Goud Verkopen Amsterdam
Ceintuurbaan 33, 1072ES AMSTERDAM

Amerikaanse zilveren munten

Zilveren American Eagle munt verkopen

Zilveren American Eagle munt verkopen

Jouw zilveren Canadese Maple Leaf munten verkoop je direct voor de hoogste prijs in onze inkoopwinkel. Kom langs! 

A

merika kent een lange geschiedenis van zilverproductie. Ook als wettig betaalmiddel hebben de Amerikanen zilver gebruikt. Van zilveren dollarmunten tot de zeer populaire zilveren American Eagle munt. En zowel muntverzamelaars als beleggers in zilver kiezen vaak voor Amerikaanse zilveren munten.

Heb jij zilveren munten uit Amerika geërfd of gekocht? Deze kan je gelijk bij ons inwisselen voor geld.
Jouw zilveren Amerikaanse munten verkopen is heel eenvoudig. Dit kan direct en zonder afspraak op ons adres in Amsterdam.

Tijdens onze openingsuren staan wij klaar om jouw direct te helpen met de inkoop van zilveren munten en andere vormen van oud zilver. Voorafgaand aan de inkoop vindt er een taxatie plaats. Dit betekent dat wij jouw munten controleren op echtheid en de inkoopprijs berekenen aan de hand van de huidige zilverkoers.

 

 

 

W

ij begrijpen dat je de beste prijs voor jouw zilver wilt ontvangen. Daarom houden wij de zilverkoers nauwlettend in de gaten. Omdat zilver inkoop op gewicht gaat, is het aan te raden om jouw hele verzameling in een keer aan te bieden voor de verkoop. Zo kunnen wij jou altijd de meest actuele inkoopprijs bieden.

Op je geld hoef je niet te wachten want wij betalen altijd direct uit. Om dit te kunnen doen hebben wij jouw geldige identiteitsbewijs (ID kaart, paspoort of verblijfsvergunning) nodig en zullen we je vragen naar je adresgegevens.

Jij kiest zelf hoe je het inkoopbedrag wilt ontvangen. Dit kan gelijk in contanten of anders maken wij het geld over naar je bankrekening, neem in dit geval jouw bankpas mee zodat wij verzekerd zijn van het juiste rekeningnummer. Wil je ook profiteren van onze snelle, vakkundige inkoopservice? Bezoek dan onze winkel vandaag!

 

 

 

 

Amerikaanse zilveren munten verkopen?

Goud verkopen Amsterdam

Kom naar de winkel

Breng jouw Amerikaanse zilveren munten naar onze winkel in Amsterdam. Heb je de originele doos of documentatie nog? Neem deze ook mee.

Taxatie van sieraden

Wij taxeren de waarde

Wij toetsen, wegen en taxeren de inkoopwaarde van jouw zilveren munten direct waar je bij staat. Zo weet je gelijk hoeveel dit jou gaat opleveren.

Direct geld voor uw goud

Ontvang direct geld

Het getaxeerde bedrag betalen wij gelijk uit in cash of maken wij over naar jouw bankrekening. Vergeet niet je geldige ID-bewijs mee te nemen!