Goud Verkopen Amsterdam
Ceintuurbaan 33, 1072ES AMSTERDAM

Zilveren streeksieraad

Zilveren streeksieraad verkopen

Zilveren streeksieraden zijn in de afgelopen decennia uit de mode geraakt. Veel mensen beschouwen streeksieraden als ouderwets en dat is dan ook vaak de reden dat zulke items jarenlang ongedragen in de la blijven liggen. Heb jij een zilveren streeksieraad of andere zilveren sieraden om te verkopen? Kom dan binnenkort langs in onze inkoopwinkel en lever jouw oude zilver in tegen de beste inkoopprijs. Zilver streeksieraden verkopen gaat op gewicht. Daarom is dit vooral interessant wanneer je van plan bent om meerdere sieraden tegelijk te verkopen. Wil je weten hoeveel dit jou kan opleveren? Kom langs voor een gratis en vrijblijvende taxatie met jouw zilveren streeksieraden. Goud Verkopen Amsterdam staat voor uw klaar!

Streek sieraad zilver verkopen
Zilver Streek sieraad inkoop

Inkoop van zilveren streeksieraden

Bij ons hoef je geen afspraak in te plannen om zilveren streeksieraden te verkopen. Het verkopen van zilver streeksieraad is zeer eenvoudig en kan direct op ons inkoopadres in Amsterdam. Tijdens onze openingsuren staan wij klaar om jouw direct te helpen met de inkoop van zilver, goud en overig edelmetaal. Voorafgaand aan de inkoop taxeren wij jouw zilveren streeksieraad om het zilvergehalte en gewicht vast te stellen. Blijkt deze niet van massief zilver te zijn gemaakt, maar verzilverd, dan heeft jouw sieraad helaas geen zilverwaarde. Zilver verkopen is dus alleen incessant als deze van massief zilver is. Om deze reden kunnen wij alleen massief zilveren sieraden van je inkopen. Massief zilver is goed te herkennen door een merktekentje of bijvoorbeeld door het getal “925” (eerste gehalte zilver) of “835”  (tweede gehalte zilver). Tot slot wordt de inkoopwaarde berekend door het totaalgewicht aan zilver te vermenigvuldigen met de inkoopprijs per gram.

Ontvang direct geld

Natuurlijk wil jij de beste prijs ontvangen voor jouw zilveren streeksieraad. Wij houden de internationale zilverkoers nauwlettend in de gaten zodat wij jou altijd de meest actuele inkoopprijs kunnen bieden. Wanneer je zilver streeksieraad komt inwisselen voor geld, betalen wij je altijd direct uit. Om dit te kunnen doen hebben wij jouw geldige identiteitsbewijs (ID kaart, paspoort of verblijfsvergunning) nodig en zullen we ook naar je adresgegevens vragen. Het inkoopbedrag ontvang je in cash of wordt bijgeschreven op je bankrekening. Bezoek ons vandaag en profiteer zelf bij het verkopen van jouw zilveren streeksieraden!

Wanneer je oud zilver komt inwisselen voor geld, betalen wij je altijd direct uit.

Zilveren streeksieraad verkopen?

Goud verkopen Amsterdam

Kom naar de winkel

Breng jouw zilveren streeksieraad naar onze inkoopwinkel in Amsterdam. Heb je de originele doos of documentatie nog? Neem deze ook mee.

Taxatie van sieraden

Wij taxeren de waarde

Wij toetsen, wegen en taxeren de inkoopwaarde van jouw zilveren streeksieraad direct waar je bij staat. Zo weet je gelijk hoeveel dit jou gaat opleveren.

Direct geld voor uw goud

Ontvang direct geld

Het getaxeerde bedrag betalen wij gelijk uit in cash of maken wij over naar jouw bankrekening. Vergeet niet je geldige ID-bewijs mee te nemen!