Goud Verkopen Amsterdam
Ceintuurbaan 33, 1072ES AMSTERDAM

20 Karaat goud

83,3% puur goud

20 karaat goud verkopen

Heb jij oude gouden sieraden of voorwerpen in je bezit? Dan zou het goed kunnen dat dit goud een gehalte heeft van 20 karaat. Veel oud Nederlands goud heeft namelijk een gehalte van 20 karaat. Dit is een vrij hoog karaatgehalte wat jouw goud zeer waardevol maakt. Maar wat betekent 20 karaat goud eigenlijk? Het karaatgehalte zegt iets over het percentage puur goud. In dit geval is dat 83,3%. Wil je dus een gouden sieraad verkopen of voorwerp van 20 karaat goud verkopen aan ons, dan berekenen wij de waarde van jouw goud aan de hand van dit percentage.

Amsterdam Goud Verkopen
Percentage goud83%
Amsterdam Goud Verkopen

Direct 20 Karaat Goud Verkopen

Veel mensen vragen zich af waarom gouden sieraden niet van zuiver goud gemaakt worden. Dit heeft voornamelijk met twee dingen te maken: prijs en draagbaarheid. Zo is zuiver (24 karaat) goud zeer kostbaar als grondstof, dus hoe meer puur goud in een sieraad zit, des te prijziger. Daarnaast is puur goud van zeer zacht en moet deze met een ander metaal vermengd worden om het steviger en draagbaar te maken. Een Nederlands sieraad gemaakt van 20 karaat goud moet er een keurtekentje bevatten. Zo’n keurmerk bevat het getal 833. Als jouw goud uit het buitenland komt is het mogelijk dat je geen keurteken ziet. Zonder officieel keurtekentje is het niet zeker of het karaatgehalte klopt. Daarom zullen wij altijd aan de hand van een toetssteen dit ter plekke in onze winkel controleren. U kunt 20 karaat goud verkopen in onze winkel. Neem hiervoor uw legitimatie ook mee.

Contant geld voor 20 karaat goud

Wil jij 20 karaat goud verkopen in Amsterdam? Wij kopen dit graag van je in. Onze inkopers staan klaar om jouw gouden sieraden van 20 karaat goud te taxeren zodat je meteen weet hoeveel deze waard zijn. Na deze gratis en vrijblijvende taxatie kunnen wij het goud direct van je inkopen en ontvang jij het geld in contanten. De prijs die je voor jouw oud goud ontvangt wordt altijd uitgerekend aan de hand van de meest actuele goudkoers en op basis van het gewicht van het ingeleverd 20 karaat goud. Ben jij benieuwd hoeveel jouw goud waard is? Kom vandaag zonder afspraak bij ons langs in Amsterdam!

Veel oud Nederlands goud heeft een gehalte van 20 karaat.

20 Karaat goud verkopen?

Goud verkopen Amsterdam

Kom naar de winkel

Breng jouw 20 karaat gouden item naar onze goudwinkel in Amsterdam. Heb je de originele doos of documentatie nog? Neem deze ook mee.

Taxatie van sieraden

Wij taxeren de waarde

Wij toetsen, wegen en taxeren de inkoopwaarde van jouw 20 karaat goud direct waar je bij staat. Zo weet je gelijk hoeveel dit jou gaat opleveren.

Direct geld voor uw goud

Ontvang direct geld

Het getaxeerde bedrag betalen wij gelijk uit in cash of maken wij over naar jouw bankrekening. Vergeet niet je geldige ID-bewijs mee te nemen!