Goud Verkopen Amsterdam
Ceintuurbaan 33, 1072ES AMSTERDAM

Britse zilveren munten

Zilveren Britannia munt verkopen

Zilveren Britannia munt verkopen

Zilveren Britannia munten verkoop je direct en snel voor de hoogste inkoopprijs in onze winkel. Kom snel langs! 

Zilveren UK Lunar munt verkopen

Zilveren UK Lunar munt verkopen

Wil jij zilveren UK Lunar munten makkelijk en snel verkopen? Kom langs en ontvang directe uitbetaling in cash!

Zilveren Queen's Beasts munt verkopen

Zilveren Queen's Beasts munt verkopen

Zilveren Queen’s Beasts munten verkoop je direct voor de hoogste prijs in onze inkoopwinkel. Kom snel langs! 

I

n Groot-Brittannië worden nog steeds zilveren munten geslagen. Deze munten worden tegenwoordig verhandeld als belegging in zilver. Denk hierbij aan de zilveren Britannia, UK Lunar munten of de populaire Queen’s Beasts serie uitgegeven door The Royal Mint.

Jaarlijks worden er miljoenen Britse zilveren munten geslagen en verkocht. Wanneer je zelf in het bezit bent van Britse zilveren munten die je wilt inwisselen voor cash, dan kunnen wij je verder helpen. Verkopen kan direct en zonder afspraak in onze winkel in Amsterdam.

Bezoek ons met alle munten die je wilt kopen en wij gaan voor jou aan de slag.Voorafgaand aan de inkoop zullen wij de munten controleren op echtheid en het totaalgewicht bepalen. Vervolgens zullen wij de inkoopprijs berekenen aan de hand van huidige zilverkoers.

 

 

 

 

W

ij begrijpen dat je de beste prijs voor jouw zilver wilt ontvangen. Daarom passen wij onze inkoopprijzen aan de actuele zilverkoers. Omdat inkoop op gewicht gaat, is het raadzaam om alle zilveren munten die je wilt verkopen in een keer aan te bieden.

De inkoopprijs van jouw Britse zilveren munten wordt vastgesteld op het moment dat jij komt verkopen. Bovendien betalen wij je altijd direct uit. Voor de uitbetaling is jouw geldige identiteitsbewijs (ID kaart, paspoort of verblijfsvergunning) vereist en zullen we vragen naar je adresgegevens.

Het inkoopbedrag betalen wij uit in contanten of wordt overgemaakt naar jouw bankrekening. Ook andere objecten gemaakt van zilver, goud of een ander edelmetaal kunnen bij ons ingeleverd worden. Benieuwd hoeveel dit bij elkaar oplevert? Kom langs en ontdek het zelf.

 

 

 

 

 

Britse zilveren munten verkopen?

Goud verkopen Amsterdam

Kom naar de winkel

Breng jouw Britse zilveren munten naar onze winkel in Amsterdam. Heb je de originele doos of documentatie nog? Neem deze ook mee.

Taxatie van sieraden

Wij taxeren de waarde

Wij toetsen, wegen en taxeren de inkoopwaarde van jouw zilveren munten direct waar je bij staat. Zo weet je gelijk hoeveel dit jou gaat opleveren.

Direct geld voor uw goud

Ontvang direct geld

Het getaxeerde bedrag betalen wij gelijk uit in cash of maken wij over naar jouw bankrekening. Vergeet niet je geldige ID-bewijs mee te nemen!