Goud Verkopen Amsterdam
Ceintuurbaan 33, 1072ES AMSTERDAM

Jaeger-LeCoultre verkopen

Goud Verkopen in Amsterdam > Horloge verkopen > Jaeger-LeCoultre verkopen

Jaeger-LeCoultre verkopen

Jouw Jaeger-LeCoultre verkopen? Dan wil je van ons een mooie prijs voor ontvangen. Het merk Jaeger-LeCoultre heeft een aantal zeer mooie horloges in het assortiment. Op zich niet vreemd want het gaat hier om een vooraanstaand Zwitsers horlogemerk. Het bedrijf LeCoultre is in 1833 door Antoine LeCoultre opgericht.

In 1844 werd de Milionometer uitgevonden. Dit maakte het mogelijk om horlogeonderdelen zeer nauwkeurig te meten. In 1866 besloot Antoine om samen met zijn zoon alles met betrekking tot de productie van horloges onder één dak te huisvesten. Een stoommachine dreef de benodigde gereedschappen aan, iets dat voor die tijd zeer bijzonder was. Ondertussen groeide het bedrijf flink door. In 1937 volgde er een samenwerking met Edmond Jaeger, dat uiteindelijk tot het merk Jaeger-LeCoultre leidde.

Jaeger-Le-Coultre-verkopen

Jaeger-LeCoultre staat voor kwaliteit en vakmanschap.

Horlogemodellen van Jaeger-LeCoultre

Een horloge van Jaeger-LeCoultre is altijd van een mooie en bijzondere kwaliteit. De goedkoopste modellen kosten rond de € 5.000, maar dit loopt al snel op naar meer dan € 10.000. Dit betekent dat een Jaeger-LeCoultre verkopen aardig wat op kan leveren.

Een Jaeger-LeCoultre horloge is in verschillende modellen verkrijgbaar. Enkele populaire modellen:

Master Control: polshorloges met een elegant maar toch weer eenvoudig design. Voorzien van een wekkerfunctie, kalender en verschillende tijdzones. Prijzen van dit model kunnen oplopen tot meer dan € 40.000.

Reverso: modellen uit deze serie hebben een hoekige maar ook een draaibare horlogekast. De topmodellen zijn voorzien van goud of platina. Oorspronkelijk werden deze horloges voor polospelers ontworpen. Deze modellen zijn wat voordeliger geprijsd.

Master Compressor: een sportief polshorloge met een waterdichte kroon. De behuizing bestaat uit goud, edel staal en keramiek. Er is altijd een tweede tijdzone aanwezig. De prijzen van deze modellen zijn wisselend, van voordelig tot duur.

Nog meer Jaeger-LeCoultre horloges

Het merk Jaeger-LeCoultre staat voor kwaliteit en vakmanschap. Deze Zwitserse horloges hebben bijzondere functies of zijn uitgerust met de hand gedecodeerde onderdelen. De kwaliteit is vergelijkbaar met die van Audemars Piguet.

Enkele andere populaire Jaeger-LeCoultre zijn de Master Control, de Master Ultra Thin of de Master Compressor. Je hebt ook de Master Compressor Dving, modellen die zeer geschikt zijn voor duikers. Ook de Duomètre is een bijzondere serie. Deze beschikt namelijk over een opvallend grote ronde kast met meerdere tijdzones. De lederen polsbandjes maken het helemaal af.

Jaeger-Le-Coultre-verkopen

Welk model heb jij?

Jaeger-LeCoultre horloge verkopen

Je Jaeger-LeCoultre verkopen? Wij maken het mogelijk. Breng jouw model naar ons wisselkantoor en laat het taxeren. De inkoop van je Jaeger-LeCoultre kan veel geld opleveren. Hierbij letten we goed op de kwaliteit en staat van onderhoud van het horloge. Daarom is het ook belangrijk om het horloge gedurende het bezit zo goed mogelijk te bewaren. De afwezigheid van krasjes of beschadigingen verhoogt de inkoopprijs.

Het taxeren doen we ter plaatse. Neem bij voorkeur het originele doosje en de documentatie mee. Wanneer dit aanwezig is kunnen we een hogere prijs voor het horloge geven. Tevreden over ons bod? Het Jaeger-LeCoultre verkopen is zeer makkelijk: we betalen contant uit of storten het bedrag op je rekening. En heb je naast dit merk ook andere horloges die je niet meer draagt? Wij zijn o.a. gespecialiseerd in Rolex, Patek Philippe inkoop en kopen andere merken uit het luxe segment in. Bezoek ons en ontdek wat het oplevert.

Jaeger-LeCoultre verkopen?

Goud verkopen Amsterdam

Kom naar de winkel

Breng jouw Jaeger-LeCoultre horloge naar onze inkoopwinkel in Amsterdam. Heb je de originele doos of documentatie nog? Neem deze ook mee.

Taxatie van sieraden

Wij taxeren de waarde

Wij toetsen en taxeren de inkoopwaarde van jouw Jaeger-LeCoultre horloge direct waar je bij staat. Zo weet je gelijk hoeveel dit jou gaat opleveren.

Direct geld voor uw goud

Ontvang direct geld

Het getaxeerde bedrag betalen wij gelijk uit in cash of maken wij over naar jouw bankrekening. Vergeet niet je geldige ID-bewijs mee te nemen!