Zo een zilverbaar is meestal gemaakt van 999 puur zilver. 

Kom je jouw zilver bij ons inleveren dan kopen wij dit in aan de hand van de actuele zilverprijs. Inkoop van zilver gaat op gewicht, dus hoe zwaarder jouw zilveren item, hoe meer dit oplevert. Let wel op dat wij uitsluitend massief zilveren objecten kunnen inkopen; verzilverde items leveren helaas niets op.

Heeft u gouden voorwerpen waar je niks mee doet? Ook voor gouden sieraden verkopen kan je bij ons terecht. Deze gouden sieraden kan je gelijktijdig meenemen bij het verkopen van je zilver. 

Benieuwd hoeveel jouw zilver waard is? Kom dan zonder afspraak zilver verkopen in Amsterdam. Onze inkoopexperts staan voor je klaar tijdens onze openingsuren. Bovendien ontvang je de uitbetaling direct in contanten als je dat wenst.

 

Oud zilver verkopen

Oud zilver in huis? Laat dit geen stof vangen en wissel jouw zilver vandaag in voor geld. Kapotte of beschadigde items geen bezwaar.

Zilveren sieraden verkopen

Zilveren sieraden kunnen bij elkaar een leuk bedrag opleveren. Meteen jouw zilver verkopen? Bezoek ons zonder afspraak!

Antiek zilver verkopen

Voor de inkoop van antiek zilver kan je in onze winkel terecht. Benieuwd wat jouw items vandaag de dag waard zijn? Kom langs!

Zilveren voorwerpen verkopen

Zilveren voorwerpen kopen wij in tegen actuele inkoopprijzen. Profiteer vandaag en kom jouw zilver inwisselen voor geld.

Zilveren baren verkopen

Wil je makkelijk en snel jouw zilverbaren verkopen? Dat kan bij ons zonder afspraak. Onze inkoopexperts staan voor je klaar.

Zilveren muntbaar verkopen

Muntbaren worden verkocht als belegging, maar kunnen natuurlijk net zo makkelijk ingewisseld worden voor geld. Bezoek ons!

Zilveren munten verkopen

Muntgeld van zilver is populair over de hele wereld. Heb jij zilveren munten om te verkopen? Kom langs in onze winkel!

Direct zilver verkopen

V

oordat je overgaat tot het verkopen van je zilver, is het van cruciaal belang om de nodige voorbereidingen te treffen. Zilver verkopen begint allemaal met het identificeren van de vorm van zilver die je bezit. Zilver komt voor in verschillende vormen, waaronder sieraden, munten, baren en zelfs gebruiksvoorwerpen. Het vaststellen van de zuiverheid en de actuele marktwaarde van je zilver is een eerste stap die je niet over het hoofd mag zien.

  1. Identificatie en Zuiverheid: Voordat je zilver verkoopt, moet je weten wat je hebt. Zilveren sieraden kunnen ook verzilverd zijn. Verzilverde spullen worden niet ingekocht door Goud verkopen Amsterdam. Meestal kan je dit zien door de keuren die op het voorwerp zitten. Ook is het gebruik van een magneet een makkelijke test. Zilver zal namelijk niet reageren op een magneet, wat bij ijzeren voorwerpen wel het geval is. Bij zilveren munten en baren zijn meestal een zuiverheidssymbool ingeslagen, zoals 999 voor puur zilver. Ook voor 999 zilver verkopen kom je naar ons toe. Een loep of een magneet biedt hierbij een makkelijke manier of het gaat om zilver.

  2. Sorteer je zilver: Voordat je bij ons langskomt is het verstandig om vooraf het zilver te sorteren. Zo kan je zilver sorteren of deze wordt aangetrokken door een magneet. Meestal zit er in een slotje van sieraad een veer, welke magnetisch is. Dit houdt dus niet in dat het sieraad geen zilver is. Neem deze daarom ook mee. Zilver kan je ook sorteren of merkjes. Zie je geen keurmerk, leg deze dan apart van de zilveren voorwerpen die wel een keurmerk bevatten.

 

N

u je zilver klaar is voor verkoop, is het tijd om langs te komen om je zilver te verkopen. Tijdens de openingstijden van Goud Verkopen Amsterdam kan je vrijblijvend langskomen.

  1. Controleren van het zilver: Ter plekke bij ons kantoor wordt je zilver beoordelen. Het voordeel hierbij is dat je er ook bij bent. Je ziet wat er gebeurd; dat is wel zo fijn. Onze gespecialiseerde taxateurs hebben de expertise om direct de waarde van je zilver nauwkeurig te kunnen beoordelen. 

  2. Gewicht en Massa: Het gewicht van je zilver is een belangrijke factor bij het bepalen van de waarde. Ter plaatse word je zilver gewogen. Bij zilveren kandelaars verkopen en zilveren bestek verkopen moet je opletten dat de voet en handvat van messen gevuld zijn met hars of gips. Dit is dus niet geheel massief zilver.  Deze precisie is essentieel om een nauwkeurige schatting van de waarde te rijgen wanneer je het zilver aanbiedt.

  3. De actuele zilverprijs: De waarde van zilver fluctueert voortdurend op basis van de marktvraag en andere economische factoren. Het zilver wat je aanbiedt Goud Verkopen Amsterdam word aan de hand van de actuele zilverprijs berekend. Zo weet u dat u altijd een actuele zilver inkoopprijs krijgt.

  4. Direct geld voor je zilver: U krijgt van ons direct geld voor uw zilver. Dit kan contant of via de bank overgemaakt worden. Zo krijg je boter bij de vis als u zilver verkoopt bij ons. Zilver verkopen gaat dus gemakkelijker dan dat je denkt.

Hoe kan je jouw zilver verkopen?

Goud verkopen Amsterdam

Kom naar de winkel met je zilver

Breng jouw zilveren items naar onze inkoopwinkel in Amsterdam. Heb je de originele doos of documentatie nog? Neem deze ook mee. Zilver verkopen doe je waar je bij kan zijn. Zou houd je overzicht over je zilveren spullen.

Taxatie van sieraden

Wij taxeren je zilver op waarde

Wij toetsen je zilver, wegen en taxeren de inkoopwaarde. Dit doen wij direct waar je bij staat. Zo weet je gelijk hoeveel je zilver jou gaat opleveren.

Direct geld voor uw goud

Ontvang direct geld bij zilver verkopen

Het getaxeerde bedrag betalen wij gelijk uit in cash of maken wij over naar jouw bankrekening. Vergeet niet je geldige ID-bewijs mee te nemen!