Goud Verkopen Amsterdam
Ceintuurbaan 33, 1072ES AMSTERDAM

Hoe verkoop ik mijn horloge?

Goud Verkopen in Amsterdam > Hoe verkoop ik mijn horloge?
ONZE SPECIALISATIE

Jouw luxe horloge verkopen in Amsterdam

Heb jij een luxe merkhorloge die je zou willen verkopen? Dan ben je op zoek naar een ervaren specialist die het voor een eerlijke prijs van je inkoopt. Is jouw horloge zo goed als nieuw, vintage of zelfs niet meer helemaal werkend? Kom in al deze gevallen vrijblijvend bij ons langs waar wij met een expertoog jouw horloge kunnen beoordelen op waarde. Meer informatie omtrent hoe horloge verkopen lees je hieronder.

Rolex horloge verkopen met doos en certificaat
Rolex verkopen

Merkhorloges zijn een investering

Horloges van luxe merken als Rolex, Omega, IWC, Tag Heuer en Breitling zijn altijd zeer gewild, zowel nieuw als gedragen. Naast het feit dat deze horloges zeer mooi staan om je pols, zijn ze ook voorzien van vakkundig gemaakte uurwerken en geproduceerd in hoogwaardige materialen. Dit maakt zo’n luxe merkhorloge behoorlijk waardevast, ongeacht leeftijd. Veel mensen beschouwen daarom hun horloge als een investering. Ben je uitgekeken op je horloge? Dan kan je bij ons je Patek Philippe horloge verkopen, bijvoorbeeld.

Bij ons krijg je altijd een gratis taxatie

Wij vinden het belangrijk dat je met de beste prijs naar huis gaat. Hoe vollediger je jouw horloge aanbiedt, hoe hoger het bedrag die wij ervoor kunnen geven. Bewaar om deze reden altijd de originele doos, papieren en je aankoopbon. Dit maakt jouw horloge nog aantrekkelijker voor ons als inkopers. Heb je deze niet meer, is dat geen ramp; wij kijken naar meerdere factoren als het gaat om de waardebepaling van een horloge. Deze beoordeling wordt een taxatie genoemd en vindt plaats in onze winkel. Het is niet per se nodig om hier een afspraak voor te maken, uiteraard mag je ons altijd van te voren contacteren met je vragen omtrent hoe jouw merkhorloge verkopen. Inkooptaxatie is bij ons altijd gratis en voor andere luxe sieraden verkopen kun je ook bij ons terecht.

Een originele doos en documentatie maakt jouw horloge nog aantrekkelijker

Verkopen horloge Amsterdam

Verkoop jouw horloge in Amsterdam

Ben je van plan om jouw horloge te verkopen en ben je benieuwd naar onze inkoopprijs? Dan nodigen we je uit om ons te bezoeken in onze winkel in Amsterdam. Onze horlogespecialisten staan klaar om je te voorzien van een gratis en vrijblijvende taxatie. Besluit je om je horloge aan ons te verkopen, dan kunnen wij je gelijk uitbetalen. Afhankelijk van het bedrag, krijg je het geld contant mee of per overschrijving naar jouw bankrekening. Vergeet niet jouw geldige ID-document (paspoort, Nederlands rijbewijs, ID-kaart of verblijfsvergunning) mee te nemen, deze hebben wij altijd nodig om zaken met je te kunnen doen.

Jouw merkhorloge verkopen?
Wij zijn al 20 jaar de inkoopspecialist!

Wil je weten hoe je jouw horloge kunt verkopen?

Jouw Rolex, Breitling of Chopard horloge kan jou nog veel geld opleveren.

Luxe horloge verkopen?

Goud verkopen Amsterdam

Kom naar de winkel

Breng jouw horloge naar onze inkoopwinkel in Amsterdam. Heb je de originele doos of documentatie nog? Neem deze ook mee.

Taxatie van sieraden

Wij taxeren de waarde

Wij checken de authenticiteit en taxeren de inkoopwaarde van jouw horloge waar je bij staat. Zo weet je direct hoeveel dit jou gaat opleveren.

Direct geld voor uw goud

Ontvang direct geld

Het getaxeerde bedrag betalen wij gelijk uit in cash of maken wij over naar jouw bankrekening. Vergeet niet je geldige ID-bewijs mee te nemen!