Goud Verkopen Amsterdam
Ceintuurbaan 33, 1072ES AMSTERDAM

Zilverbaar

Zilverbaar verkopen

Zilverbaren worden verkocht in allerlei gewichten. Wanneer je zelf in het bezit bent van een baar zilver kan je deze altijd bij ons inwisselen voor geld. De waarde van jouw zilverbaar wordt bepaald door het gewicht en aan de hand van de actuele zilverkoers. Voor beleggers is zilver een mooi product om een beleggingsportefeuille mee te starten. Wanneer men fysiek zilver koopt, gebeurt dit meestal in de vorm van zilverbaren. Deze baren worden van puur zilver gegoten en hebben meestal een rechthoekige vorm. Zilverbaren verkopen kan gemakkelijk en discreet bij Goud Verkopen Amsterdam. Kom hiervoor langs met je zilverbaar.

999 zilver baar verkopen

Wat zijn zilverbaren waard?

Al duizenden jaren wordt zilver over de hele wereld verhandeld. Dit edelmetaal is zeer gewild om sieraden van te maken, maar ook voor toepassingen in de industrie. Zilver wordt vaak gezien als een betaalbaar alternatief voor goud. Dat zilver momenteel aanzienlijk minder kostbaar is in vergelijking met goud, komt doordat het minder schaars is. Wie veel geld in zilverbaren belegt, kan kilo’s zilver kopen. Wanneer wij deze zilverbaren van je inkopen ontvang je een inkoopprijs per gram. Deze prijs kan per uur stijgen afhankelijk van de ontwikkeling op de internationale zilvermarkt.

Jouw zilverbaren verkopen zonder afspraak

Wil je jouw zilverbaar verkopen? Dat kan direct in onze winkel. Breng alle baren die je wenst te verkopen met u mee en vergeet niet jouw geldige legitimatiebewijs bij de hand te houden. Hiervoor nemen we jouw persoonsgegevens over en registreren we de inkoop in een landelijkregister. Wij kunnen de zilverbaren ter plekke van je inkopen. Een afspraak maken is niet nodig. Zilver verkopen voor direct geld is makkelijker dan dat je denkt. Onze inkoopexperts staan tijdens onze openingsuren voor je klaar. Uitbetaling gebeurt direct en is mogelijk in contanten. Wanneer je het geld liever het op de bank gestort wilt hebben is dit ook mogelijk. Jouw zilverbaar kan geld opleveren. 

Zilverbaren verkoop je direct en zonder afspraak in onze winkel.

Zilverbaar verkopen?

Goud verkopen Amsterdam

Kom naar de winkel

Breng jouw zilverbaar naar onze inkoopwinkel in Amsterdam. Heb je de originele doos of documentatie nog? Neem deze ook mee.

Taxatie van sieraden

Wij taxeren de waarde

Wij toetsen, wegen en taxeren de inkoopwaarde van jouw zilverbaar direct waar je bij staat. Zo weet je gelijk hoeveel dit jou gaat opleveren.

Direct geld voor uw goud

Ontvang direct geld

Het getaxeerde bedrag betalen wij gelijk uit in cash of maken wij over naar jouw bankrekening. Vergeet niet je geldige ID-bewijs mee te nemen!