Goud Verkopen Amsterdam
Ceintuurbaan 33, 1072ES AMSTERDAM

Patek Philippe verkopen

Goud Verkopen in Amsterdam > Horloge verkopen > Patek Philippe verkopen

Patek Philippe verkopen

Je nieuw of oud Patek Philippe verkopen? We doen je snel een bod voor jouw horloge. Patek Philippe is een Zwitserse horlogefabrikant. Het staat bekend vanwege zijn luxe polshorloges, maar het heeft ook zakhorloges in productie. Dit bedrijf werd in 1839 door de Poolse Anthony Patek opgericht. Dit deed hij samen met de Poolse horlogemaker Czapek. In 1844 ging het duo uit elkaar en ontstond de bedrijfsnaam Patek & Cie.

In 1844 kwam Patek in contact met Jeanne Adrien Philippe, een Franse horlogemaker. Een jaar later ontstond er een samenwerking en in 1901 werd de bedrijfsnaam veranderd. Toen in 1932 het bedrijf werd overgenomen kreeg het de bedrijfsnaam Patek Philippe S.A. Dit merk wordt samen met drie andere horlogemerken tot de grootste vier ter wereld gezien. Het duurste Patek Philippe ooit werd gevild voor maar liefst 11 miljoen dollar.

in 1839 door de Poolse Anthony Patek opgericht.

Patek Philippe horlogemodellen

Het horlogemerk Patek Philippe heeft een aantal mooie horlogemodellen op de markt gebracht. Een van de meest bekende modellen is het zakhorloge MG 2596, hoewel dit tegenwoordig niet meer zo praktisch is. Dan heb je nog de Sky Moon Tourbillo, hiervan worden er jaarlijks drie exemplaren gemaakt en is tevens het duurste horloge wereldwijd. Dit model is altijd voorzien van twee wijzerplaten.

De Nautilus modellen zijn voorzien van een opvallende horlogekast die ondanks hun ronde vormen ook vierkant of achthoekig aanvoelen. Terwijl de Calatrava modellen een ronde horlogekast hebben. De Grand Complications horloges van Patek Philippe hebben een eeuwigdurende kalender en verschillende chronograven.

Hele bijzondere Patek's

Het mooie aan een Patek Philippe horloge is dat het soms een bijzonder model heeft. Bijvoorbeeld de Gondolo, die valt echt op. Het gaat hier om horloges met een art deco design. De dameshorloges zijn afgewerkt met mooie diamanten. De horlogekast zelf is van platina of goud.

De Twenty~4 horlogemodellen mogen er ook wezen. Een moderne en stijlvolle vormgeving waarbij de kast vierkant of rond kan zijn. De afwerking is gedetailleerd en spreekt tot de verbeelding. Andere populaire modellen zijn de Patek Philippe Aquanaut, Complicatoons en Golden Ellipse. Een ander model Patek Philippe verkopen? Geen probleem, we hebben interesse in alle horloges van dit prachtige merk.

Heb jij nog de originele doos en papieren?

Patek Philippe horloge verkopen

Snel je Patek Philippe verkopen en direct geld ontvangen? We regelen dit op een snelle en betrouwbare manier. Kom met je horloge, het eventuele originele doosje en documentatie naar ons toe. We taxeren het Patek Philippe horloge ter plaatse, hierbij letten we op verschillende zaken. Onbeschadigde en originele horloges hebben uiteraard een hogere waarde. Tijdens het taxeren bepalen we de waarde en doen we je een goed bod.

Je bent vrij om met ons bod akkoord te gaan. Wanneer je meerdere horloges of sieraden hebt dan kunnen we deze direct meetaxeren. Wij zijn onder andere geïnteresseerd in Cartier sieraden inkoop. Ben je tevreden over ons bod? We nemen het Patek Philippe horloge van je over. Je ontvangt van ons contant geld. Indien gewenst storten we het bedrag op je bankrekening, zo hoef je niet met een groot bedrag over straat.

Patek Philippe verkopen?

Goud verkopen Amsterdam

Kom naar de winkel

Breng jouw Patek Philippe horloge naar onze inkoopwinkel in Amsterdam. Heb je de originele doos of documentatie nog? Neem deze ook mee.

Taxatie van sieraden

Wij taxeren de waarde

Wij toetsen en taxeren de inkoopwaarde van jouw Patek Philippe horloge direct waar je bij staat. Zo weet je gelijk hoeveel dit jou gaat opleveren.

Direct geld voor uw goud

Ontvang direct geld

Het getaxeerde bedrag betalen wij gelijk uit in cash of maken wij over naar jouw bankrekening. Vergeet niet je geldige ID-bewijs mee te nemen!