Goud Verkopen in Amsterdam
Ceintuurbaan 33, 1072ES Amsterdam

Amerikaanse zilveren munten

Nederlandse zilveren munt verkopen

Zilveren American Eagle munt verkopen

Jouw zilveren Canadese Maple Leaf munten verkoop je direct voor de hoogste prijs in onze inkoopwinkel. Kom langs! 

Verkoop gouden armband

Zilveren gulden munt verkopen

Heb jij nog zilveren gulden munten in huis en wil je die makkelijk en snel verkopen? Kom bij ons langs en ontvang direct geld!

Verkoop gouden ketting

Zilveren rijksdaalder munt verkopen

Zilveren rijksdaalder munten verkoop je direct en snel voor de hoogste prijs in onze inkoopwinkel in Amsterdam. Kom langs! 

Inkoop gouden hanger

Zilveren tientje munt verkopen

Nederlandse zilveren tientjes kan je direct inwisselen voor geld. Benieuwd hoeveel dit opbrengt? Bezoek dan onze winkel!  

Canadese zilveren munt verkopen

Zilveren vijftig gulden munt verkopen

Zilveren vijftig gulden munten verkoop je makkelijk en snel in onze winkel. Ontdek onze actuele inkoopprijzen!

Amerikaanse zilveren munten verkopen

H

et land Canada staat bekend als een grote producent van zilver. Canadese zilveren munten worden tegenwoordig verhandeld als beleggingsobject. Denk hierbij aan de immens  populaire zilveren Maple Leaf munten uitgegeven door de Royal Canadian Mint.

Jaarlijks worden er miljoenen Canadese zilveren munten geslagen. Wanneer je zelf in het bezit bent van Canadese zilveren munten die je wilt inwisselen voor cash, bezoek dan onze winkel. Deze is centraal gevestigd in de hoofdstad Amsterdam. U hoeft geen afspraak te maken voor deze service.

Kom langs met alle Canadese zilveren munten die je wilt kopen en wij gaan voor jou aan de slag. Voorafgaand aan de inkoop zullen wij de munten controleren op echtheid en het totaalgewicht bepalen. Vervolgens wordt de inkoopprijs berekend aan de hand van huidige zilverkoers.

 

 

 

O

mdat zilverinkoop op gewicht gaat is het raadzaam om alle munten die je wilt verkopen in een keer aan te bieden voor de verkoop. Om jou de beste prijs voor jouw Canadese zilveren munten te bieden zijn onze inkoopprijs gekoppeld aan de actuele zilverkoers.

Canadese zilveren munten verkopen gaat gemakkelijk en snel. Bovendien hoef je niet wachten op je geld; wij betalen je altijd direct uit. Om dit te kunnen doen hebben wij jouw geldige identiteitsbewijs (ID kaart, paspoort of verblijfsvergunning) nodig en zullen we je vragen naar je adresgegevens.

Ben jij benieuwd hoeveel jouw Canadese munten waard zijn? Kom langs en ontdek het zelf. Je kan ook bij ons terecht met andere objecten gemaakt van zilver en goud. In dat geval kunnen wij alles in een keer van je inkopen. Onze inkoopexperts taan klaar om je verder te helpen.

 

 

 

 

Amerikaanse zilveren munten verkopen?

Goud verkopen Amsterdam

Kom naar de winkel

Breng jouw Amerikaanse zilveren munten naar onze winkel in Amsterdam. Heb je de originele doos of documentatie nog? Neem deze ook mee.

Taxatie van sieraden

Wij taxeren de waarde

Wij toetsen, wegen en taxeren de inkoopwaarde van jouw zilveren munten direct waar je bij staat. Zo weet je gelijk hoeveel dit jou gaat opleveren.

Direct geld voor uw goud

Ontvang direct geld

Het getaxeerde bedrag betalen wij gelijk uit in cash of maken wij over naar jouw bankrekening. Vergeet niet je geldige ID-bewijs mee te nemen!