Goud Verkopen Amsterdam
Ceintuurbaan 33, 1072ES AMSTERDAM

18 Karaat goud

75% puur goud

18 karaat goud verkopen

Heb jij gouden sieraden in handen? Dan zou het goed kunnen dat dit goud een gehalte heeft van 18 karaat. Veel mensen in Nederland dragen namelijk sieraden gemaakt van 18 karaat goud. Dit is een vrij hoog karaatgehalte en maakt jouw goud waardevol. Maar weet je wat dit eigenlijk betekent? Het karaatgehalte zegt iets over het percentage puur goud. In dit geval is dat 75%. Wanneer je dus een gouden sieraad of voorwerp met een karaatgehalte van 18 karaat komt verkopen aan ons, kopen wij jouw goud in aan de hand van dit percentage. Groter merken maken doorgaans sieraden van 18 karaat goud. Cartier sieraden verkopen van 18 karaat goud is bij Goud Verkopen Amsterdam ook mogelijk.

18 karaat goud verkopen Amsterdam
Percentage goud75%

Verkoop direct je 18 Karaat Sieraden

Veel mensen vragen zich af waarom gouden sieraden niet van puur goud gemaakt worden. Dit heeft voornamelijk met twee dingen te maken: de prijs en de draagbaarheid. Ten eerste is puur goud een zeer kostbaar edelmetaal, dus hoe meer puur goud in een sieraad zit, des te prijziger. Daarnaast is puur goud van zeer zacht en moet deze met een ander metaal vermengd worden om het steviger en draagbaar te maken. Als je een sieraad gemaakt van 18 karaat goud in Nederland koopt, moet er een goud keurtekentje erin zijn gestempeld. Zo’n keurmerk bevat het getal 750. Als jouw goud uit het buitenland komt is het mogelijk dat je geen keurteken ziet of wellicht een “18 kt” gravering. Zonder officieel keurtekentje is het niet zeker of het karaatgehalte klopt. Daarom zullen wij altijd aan de hand van een toetssteen dit ter plekke in onze winkel controleren.

Contant geld voor je 18 karaat goud

Wil jij 18 karaat goud verkopen bij ons in Amsterdam? Dit kan het makkelijk, snel en discreet. Onze inkopers staan klaar om jouw gouden 18 karaat gouden sieraden gratis te taxeren zodat je meteen weet hoeveel deze waard zijn. Na onze vrijblijvende taxatie kunnen wij het 18 karaat goud direct van je inkopen en ontvang jij het geld in contanten. De prijs die je voor jouw oud goud ontvangt wordt altijd uitgerekend aan de hand van de meest actuele goudkoers en op basis van het gewicht van het ingeleverd goud. Zo kunt u dus uw merksieraden van zoals Cartier, Tiffany & Co., Pomellato etc. etc. aan Goud Verkopen Amsterdam verkopen. Ben jij benieuwd hoeveel wij jou kunnen uitbetalen? Kom vandaag zonder afspraak bij ons langs!

18 karaat goud wordt vaak gemerkt met het getal 750.

18 Karaat goud verkopen?

Goud verkopen Amsterdam

Kom naar de winkel

Breng jouw 18 karaat gouden sieraad naar onze goudwinkel in Amsterdam. Heb je de originele doos of documentatie nog? Neem deze ook mee.

Taxatie van sieraden

Wij taxeren de waarde

Wij toetsen, wegen en taxeren de inkoopwaarde van jouw 18 karaat goud direct waar je bij staat. Zo weet je gelijk hoeveel dit jou gaat opleveren.

Direct geld voor uw goud

Ontvang direct geld

Het getaxeerde bedrag betalen wij gelijk uit in cash of maken wij over naar jouw bankrekening. Vergeet niet je geldige ID-bewijs mee te nemen!