Goud Verkopen Amsterdam
Ceintuurbaan 33, 1072ES AMSTERDAM

Gouden sieraden

Verkoop gouden ring

Gouden ringen zijn er in alle soorten en maten. Heb jij een ring die je niet meer past of niet meer mooi vindt? Lever het in voor geld!  

Verkoop gouden armband

Heb jij een gouden armband die je niet meer draagt omdat deze niet meer past of niet meer modieus is? Wij kopen het van je in!

Verkoop gouden ketting

Is je gouden ketting te lang, te kort of zelfs kapot? Het goud is nog steeds waardevol. Kom langs in onze goudwinkel!  

Inkoop gouden hanger

Vind je je gouden hanger niet meer bij je passen? Bezoek dan ons adres en lever jouw goud in voor uitbetaling in contanten!  

Oorbellen goud verkopen

Heb jij gouden oorbellen in je bezit die je niet meer draagt? Laat het goud niet liggen en kom vandaag naar ons inkoopadres!

Broche verkopen goud

Vind je jouw gouden broche niet meer bij jouw stijl passen? Lever dan het goud bij ons in en ontvang directe uitbetaling in cash!

Horloge verkopen goud

Draag jij je gouden horloge niet meer? Deze is nog wel geld waard. Lever je goud daarom bij ons in en ontvang direct geld!

Gouden streeksieraad verkopen

Heb jij een gouden streeksieraad die je niet draagt omdat je deze te ouderwets vindt? Wij kopen dit soort sieraden in!

Manchetknopen verkopen goud

Draag je jouw gouden manchetknopen niet meer en wil je ze verkopen? Lever ze bij ons in en ontvang directe uitbetaling!

S

ieraden gemaakt van goud worden al eeuwen gemaakt en gedragen. Zo kent onze geschiedenis verschillende periodes waarin goud in de mode of juist niet mode lijkt te zijn. Door de veranderingen in smaak is het daarom niet gek dat veel mensen op zoek zijn naar een goud inkoop adres.

Bij Goud Verkopen Amsterdam kan je terecht wanneer je gouden sieraden wil verkopen. Misschien heb je deze sieraden ooit zelf gekocht of gekregen. Het kan ook zo zijn  dat je gouden sieraden uit een erfenis hebt verkregen en deze nu wilt verkopen. In al deze gevallen ben je van harte welkom in onze goudwinkel in Amsterdam.

Een gouden ring. Een gouden armband. Een gouden ketting. Voor ons als goudinkopers maakt het niet uit wat voor soort gouden sieraad je wenst in te wisselen voor geld; in de meeste gevallen is het karaatgehalte en het gewicht bepalend voor de inkoopprijs van jouw goud.

 

U

iteraard zijn sommige sieraden meer waard dan alleen de goudprijs. Dit zijn vooral luxe merksieraden, zoals een Chopard ketting, Cartier armband of een Tiffany ring. Ook gouden sieraden die bezet zijn met mooie diamanten of andere edelstenen kunnen een mooi bedrag opleveren. Gouden sieraden verkopen is makkelijk en discreet bij Goud Verkopen Amsterdam.

Mocht je niet zeker of jouw sieraden echt van goud zijn is het geen ramp. Onze goudspecialisten kunnen dit ter plekke toetsen. Zo weet je gelijk of iets slechts verguld is of gemaakt van massief goud. Daarnaast kunnen we je meteen vertellen wat jouw gouden sieraden waard zijn en kan je ze direct aan ons verkopen als je dat wenst.

Benieuwd naar de inkoopwaarde van jouw gouden sieraden? Kom dan zonder afspraak bij ons langs voor een gratis taxatie. Neem bij een bezoek aan onze winkel in ieder geval alle sieraden mee en jouw geldige identiteitsbewijs en wij gaan direct aan de slag.

 

Gouden sieraden verkopen?

Goud verkopen Amsterdam

Kom naar de winkel

Breng jouw gouden sieraden naar onze winkel in Amsterdam. Heb je de originele doos of documentatie nog? Neem deze ook mee.

Taxatie van sieraden

Wij taxeren de waarde

Wij toetsen, wegen en taxeren de inkoopwaarde van jouw gouden sieraden direct waar je bij staat. Zo weet je gelijk hoeveel dit jou gaat opleveren.

Direct geld voor uw goud

Ontvang direct geld

Het getaxeerde bedrag betalen wij gelijk uit in cash of maken wij over naar jouw bankrekening. Vergeet niet je geldige ID-bewijs mee te nemen!