Goud Verkopen Amsterdam
Ceintuurbaan 33, 1072ES AMSTERDAM

Goud verkopen

Oud goud

Oud goud is al het goud dat je niet langer gebruikt. Gelukkig blijft goud een waardevol goedje. Heb jij oud goud in huis? Kom langs!

Gouden sieraden verkopen

Sieraden gemaakt van goud worden al eeuwen gemaakt en gedragen. Wil je jouw gouden sieraden verkopen? Bezoek ons!

Antiek goud verkopen

Met antiek goud bedoelen we goud op leeftijd. Wil jij antiek goud verkopen? Dan ben je van harte welkom in onze goudwinkel.

Gouden munten verkopen

Goud wordt al eeuwen gebruikt in de vorm van muntgeld. Heb jij een gouden munt die je te koop wil aanbieden? Wij geven direct geld.

Dental goud verkopen

Heb je dental goud meegekregen van de tandarts? Bezoek ons vandaag en wissel jouw tandgoud in voor uitbetaling in cash.

Goudbaar verkopen

Goudbaar verkopen in Amsterdam? Profiteer van de beste goudprijs en een snelle service. Wij kopen goudbaren in alle gewichten.

W

il je goud verkopen in Amsterdam? Profiteer vandaag nog van de beste goudprijs en van onze snelle service. Oude of kapotte gouden sieraden, goudbaren, antiek goud, tandgoud en veel meer. Wij kopen het allemaal van je in. Laat je oude goud daarom niet liggen en lever het in voor cash geld.

Heb je je ooit afgevraagd waarom goud zo waardevol is? Het metaal is al sinds de oudheid begeerd vanwege zijn bijzondere verschijning en zeldzaamheid. Zo is goud al eeuwen het meest gezochte metaal op aarde en wordt het al duizenden jaren als betaalmiddel gebruikt.

De meest voorkomende toepassing van goud is in de productie van sieraden. Naar schatting is ruim 80% van al het goud in omloop tot sieraad verwerkt. Dit is niet gek als je bedenkt dat goud toch één van de meest geschikte metalen is om te dragen. 

T

och is het goed voor te stellen dat je nu overweegt om je goud te verkopen. Mode blijft niet hetzelfde. Zo kan het voorkomen dat een sieraad uit je verleden niet meer bij je huidige smaak past. Welke reden je ook hebt, wij helpen je verder en zien graag dat je de beste prijs voor je goud ontvangt.

Wanneer je goud bij ons inlevert, kopen wij dit in voor sloop. Je kunt dit zien als een soort recycling. Want na een aantal stappen wordt jouw oud goud uiteindelijk omgesmolten tot iets nieuws. Zo kan de goudproductie op een duurzame manier worden voortgezet.

Ben jij benieuwd hoeveel jouw goud waard is? Kom dan zonder afspraak goud verkopen in Amsterdam. Onze inkoopexperts staan klaar om je te voorzien van een gratis taxatie. Bovendien ontvang je de uitbetaling direct in contanten als je dat wenst.

Goud verkopen?

Goud verkopen Amsterdam

Kom naar de winkel

Wil je ook goud verkopen? Breng jouw goud naar onze goudwinkel in Amsterdam. Heb je de originele doos of documentatie nog? Neem deze ook mee.

Taxatie van sieraden

Wij taxeren de waarde

Wij toetsen, wegen en taxeren de inkoopwaarde van jouw goud direct waar je bij staat. Zo weet je gelijk hoeveel dit jou gaat opleveren.

Direct geld voor uw goud

Ontvang direct geld

Het getaxeerde bedrag betalen wij gelijk uit in cash of maken wij over naar jouw bankrekening. Vergeet niet je geldige ID-bewijs mee te nemen! Dit is namelijk verplicht.