Goud Verkopen Amsterdam
Ceintuurbaan 33, 1072ES AMSTERDAM

Audemars Piguet verkopen

Goud Verkopen in Amsterdam > Horloge verkopen > Audemars Piguet verkopen

Audemars Piguet verkopen

Zwitserse horlogemerken zijn erg geliefd. Audemars Piguet is een van die bekende horloge merken uit Zwitserland. Je Audemars Piguet verkopen levert je direct geld op. Maak kennis met de achtergrond van dit prachtige bedrijf en wat de waarde van je horloge is.

Audemars Piguet is in 1875 door Jules-Louis Audemars en Edward-Auguste Piguet opgericht. De twee heren kwamen in 1873 als student met elkaar in contact. Ze besloten om als experiment een horlogefabriek op te zetten. Dat experiment groeide uit tot een succesvol bedrijf. In 1915 bracht Audemars Piguet het kleinste polshorloge en in 1925 het dunste zakhorloge van die tijd op de markt. In de jaren ‘20 startte het bedrijf met de productie van polshorloges.

Audemars Piguet verkopen

Maakt zowel klassieke als sportieve horloges.

Modellen Audemars Piguet horloges

Het merk brengt zowel klassieke als sportieve horloges uit. Van de klassieke horloges is bekend dat ze altijd in beperkte oplage worden geproduceerd. Dit maakt ze zeldzamer en hierdoor duurder dan andere horloges van het merk. De klassieke horloges uit de jaren ‘50 en ‘60 zijn elegant en vaak gedetailleerd met een eeuwigdurende kalender of chonograaf. Voor die tijd zeer bijzonder. Een klassiek Audemars Piguet horloge verkopen kan dan ook tot een verrassende prijs leiden.

Ondanks de hoge waarde van de klassieke horloges is dit niet de lijn waar Audemars Piguet groot mee is geworden. Ze hebben hun populariteit te danken aan acteur Arnold Schwarzenegger. In de film Terminator 3 droeg hij een Royal Oak, een sportief model dat later de naam T3 kreeg.

Sportieve lijn van Audemars Piguet

De Royal Oak behoort tot de sportieve horloges van dit merk. Het is tevens het enige horloge dat binnen deze lijn geproduceerd wordt. Wel is de Royal Oak in verschillende uitvoeringen verkrijgbaar. Kenmerkend aan de Royal Oak is de grote, dikke en achthoekige horlogekast.

Een aantal bekende modellen zijn de Minute Repeater Supersonnerie en de kleinere Quartz. De verschillende modellen zijn zowel in dames- als herenuitvoering verkrijgbaar. Hierbij is er keuze uit goud, witgoud, rozegoud, titanium, platinum of een van de andere materialen.

Audemars Piguet verkopen

Laat je horloge gratis taxeren

Audemars Piguet verkopen: waardebepaling

Je Audemars Piguet horloge verkopen maar wel tegen een goede prijs? Laat het horloge vooraf taxeren. De waardebepaling gebeurt aan de hand van een aantal belangrijke zaken. Bijvoorbeeld de leeftijd van het horloge, het model, in welke staat het is en of er originele papieren bijzitten. Kijk goed of het originele doosje nog aanwezig is, dit verhoogt de prijs.

Wil je de hoogste prijs voor je horloge ontvangen dan is het belangrijk dat deze onbeschadigd is. Krasjes of andere beschadigingen verlagen de waarde, maar niet drastisch. We geven altijd een goede prijs voor horloges van dit merk. En wil je bijvoorbeeld ook je Cartier horloge verkopen? Dat kan eveneens bij ons!

Je Audemars Piguet verkopen doe je door een bezoek aan onze taxateur te brengen. Het taxeren kan in de meeste gevallen direct in onze winkel. Je hoort daarna wat het horloge waard is. Tevreden over ons bod? Het Audemars Piguet horloge verkopen is zo geregeld. Een horloge verkopen gaat snel en discreet. Je ontvangt contant geld of we storten het bedrag op je bankrekening. Zo hoef je niet met een grote som geld over straat.

Je Audemars Piguet verkopen?

Goud verkopen Amsterdam

Kom naar de winkel

Breng jouw Audemars Piguet horloge naar onze inkoopwinkel in Amsterdam. Heb je de originele doos of documentatie nog? Neem deze ook mee.

Taxatie van sieraden

Wij taxeren de waarde

Wij toetsen en taxeren de inkoopwaarde van jouw Audemars Piguet horloge direct waar je bij staat. Zo weet je gelijk hoeveel dit jou gaat opleveren.

Direct geld voor uw goud

Ontvang direct geld

Het getaxeerde bedrag betalen wij gelijk uit in cash of maken wij over naar jouw bankrekening. Vergeet niet je geldige ID-bewijs mee te nemen!