Goud Verkopen Amsterdam
Ceintuurbaan 33, 1072ES AMSTERDAM

Chopard verkopen

Chopard sieraad verkopen

Kies je voor Chopard sieraad verkopen, dan vraag je je af is dit mogelijk tegen een hoge prijs? Het bedrag die je hiervoor ontvangt is afhankelijk van verschillende zaken. Uiteraard speelt de populariteit van het merk een grote rol. Chopard is namelijk een zeer bekend merk op het gebied van luxe sieraden, horloges en accessoires. Dit bedrijf bestaat al sinds 1860 en is in Zwitserland opgericht door Louis-Ulysse Chopard. Door de jaren heen heeft het bedrijf zich steeds beter weten te profileren. Inmiddels behoort het tot een van de meest bekende sieraadmerken wereldwijd.

Jaarlijks worden er ongeveer 75.000 sieraden en een evenredig aantal horloges geproduceerd. Hoe kwam het zover? De oprichter was een Zwitserse horlogemaker die niet alleen voor de mechaniek maar voor de totale productie ging. In 1915 overleed de oprichter en werd het bedrijf door zijn zoon en kleinzoon overgenomen. Chopard werd in 1963 verkocht aan de Duitse goudsmid Karl Scheufele III.

Sieraad Chopard verkopen

Chopard is opegricht in Zwitserland in 1860.

Collectie Chopard sieraden

De collectie van Chopard sieraden staat bekend om zijn vrijbewegende diamanten in bepaalde collecties. Ook andere modellen verdienen de nodige aandacht en doen niet onder voor andere bekende merken. Chopard staat voor stijl en klasse.

De sieraden collectie van dit merk is erg uitgebreid. Colliers en hangers, armbanden of ringen, het is bij het publiek zeer geliefd. De Happy Diamonds is misschien wel de meest bekende lijn. Prachtige sieraden voor de moderne of klassieke vrouw.

Sommige sieraden hebben een bijzonder of opvallend ontwerp. Bijvoorbeeld de Bangle armbanden die niet geheel gesloten zijn. Twee bij elkaar horende vormen raken elkaar net niet aan en vormen zo een verbinding. De Happy Spirit collectie heeft iets spiritueels. Binnen deze collectie zijn er oorbellen, colliers en andere sieraden verkrijgbaar.

Chopard verkopen sieraad

Verkoop je Chopard sieraden tegen een contante uitbetaling. We kunnen je een hoge prijs bieden. Hoe werkt een Chopard sieraad verkopen? Kom met het sieraad naar ons toe. Heb je het originele doosje in bezit dan verzoeken we je dit mee te nemen. Originele doosjes of documentatie verhoogt de waarde. We taxeren het sieraad ter plaatse. Hierbij letten we op een aantal belangrijke zaken waaronder de collectie, het model en in welke staat het verkeerd.

Dit taxeren gebeurt op professionele wijze. Na de waardebepaling ontvang je van ons een vrijblijvend bod. Denk hier gerust over na, ons bod is zorgvuldig overwogen. Ben je tevreden en wil je het Chopard sieraad verkopen? Ontvang contant geld of laat het op je bankrekening storten. Heb je meerdere Chopard sieraden om te verkopen, dan bepalen we voor elk sieraad de prijs. Je krijgt het totaalbedrag mee naar huis (of gestort). Daarnaast kan je bij ons terecht voor o.a. Piaget en Chaumet inkoop. Ook je Chopard verkopen? Kom naar ons toe.

Inkoop Chopard sieraden

Chopard sieraad verkopen?

Goud verkopen Amsterdam

Kom naar de winkel

Breng jouw Chopard sieraad naar onze inkoopwinkel in Amsterdam. Heb je de originele doos of documentatie nog? Neem deze ook mee.

Taxatie van sieraden

Wij taxeren de waarde

Wij toetsen en taxeren de inkoopwaarde van jouw Chopard sieraad direct waar je bij staat. Zo weet je gelijk hoeveel dit jou gaat opleveren.

Direct geld voor uw goud

Ontvang direct geld

Het getaxeerde bedrag betalen wij gelijk uit in cash of maken wij over naar jouw bankrekening. Vergeet niet je geldige ID-bewijs mee te nemen!