Goud Verkopen Amsterdam
Ceintuurbaan 33, 1072ES AMSTERDAM

Omega verkopen

Omega verkopen

Jouw Omega verkopen? We zijn gespecialiseerd in de inkoop van Omega horloges. Het merk Omega SA is in Zwitserland gevestigd. Het bedrijf werd in 1848 door Louis Brandt opgericht. Hij leverde horlogeonderdelen aan lokale vakmensen. Na zijn overlijden fabriceerde zijn zoons de belangrijke onderdelen onder de merknaam Omega. De horlogefabriek werd door de broers tot het jaar 1903 voortgezet.

Na het overlijden van de broers kwam het bedrijf in handen van 4 nakomelingen. Ze produceren onder anderen zakhorloges voor het Derde Rijk. In de jaren ‘70 werd Omega uitgeroepen tot de op twee na grootste horlogeproducent. In 1998 werd Omega eigendom van de Swatch Group, de grootste horlogemaker ter wereld.

Omega verkopen

De Omega Seamaster is bekend van de James Bond films.

Omega horloge modellen

Natuurlijk is het Omega niet altijd voor de wind gegaan. Gelukkig ging het in de jaren ‘80 weer beter aan behoort dit merk tot de meest prestigieuze horlogemakers. Dit doen ze met een aantal bijzondere modellen. Bijvoorbeeld de Seamaster-horloges. Deze modellen zijn in veel James Bond films gebruikt. Er werd ter ere van het 40-jarig bestaan van deze filmserie zelfs een speciale editie uitgebracht.

Ook in de politieserie Kojak werd een Omega horloge gedragen, namelijk de Time Computer 1. Een ander bekend model is de Omega Speedmaster, gedragen tijdens de bemande maanmissies. Het is zelfs het eerste horloge dat op de maan werd gedragen.

Andere Omega populaire modellen

De Speedmaster is een van de populairste Omega horlogemodellen, net als de Seamaster. Andere populaire modellen zijn de Constellation en de De Ville. Maar ook de Genève en de Speedmaster Racing verdienen aanzien. Er zijn veel verzamelaars of liefhebbers van dit horlogemerk. Wereldwijd staat Omega bekend om zijn uitgebreid aanbod en hoge kwaliteit.

Het prettige aan een Omega horloge verkopen is dat deze een hoge waarde kan hebben. Vooral collectors items stijgen met de jaren flink in waarde. Bovendien brengt Omega veel verschillende modellen uit, van modern tot retro. Hierdoor is er voor ieder wat wils en blijven deze horloges hun populariteit jaar na jaar behouden.

Omega verkopen

Welk model Omega horloge wil jij verkopen?

Omega horloge verkopen

En dan nog de vraag: wat is je horloge waard? Een Omega horloge verkopen is vrij eenvoudig. Kom naar onze winkel toe en breng het eventuele originele doosje en de documentatie mee. Bedenk dat dit de waarde omhoog brengt! We taxeren het Omega horloge ter plaatse, je hoeft dit dus niet achter te laten. Onze ervaren taxateurs bepalen de waarde aan de hand van de kwaliteit (staat van onderhoud), het model, jaar van uitgifte maar ook de aanwezigheid van originele papieren.

Hierna doen we je direct een goed bod op het horloge. Wil je de Omega verkopen dan nemen we dit graag van je over. In ruil hiervoor ontvang je contant geld of we storten dit op je bankrekening. Wel zo veilig, wij regelen de rest. Heb je nog andere horloges of sieraden van luxueuze merken liggen? Neem deze ook mee. We taxeren niet alleen het Omega horloge maar ook alle andere luxe polshorloges, zakhorloges en sieraden. Kom dus gerust naar ons toe voor o.a. Audemars Piguet, Rolex en IWC inkoop.

Omega verkopen?

Goud verkopen Amsterdam

Kom naar de winkel

Breng jouw Omega horloge naar onze inkoopwinkel in Amsterdam. Heb je de originele doos of documentatie nog? Neem deze ook mee.

Taxatie van sieraden

Wij taxeren de waarde

Wij toetsen en taxeren de inkoopwaarde van jouw Omega horloge direct waar je bij staat. Zo weet je gelijk hoeveel dit jou gaat opleveren.

Direct geld voor uw goud

Ontvang direct geld

Het getaxeerde bedrag betalen wij gelijk uit in cash of maken wij over naar jouw bankrekening. Vergeet niet je geldige ID-bewijs mee te nemen!