Goud Verkopen Amsterdam
Ceintuurbaan 33, 1072ES AMSTERDAM

10 Karaat goud

41,7% puur goud

10 karaat goud verkopen

Sieraden met een gehalte van 10 karaat komen niet heel vaak voor in Nederland. Dit komt doordat men in Nederland pas van een gouden sieraad mag spreken wanneer deze goud bevat van ten minste 14 karaat. Toch kan het voorkomen dat je 10 karaat goud bezit. Wellicht komt dit dan uit Amerika, daar wordt 10 kt goud nog veel verkocht. Goud met zo’n laag karaatgehalte bevat alsnog voor een klein deel puur goud, namelijk 41,7%. Toch zit er weldegelijk voor een klein deel puur goud in een 10 karaat gouden sieraad of voorwerp en aan de hand van dit percentage kopen wij het goud van je in. Deze sieraden van 10 karaat goud kunnen bestaan uit kettingen, ringen, armbanden etc. etc..

Amsterdam Goud Verkopen
Percentage goud42%
Amsterdam Goud Verkopen

10 Karaat Sieraden Verkopen

Wanneer je 10 karaat goud komt verkopen aan ons, ontvang je een inkoopprijs gebaseerd op het percentage puur goud. Als er een keurmerk in het sieraad is gestempeld, dan zie je in de meeste gevallen het getal 417. Veel mensen vragen ons waarom goud in verschillende karaatgehaltes wordt gemaakt. Dit heeft voornamelijk met twee dingen te maken: de prijs en de draagbaarheid. Ten eerste is puur goud een zeer kostbaar metaal, dus hoe meer puur goud in een sieraad zit, des te prijziger. Daarnaast is puur goud van zeer zacht en moet deze met een ander metaal vermengd worden om het steviger en draagbaar te maken. Wilt u een gouden ketting verkopen van 10 karaat? Bij Goud Verkopen Amsterdam kan dit. 

Contant geld voor jouw goud

Wil jij 10 karaat goud verkopen? Dan ben je bij ons aan het goede adres. Onze inkopers staan klaar om jouw gouden sieraden gratis te taxeren zodat je meteen weet hoeveel deze waard zijn. Na onze vrijblijvende taxatie kunnen wij het goud direct van je inkopen en ontvang jij het geld in contanten. De prijs die je voor jouw oud goud ontvangt wordt altijd uitgerekend aan de hand van de meest actuele goudkoers en op basis van het gewicht van het ingeleverd goud. Ben jij benieuwd hoeveel dit oplevert? Kom vandaag zonder afspraak bij ons langs!

10 karaat sieraden bevatten relatief weinig puur goud.

10 Karaat goud verkopen?

Goud verkopen Amsterdam

Kom naar de winkel

Breng jouw 10 karaat gouden sieraad naar onze goudwinkel in Amsterdam. Heb je de originele doos of documentatie nog? Neem deze ook mee.

Taxatie van sieraden

Wij taxeren de waarde

Wij toetsen, wegen en taxeren de inkoopwaarde van jouw 10 karaat goud direct waar je bij staat. Zo weet je gelijk hoeveel dit jou gaat opleveren.

Direct geld voor uw goud

Ontvang direct geld

Het getaxeerde bedrag betalen wij gelijk uit in cash of maken wij over naar jouw bankrekening. Vergeet niet je geldige ID-bewijs mee te nemen!