Goud Verkopen Amsterdam
Ceintuurbaan 33, 1072ES AMSTERDAM

Rolex verkopen

Rolex verkopen

Je Rolex verkopen is altijd een goed idee. Dit kan namelijk tot een verrassende prijs leiden. Rolex is een van de meest bekende horlogemerken wereldwijd. Het staat voor luxe en geeft de drager een zekere status mee. Dit horlogemerk is in 1905 door de Duitser Hans Wilsdorf opgericht. In 1908 werd de naam Rolex als merk geregistreerd. In het jaar 1926 kwam Rolex met een 100% waterdichte en schokbestendige horlogekast. Uiteraard is dit verder ontwikkeld en beschikken veel Rolex modellen nog steeds over deze robuuste horlogekast.

Rolex wilde bewijzen dat de horloges volledig waterdicht waren. Daarom kreeg een zwemmer in 1927 een waterdicht Rolex polshorloge om terwijl hij van Engeland naar Frankrijk zwom. In 1960 werd er een Rolex horloge aan de buitenkant van een diepzeevaartuig bevestigd, ook weer met succes. Rolex is inmiddels zo beroemd dat veel fabrikanten de modellen na proberen te maken.

Verkopen Rolex Submariner

In 1908 werd de naam Rolex als merk geregistreerd.

Populaire Rolex horloge modellen

Met een Rolex horloge om je pols verdien je aanzien. Een aantal Rolex modellen zijn erg populair of bekend. Bijvoorbeeld de Rolex Princess, een stijlvol dameshorloge met een vierkante horlogekast. De Prince is de herenvariant met een rechthoekige en gouden kast. Ga je voor een polshorloge zonder verdere opties dan kom je bij de Rolex Airking uit.

Rolex heeft natuurlijk nog veel meer modellen uitgebracht. Hieronder enkele van deze modellen nader beschreven.

Rolex Day Date: het meest luxueuze model dat verkrijgbaar is in een aantal luxe edelmetalen. Geeft niet alleen de tijd maar ook de dag aan.

Rolex Datejust: een bijzonder model want dit was het eerste horloge dat de datum in een apart venster liet zien. Dit model is sinds 1946 verkrijgbaar.

Rolex Oyster Perpetual: het goedkoopste Rolex polshorloge zonder specifieke opties.

Rolex Cellini: opvallend klein horloge met een luxe uitstraling. Dit model is voorzien van een lederen bandje.

Het duikershorloge; Submariner

Natuurlijk richt Rolex zich niet alleen op mooie polshorloges, eerder werd ook een model speciaal voor duikers gemaakt. Dit gebeurde in 1954. De Rolex Submariner is inmiddels razend populair en overal bekend. Die bekendheid is vooral te denken aan een aantal James Bond films. In de jaren 60 en 70 werd dit duikershorloge door James Bond gedragen.

Wat maakt de Rolex Submariner zo bijzonder? Hij is waterdicht tot 300 meter. Bovendien kan de duiker middels het horloge bekijken hoe lang hij onder water verblijft. Het materiaal is in veel gevallen van staal, hartstikke robuust. Wil je dit Rolex horloge verkopen dan kun je hier een goede prijs voor ontvangen.

Rolex verkopen

Laat je horloge gratis taxeren

Rolex horloge verkopen

Hoe werkt dat, een Rolex verkopen? Heel eenvoudig, je komt met je horloge, originele doosje en documentatie naar ons toe. Heb je het doosje en/of de documentatie niet meer in bezit? Geen probleem, maar deze zaken meenemen zorgt wel voor een hogere waarde. Het Rolex horloge verkopen duurt niet lang, we taxeren het item ter plaatse. Je ontvangt van ons direct een goed en vrijblijvend bod.

Bij akkoord ontvang je contant geld of we storten het op je rekening. Verkoop je Rolex horloge tegen een goede prijs, loop gerust bij ons binnen. Ook voor merksieraden inkoop helpen we je graag verder.

Rolex verkopen?

Goud verkopen Amsterdam

Kom naar de winkel

Breng jouw Rolex horloge naar onze inkoopwinkel in Amsterdam. Heb je de originele doos of documentatie nog? Neem deze ook mee.

Taxatie van sieraden

Wij taxeren de waarde

Wij toetsen en taxeren de inkoopwaarde van jouw Rolex horloge direct waar je bij staat. Zo weet je gelijk hoeveel dit jou gaat opleveren.

Direct geld voor uw goud

Ontvang direct geld

Het getaxeerde bedrag betalen wij gelijk uit in cash of maken wij over naar jouw bankrekening. Vergeet niet je geldige ID-bewijs mee te nemen!