Goud Verkopen Amsterdam
Ceintuurbaan 33, 1072ES AMSTERDAM

Zilveren manden

Zilveren manden verkopen

Zilveren manden zijn allang niet meer van deze tijd. Misschien herken je ze nog uit het huis van je oma, waar ze voornamelijk werden gebruikt voor het opdienen van brood of als een houder voor bonbons. Zilveren voorwerpen als deze waren vaak bewaard voor speciale gelegenheden en vergden bovendien het nodige poetswerk. Om deze reden is voor de productie van gebruiksvoorwerpen zilver tegenwoordig vervangen door RVS. Heb je zelf nog zilveren manden in huis waar je niets mee doet? Dan is dit het moment om ze in te wisselen voor cash. Kom heel eenvoudig jouw zilveren manden verkopen op ons inkoopadres in Amsterdam.

Jouw zilveren manden verkopen

Er bestaan zilveren manden in allerlei maten en gewichten. Om deze reden wordt bij de inkoop van jouw zilveren manden altijd een berekening gemaakt op basis van het gewicht van het edelmetaal. Daarnaast wordt er gekeken naar de zuiverheid van het zilver. Dit is meestal eerste of tweede gehalte zilver. Je ontvangt altijd eerst een mondelinge taxatie zodat je weet hoeveel dit jou gaat opleveren. Houd wel rekening mee dat wij uitsluitend massief zilver inkopen. Ga waar mogelijk eerst zelf na of de manden niet verzilverd zijn. In dat geval zijn ze niet door en door zilver, maar omhuld in slechts een dun laagje edelmetaal. Verzilverde manden vertegenwoordigen geen edelmetaalwaarde en kunnen we niet inkopen. Massief zilver is voorzien van herkenbare keurtekens, bijvoorbeeld een stempeltje in de vorm van een zwaard of een leeuw.

Actuele inkooprijzen en directe uitbetaling

Kom je jouw zilveren manden verkopen dan is het belangrijk om het volgende te weten: om jouw de beste inkoopprijs te bieden, houden wij de zilverkoers gedurende de dag in de gaten. Ons bod is altijd hierop gebaseerd. Daarnaast begrijpen we dat je niet lang op je geld wilt wachten, om deze reden betalen we je waar mogelijk direct uit. Conform Nederlandse wetgeving is het registreren van de inkoop verplicht en zullen we je daarom vragen naar een geldige legitimatie (ID kaart, paspoort of verblijfsvergunning) en naar je adresgegevens. Benieuwd hoeveel jouw zilveren manden waard zijn? Bezoek ons vandaag!

Massief zilver is voorzien van herkenbare keurtekens.

Zilveren manden verkopen?

Goud verkopen Amsterdam

Kom naar de winkel

Breng jouw zilveren manden naar onze inkoopwinkel in Amsterdam. Heb je de originele doos of documentatie nog? Neem deze ook mee.

Taxatie van sieraden

Wij taxeren de waarde

Wij toetsen, wegen en taxeren de inkoopwaarde van jouw zilveren manden direct waar je bij staat. Zo weet je gelijk hoeveel dit jou gaat opleveren.

Direct geld voor uw goud

Ontvang direct geld

Het getaxeerde bedrag betalen wij gelijk uit in cash of maken wij over naar jouw bankrekening. Vergeet niet je geldige ID-bewijs mee te nemen!